Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje za odpowiedz:)) czy oba zabiegi miałaś naraz? Czy w uśpieniu?dorciak1805 wrote:Sono HSG - to było sprawdzenie drożności jajowodów
A Histeroskopia jest zabiegiem ginekologicznym o istotnym znaczeniu w diagnostyce i leczeniu takich problemów, jak:
niepłodność
nawracające poronienia
nieprawidłowe krwawienia maciczne
nieprawidłowości w jamie macicy (podejrzenie polipa, zrostów przegrody, obecność ciała obcego, mięśniaka czy zmian rozrostowych błony śluzowej macicy)
nieprawidłowy kształt i wielkość macicy.
Ja miałam polipa i w czasie histeroskopii lekarz go usunął.
Czy bolesne?
Ile dni w szpitalu?
Czy to jest inne badanie niż laparoskopie?
)
Sorry ze Cię tak zarzucam pytaniami ....
)
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Hej ju!
Mam plan:
wczoraj zaczęłam coś przebąkiwać małżowi, że my jeszcze nigdy nie wykorzystaliśmy naszego samochodu do celów sexualnych. No i skoro mamy mieć nowy, to może w poniedziałek (przewiduję owulkę wtedy), jak będziemy wracać z pracy, to może skręcimy w jakąś leśną dróżkę i "ochrzcimy" nowe auto?
Genialny plan, prawda? Nie będę go naciskała w łóżku wieczorem, bo jeszcze się domyśli że to owulacja.
Kochana zajebisty plan
ja lubić w samochodzie
nasz już też ochrzczony i to dawno 
Ale powiem ci że narobiłaś mi ochotki pfff
teraz ładna pogoda można by skorzystać z uroków natury i podjechać w jakiś lasek
Fidelissa, santoocha, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ. wrote:Ja czytalam ze f.lutealna jest raczej stala i srednio wynosi 12-16 bodajze. Ale moze sie przesunąć wtedy @ i wydłużyć cykl. Ale nie jestem ekspertem...
No właśnie, dlatego chcę żeby @ przyszła na czas, bo i tak mam wystarczająco długie cykle.
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Dziękuje za odpowiedz:)) czy oba zabiegi miałaś naraz? Czy w uśpieniu?
Czy bolesne?
Ile dni w szpitalu?
Czy to jest inne badanie niż laparoskopie?
)
Sorry ze Cię tak zarzucam pytaniami ....
)
Oba zabiegi naraz. Spałam więc nic nie czułam. Zabiegi razem trwały może 30 minut, chociaż nie wiem, bo pamiętam że weszłam, chwile pogadałam i obudziłam się
A leżałam chwilkę w klinice, do chwili aż doszłam do siebie. Maź godzina, bo nawet spać po tym mi się nie chciało. Histeroskopia to inny zabieg niż laparoskopia.
Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
05.12.2016 r. Na świecie pojawiły się nasze dwa aniolki Hania i Zosia
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Acha...ciemnota jestem:()
U mnie od 13-15 dni
Podobno to jest norma
Ale gdzie indziej czytałam, ze powinno za każdym razem byc tyle samo dni wiec nie wiem:)))
Z moich poprzednich wykresów wychodzi na to, że ma 15 dni, więc w normie. Czekam na @, w niedzielę powinna być. Nie chcę żeby mi się cykl wydłużył, bo dla mnie 35 dni to i tak sporo. -
nick nieaktualny
-
Wierszyk dla Santoochy:
Była raz Santoocha bardzo Napolona
Chciała samochodzik ochrzcić w lasku ona:))
A jej samochodzik bardzo ładny,szybki,
może też był chętny, może zamknął szybki:))
Może ją dogoni
A może rozjedzie,
Może ją wytrzęsie
Ona go przejedzie
)))) 
Macierzanka:), Ania07, Landryneczka, Kasiula09, santoocha, dżona, Laura, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziek:))dorciak1805 wrote:Oba zabiegi naraz. Spałam więc nic nie czułam. Zabiegi razem trwały może 30 minut, chociaż nie wiem, bo pamiętam że weszłam, chwile pogadałam i obudziłam się
A leżałam chwilkę w klinice, do chwili aż doszłam do siebie. Maź godzina, bo nawet spać po tym mi się nie chciało. Histeroskopia to inny zabieg niż laparoskopia. -
Dorciak, to działajcie! Parametry nasienia da się zawsze poprawić. Jak Twój je cynk i selen, to super. Ja bym działała!
Fidelissa, Ty tez działaj w takim razie, a nie patrz tak ostro w obserwacje, bo faktycznie się nakręcisz!
Santoocha, to koniecznie wypróbujcie nowe autko
Misty, to dobrze że Ci nic nie dolega!
Aniu, dziękuję, dobrze
A raczej pod kontrolą 
Landryneczka, wzajemnie!
Fidelissa, Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość