Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a u mnie powolutku leci niedawno byłam u ginekologa szykuje sie ładna owulacja więc będziemy serduszkować a tak to jest ok jutro do pracy pierwszy dzień więc jestem troche podekscytowanaXxMoniaXx wrote:hej paulina
co u ciebie ?
Paulina 28maluszek -
Nie nie, umie 3mac jezyk za zebamiXxMoniaXx wrote:a bratowa nie wypaple
? i jak zareagowała
?
Cieszy sie bardzo, bedziemy obie z brzuszkami
Podwojne szczescie dla moich rodzicow
dżona, Magdas, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
No Dżona, czytałam jej porady
Ma już spore doświadczenie w tym. Dzięki niej zaczęłam przygodę z octem jabłkowym 
Nati, glukoza na czczo powinna być mniej niż 100 mg/dl (lub 5,5mmol/l).
Hej Paulina
No to super, serduszka teraz na topie 
Ja mam wrażenie, że nam wszystkim zaczynają sie cykle do siebie nawzajem regulować ( na studiach w akademiku zawsze tak było
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 16:30
dżona lubi tę wiadomość
-
pierwszy dzień ? zmieniłas prace ? w jakim zawodzie ?Paulina28makuszek wrote:a u mnie powolutku leci niedawno byłam u ginekologa szykuje sie ładna owulacja więc będziemy serduszkować a tak to jest ok jutro do pracy pierwszy dzień więc jestem troche podekscytowana

-
hehe ja chodze do kobiety i dla mnie to normalaka ne mam stresaXxMoniaXx wrote:dziewczyny mam pytanie czy nadal jak idziecie do gina to sie stresujecie ? ja tak... nie mam z reguły czego sie bać ale jakoś spokojnie nie umiem usiedzieć w poczekali.. cała sie trzęse

Paulina 28maluszek -
XxMoniaXx wrote:pierwszy dzień ? zmieniłas prace ? w jakim zawodzie ?
tak pierwszy dzień dostałam prace po roku poszukiwań w smyku jako sprzedawca narazie 2 tygodnie szkolenia ale juz idziemy całą parą bo ide na nowy sklep dopiero otwiera sie galeria więc czeka mnie sporo pracy:)Paulina 28maluszek -
heh to sobie jeszcze dzis odpocznijPaulina28makuszek wrote:tak pierwszy dzień dostałam prace po roku poszukiwań w smyku jako sprzedawca narazie 2 tygodnie szkolenia ale juz idziemy całą parą bo ide na nowy sklep dopiero otwiera sie galeria więc czeka mnie sporo pracy:)
cały etat ?
-
Juz daaaaawnoXxMoniaXx wrote:noooo napewno sie ucieszą
zazdroszcze 
a myślałaś juz nad imionami ?
dla dziewczynki musze wybrac ktores z 4 :Aleksandra, Wiktoria, Maja, Oliwia.
Dla chlopczyka kompletna pustka...Ladnie Kubus, Mateusz, Piotr ale znow oklepane... -
A ja do ginów chodzę tylko facetów

I już teraz nie mam oporów. W ciągu ostatniego roku miałam 16 wizyt, szyzbko się pozbyłam tzw. oporów, bo dla niego to nie nowość przecież.
Choc nie ukrywam, raz byłamu takiego przystojniaka, że strzeliłam buraka
ale to było dawno temu
dżona, Z. lubią tę wiadomość
-
no mi cos ostatnio @ przychodzi dość regularnie aż jestem zdziwionaMacierzanka:) wrote:No Dżona, czytałam jej porady
Ma już spore doświadczenie w tym. Dzięki niej zaczęłam przygodę z octem jabłkowym 
Nati, glukoza na czczo powinna być mniej niż 100 mg/dl (lub 5,5mmol/l).
Hej Paulina
No to super, serduszka teraz na topie 
Ja mam wrażenie, że nam wszystkim zaczynają sie cykle do siebie nawzajem regulować ( na studiach w akademiku zawsze tak było
)
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
Paulina 28maluszek -
No to świetnie Misty!Misty87 wrote:Nie nie, umie 3mac jezyk za zebami

Cieszy sie bardzo, bedziemy obie z brzuszkami
Podwojne szczescie dla moich rodzicow
A na imię macie jeszcze trochę czasu, coś na pewno wybierzecie
Misty87 lubi tę wiadomość
-
hmm moze to glupio zabrzmi, ale od kiedy się staram nie mogę doczekać się kolejnych wizyt, także ja stresa nie mam zadnego, a chodzę do faceta. Koleś fajny, miły,rzeczowy, konkretny, i jak dzwonie zawsze fajnie gada mi sie z nim przez tel, Wczoraj dzwonilam nei mial teminu zeby mne wepchnac na 3 marca w 17dc, ale powiedzial, jezeli sprawa pecherzykow to musimy sie zobaczyc mam tylko zadzwonic pod koniec tygodnia o godzine.XxMoniaXx wrote:dziewczyny mam pytanie czy nadal jak idziecie do gina to sie stresujecie ? ja tak... nie mam z reguły czego sie bać ale jakoś spokojnie nie umiem usiedzieć w poczekali.. cała sie trzęse

Macierzanka:) lubi tę wiadomość