Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dżona wrote:to nie tak 400ug to to samo co 0,4mg tylko w innej jednostce, a w dawce 200 miligram nie jest sie w stanie go wyprodukować w takiej ilosci
wiem, ze wlasnie biroe te dwie saszetki inofolicu i zostaje mi jakas tam rezerwa
dżona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati89 wrote:no tez tak slyszałam do 20 min, moj mąż powiedział, ze nie chce zebym z nim wchodziła bo to jest badanie, a nie chwila zabawy, więc nie nalegam i tak jestem zdziwiona, ze bez niczego tam idzie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:a mogłabys mi linka do tego myo-inozytolu wyslać?
monia przecież nawet by się nie zdążyło w 20 min -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:o filmach też słyszałam,ale co zrobić... musicie Monia to przedyskutować .
Mój jedyne co zrobił to poprosił o wyłączenie filmu i nie wiem jak on to zrobił że bez filmu i bez gazetek mu się udało . Mówił że myślał o mnie haha jak go lekarz zapytal dlaczego nie chce filmów ani gazet to on że skoro nie mogę wejść z nim to musi włączyć sobie o mnie fantazje
uśmiałam się jak nie wiem lekarz zdziwiony ale chamstwo tam takie że szok
przedszkolanka:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:aha dzięki
ja mam z firmy GAL. 100 kaps za niecałe 20 zł bo z oreoparolu czy jakos tak kosztował 60 kaps za 32 zł.. a ja troche tego biore też , mój mąż też i to troche drogo to wszystko by wyszło..
Też mam firmy GAL. Biorę 3x2w pierwszym cyklu bez zmian, w tym cyklu myślałam, że też poprawy nie będzie, a tu proszę. Nawet minimalne ilości bj się pojawiły
podobno oeparol lepszy, ale gal się bardziej opłaca i na dłużej starcza.
Lena87, dżona lubią tę wiadomość