Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:http://www.doz.pl/apteka/p3660-Maglek_B6_tabletki_50_szt o ten magnez chodzi ? a B6 to jaką najlepiej kupić ?
tak, o tena B6 to zależy która tańsza, są dwie dobre firmy POLPHARMEX lub TEVA
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Nati89 wrote:No to jakaś porażka, jak w wc???? Wiem, że do niektórych laboratoriów można dowieźć nasienie do jakiegoś tam czasu, ale żeby w wc ??
i chyba będziemy szukac gdzie idziej -
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:no i teraz nie wiem czy nie zadzwonic do gin sie zapytac co ma być w tym badaniu dokładnie bardane, na co nacisk dać.. tylko troche mi głupio do niej dzwonic.., nie wiem dziewczyny ,, jestem pierwszy razw takiej sytuacji..
najlepiej jaknajszersze, lepiej może poszukaj gdzie indziej, my też skierowania nie dostaliśmy i trzeba było szukać na własną rękę, wydaje mi się że lepiej wydać te 100-150zł i zrobić raz a konkretnie
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualnydżona wrote:tak, o ten
a B6 to zależy która tańsza, są dwie dobre firmy POLPHARMEX lub TEVA
-
Lena87 wrote:http://www.aptekabochnia.pl/3611,wiesiolek-apteo-kaps-miekkie-1g-x-60-kaps-.html
Ja zakupiłam takiego Wiesiołka 2 kapsułki dziennie , ale jeszcze nie zaczęłam brać czekam na nowy cykl..
w tym preparacie jest 500mg na 1kaps, powinnaś 5szt dziennie stosować mimo zaleceń na opakowaniu, zeby to miało sens, ta firma zaniza trochę dawkowanie swoich preparatów
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
Landryneczka wrote:Kchana ja sprawdzałam teraz i mój magnez ten co mam ma też 51mg w dawce 1 tyle że B6 mam 4mg a tam 5mg jest nie bd chyba tego zmieniać zostanę przy tych co mam tylko DHA sobie dokupię , dziwi mnie tylko kwas foliowy który biorę pisze ze w 1tabl jest 400ug a zalecana dawka to 200
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:no powiedział ze trzeba na miejscu .. bo jest zima i nie można tego narażac na temp niskie.. dlatego trzeba tam... ja ie wyobrażam sobie ze mój facet miałby sam... a z resztą on tez powiedział ze sam nie będzie bo nie jest gejem
i chyba będziemy szukac gdzie idziej
Wiesz co mój musiał dodać nasienie w specjalnym pokoju więc też nie bylo za komfortowo i nie moglam z nim być nie zgodzili się żeby w domu było -
hm nie powinna tak powiedzieć, po prostu pwoiedz, ze chcesz miec pewnosc ze u meza wszystko ok, jezeli jest wyrozumiala to Ci poradzi. Moj gin na drugiej wizycie powiedzial ze do tanga trzeba dwojga, a te badania nasienia sa po oto by meza wykluczyc z leczenia, no chyba, ze cos wyjdzie nie tak. Spokojnie zadzwon i zapytaj. Jezeli Cie "ochrzani" albo pwoie ze za wczas albo nie warto to jak dla mnie to taki ginekolog z koziej d.., bo w sumie to sa Twoje pieniadze i Ty palcisz, a nie ingerujesz jakos w to ze to moze zakłócać,
dżona lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Wiesz co mój musiał dodać nasienie w specjalnym pokoju więc też nie bylo za komfortowo i nie moglam z nim być nie zgodzili się żeby w domu było
dżona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:to jest bezsens żeby samemu... to mogli juz pozwolic z partnerka tam wejśc.. korona im by z głowy nie spadła.. mój nie chce sam i ja tez nie chce wiec nie wiem co będzie dalej..
wiesz co w tym pokoju było masakra tak się źle z tym czulam potem ale co zrobisz nic
-
Nati89 wrote:hm nie powinna tak powiedzieć, po prostu pwoiedz, ze chcesz miec pewnosc ze u meza wszystko ok, jezeli jest wyrozumiala to Ci poradzi. Moj gin na drugiej wizycie powiedzial ze do tanga trzeba dwojga, a te badania nasienia sa po oto by meza wykluczyc z leczenia, no chyba, ze cos wyjdzie nie tak. Spokojnie zadzwon i zapytaj. Jezeli Cie "ochrzani" albo pwoie ze za wczas albo nie warto to jak dla mnie to taki ginekolog z koziej d.., bo w sumie to sa Twoje pieniadze i Ty palcisz, a nie ingerujesz jakos w to ze to moze zakłócać,
dżona, Nati89 lubią tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Kchana ja sprawdzałam teraz i mój magnez ten co mam ma też 51mg w dawce 1 tyle że B6 mam 4mg a tam 5mg jest nie bd chyba tego zmieniać zostanę przy tych co mam tylko DHA sobie dokupię , dziwi mnie tylko kwas foliowy który biorę pisze ze w 1tabl jest 400ug a zalecana dawka to 200
Vit B6 osobno jest w dawce 50mg nie 5mg :)zalecana dawka 200 jest dla osób dorosłych po prostu, dla starajacych się i w ciazy to 400 do 800ug
🛑😔 92zOvuFdiend.pl