Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dorciak1805 wrote:Sono HSG - to było sprawdzenie drożności jajowodów
A Histeroskopia jest zabiegiem ginekologicznym o istotnym znaczeniu w diagnostyce i leczeniu takich problemów, jak:
niepłodność
nawracające poronienia
nieprawidłowe krwawienia maciczne
nieprawidłowości w jamie macicy (podejrzenie polipa, zrostów przegrody, obecność ciała obcego, mięśniaka czy zmian rozrostowych błony śluzowej macicy)
nieprawidłowy kształt i wielkość macicy.
Ja miałam polipa i w czasie histeroskopii lekarz go usunął.
Czy bolesne?
Ile dni w szpitalu?
Czy to jest inne badanie niż laparoskopie?)
Sorry ze Cię tak zarzucam pytaniami ....)
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Hej ju!
Mam plan:
wczoraj zaczęłam coś przebąkiwać małżowi, że my jeszcze nigdy nie wykorzystaliśmy naszego samochodu do celów sexualnych. No i skoro mamy mieć nowy, to może w poniedziałek (przewiduję owulkę wtedy), jak będziemy wracać z pracy, to może skręcimy w jakąś leśną dróżkę i "ochrzcimy" nowe auto?
Genialny plan, prawda? Nie będę go naciskała w łóżku wieczorem, bo jeszcze się domyśli że to owulacja.
Kochana zajebisty planja lubić w samochodzie
nasz już też ochrzczony i to dawno
Ale powiem ci że narobiłaś mi ochotki pfffteraz ładna pogoda można by skorzystać z uroków natury i podjechać w jakiś lasek
Fidelissa, santoocha, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ. wrote:Ja czytalam ze f.lutealna jest raczej stala i srednio wynosi 12-16 bodajze. Ale moze sie przesunąć wtedy @ i wydłużyć cykl. Ale nie jestem ekspertem...
No właśnie, dlatego chcę żeby @ przyszła na czas, bo i tak mam wystarczająco długie cykle.Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Dziękuje za odpowiedz:)) czy oba zabiegi miałaś naraz? Czy w uśpieniu?
Czy bolesne?
Ile dni w szpitalu?
Czy to jest inne badanie niż laparoskopie?)
Sorry ze Cię tak zarzucam pytaniami ....)
Oba zabiegi naraz. Spałam więc nic nie czułam. Zabiegi razem trwały może 30 minut, chociaż nie wiem, bo pamiętam że weszłam, chwile pogadałam i obudziłam sięA leżałam chwilkę w klinice, do chwili aż doszłam do siebie. Maź godzina, bo nawet spać po tym mi się nie chciało. Histeroskopia to inny zabieg niż laparoskopia.
Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
05.12.2016 r. Na świecie pojawiły się nasze dwa aniolki Hania i Zosia -
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Acha...ciemnota jestem:()
U mnie od 13-15 dni
Podobno to jest norma
Ale gdzie indziej czytałam, ze powinno za każdym razem byc tyle samo dni wiec nie wiem:)))
Z moich poprzednich wykresów wychodzi na to, że ma 15 dni, więc w normie. Czekam na @, w niedzielę powinna być. Nie chcę żeby mi się cykl wydłużył, bo dla mnie 35 dni to i tak sporo. -
nick nieaktualny
-
Wierszyk dla Santoochy:
Była raz Santoocha bardzo Napolona
Chciała samochodzik ochrzcić w lasku ona:))
A jej samochodzik bardzo ładny,szybki,
może też był chętny, może zamknął szybki:))
Może ją dogoni
A może rozjedzie,
Może ją wytrzęsie
Ona go przejedzie))))
Macierzanka:), Ania07, Landryneczka, Kasiula09, santoocha, dżona, Laura, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorciak1805 wrote:Oba zabiegi naraz. Spałam więc nic nie czułam. Zabiegi razem trwały może 30 minut, chociaż nie wiem, bo pamiętam że weszłam, chwile pogadałam i obudziłam się
A leżałam chwilkę w klinice, do chwili aż doszłam do siebie. Maź godzina, bo nawet spać po tym mi się nie chciało. Histeroskopia to inny zabieg niż laparoskopia.
-
Dorciak, to działajcie! Parametry nasienia da się zawsze poprawić. Jak Twój je cynk i selen, to super. Ja bym działała!
Fidelissa, Ty tez działaj w takim razie, a nie patrz tak ostro w obserwacje, bo faktycznie się nakręcisz!
Santoocha, to koniecznie wypróbujcie nowe autko
Misty, to dobrze że Ci nic nie dolega!
Aniu, dziękuję, dobrzeA raczej pod kontrolą
Landryneczka, wzajemnie!
Fidelissa, Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość