Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie juz okres się skończył .. dziwne tylko 3 dni, ale takie obfitsze. i do gin idę w 17dcXxMoniaXx wrote:dzwoniłam jakie sa terminy do gin.. jest wolny juz teraz piątek... ale to dla mnie za szybko.. dzic mam 4 dc i okres jeszcze. a chce isc tak ok 14 dc żeby tam może juz coś widziała że sie zbliża owulka czy coś .. może mi coś powie..
-
nick nieaktualny
-
No jasne, ja też nie wiem jak mój zareaguje, bo nie wyobrazam go sobie w tej sytuacji..ale pewna jestem, ze da radę w koncu to ma go wykluczyć z leczenia jeżeli jakieś bedzie.XxMoniaXx wrote:on sie nie skupi ani w tym pokoju sam... i nie dziwie sie mu

-
nick nieaktualny
-
No ja dzwoniłam wczoraj zeby w tym konkretnym dc przyjsc co on chciał, 15 albo 16 dc ale to akurat wypada sobota i neidziela wiec ide w 17 dc w poneidzialek 3 marca.XxMoniaXx wrote:nooo ja zobacze jak tam będzie wolny dzień ale jakos super kolejek nie ma to zadwoie kilka dni przed
-
nick nieaktualny
-
Nie ja cytologie miałam robioną w sierpniu i robie raz w roku, w listopadzie zmienilam gin i ten nowy pytal o cytologie to pwoiedzialam ze moge miec, ale mialam robioną w sierpniu, powiedzial, ze nie ma potrzeby.XxMoniaXx wrote:Nati a bedziesz rbic tez cyto wtedy ?
-
nick nieaktualny
-
a mi dziś spokojnie i słonecznieEwelina23 wrote:Hey oby ta godz zleciala i koniec pracy
czeka mnie jeszcze rozmowa bo chce zrezygnowac.
A jak tobie mija?
Ewelina23 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

nie ? no i zas kolejny problem bo trzeba isc do gin a ja nie chce tracic cyklu i szans.. no chyba ze jej powiem zeby nie robiła cyto .. może zrozumie