Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie co do tych witamin, to roznie...
Teraz czytalam, ze wcale nie wskazane jest lykanie calej tej kupy wit. zarowno w trakcie staran jak i w I trymestrze. Ze jedynie kwas foliowy konieczny...eh i co o tym myslec? -
Z. wrote:My kwas foliowy raz dziennie. Powinnsmy zwiekszyc dawkę?
dżona lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki:)O mnie jeszcze ktos pamieta?Ja nie mam za bardzo czasu w weekend,a pozniej potrzebuje caly poniedzialek,zeby byc na bierzaco:)
Gratuluje nowych zielonych kropeczek,sciskam wszystkie nasze watkowe mamusie:)Kasiula09, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Hej dziewczynki:)O mnie jeszcze ktos pamieta?Ja nie mam za bardzo czasu w weekend,a pozniej potrzebuje caly poniedzialek,zeby byc na bierzaco:)
Gratuluje nowych zielonych kropeczek,sciskam wszystkie nasze watkowe mamusie:)
Co slychac u Ciebie kochana???
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Nowego w sumie nic...Walentynkowalismy sie caalluuttkkii weekend:)
A teraz na weekend jedziemy do PL,nie moge sie doczekac:)Taka mala odskocznia od wszystkiego...a Ty jak tam?
Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Maniuś no pewnie, że pamięta
co u Ciebie?
Hej Dżona!
A co do witamin, to ja jem tylko kwas foliowy, bo mam niestety dużo leków, tych na receptę i nie chcę nic innego. Jem dużo warzyw i owoców (mąż też)
Wiadomo, że nie można przesadzać, to jasne!
Mój cynk i selen ma w jednym, koenzym Q10 osobno, makę w proszku, a olej lniany w butelce i łyka wszystko bez oporów, bo wie jaki jest tego cel, a na suplementy 'wszystko w jednym' mnie nie stać, a suplementowac muszę niestety...
Natomiast dla kobiet wiem, że dobry jest cynk i wit B6.Maniuś, dżona lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Nowego w sumie nic...Walentynkowalismy sie caalluuttkkii weekend:)
A teraz na weekend jedziemy do PL,nie moge sie doczekac:)Taka mala odskocznia od wszystkiego...a Ty jak tam?
My jedziemy do PL 28 lutego na 2 tygjuz przebieram nozkami w miejscu na sama mysl
W czwartek ide na wizyte...!
Ogolnie ok, dobrze sie czuje, nie mam zawrotow itp
Odpuszczasz w tym cyklu obserwacje? Czy jednak nie? -
nick nieaktualnyDziewczyny a czy jak się bierze taki zestaw witamin http://aptekazawiszy.pl/colfarmmultiwitamina30tabletek-p-30062.html to już nie trzeba dodatkowo tych witamin brać w osobnych tabl? Bo ja sb ost kupiłam wit. c megnez z b6 a zastanawiam się czy takie nie lepsze w jednej tabl. Co sądzicie ?
-
przedszkolanka:) wrote:My jako że przed "pierwszym" razem to tylko kwas 400 plus zdrowe odżywianie i więcej ruchu
nie chciałabym "faszerować" się tabletkami bo jeszcze antybiotyku nie skończyłam..
i takie tam inne, ale człowiek się czasem wszystkiego chwyta jak tonący brzytwy
dżona lubi tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Nowego w sumie nic...Walentynkowalismy sie caalluuttkkii weekend:)
A teraz na weekend jedziemy do PL,nie moge sie doczekac:)Taka mala odskocznia od wszystkiego...a Ty jak tam? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Hm czyli Walentynki udane
My jedziemy do PL 28 lutego na 2 tygjuz przebieram nozkami w miejscu na sama mysl
W czwartek ide na wizyte...!
Ogolnie ok, dobrze sie czuje, nie mam zawrotow itp
Odpuszczasz w tym cyklu obserwacje? Czy jednak nie?
To super ze Cie jeszcze nic nie meczy,to pewnie nie uniknione,no ale chociaz ten poczatek troche spokojniejszy:)Misty87, dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Dziewczyny a czy jak się bierze taki zestaw witamin http://aptekazawiszy.pl/colfarmmultiwitamina30tabletek-p-30062.html to już nie trzeba dodatkowo tych witamin brać w osobnych tabl? Bo ja sb ost kupiłam wit. c megnez z b6 a zastanawiam się czy takie nie lepsze w jednej tabl. Co sądzicie ?
dżona lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:O Maniuś, ale Cię impreza ominęła!
Wpadaj wieczorami, jest wesołoMisty87, dżona, Ania07, Kaśka28 lubią tę wiadomość