Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:hej paulina
co u ciebie ?
Paulina 28maluszek -
XxMoniaXx wrote:a bratowa nie wypaple
? i jak zareagowała
?
Cieszy sie bardzo, bedziemy obie z brzuszkami
Podwojne szczescie dla moich rodzicowdżona, Magdas, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
No Dżona, czytałam jej porady
Ma już spore doświadczenie w tym. Dzięki niej zaczęłam przygodę z octem jabłkowym
Nati, glukoza na czczo powinna być mniej niż 100 mg/dl (lub 5,5mmol/l).
Hej PaulinaNo to super, serduszka teraz na topie
Ja mam wrażenie, że nam wszystkim zaczynają sie cykle do siebie nawzajem regulować ( na studiach w akademiku zawsze tak było)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 16:30
dżona lubi tę wiadomość
-
Paulina28makuszek wrote:a u mnie powolutku leci niedawno byłam u ginekologa szykuje sie ładna owulacja więc będziemy serduszkować a tak to jest ok jutro do pracy pierwszy dzień więc jestem troche podekscytowana
-
XxMoniaXx wrote:dziewczyny mam pytanie czy nadal jak idziecie do gina to sie stresujecie ? ja tak... nie mam z reguły czego sie bać ale jakoś spokojnie nie umiem usiedzieć w poczekali.. cała sie trzęsePaulina 28maluszek
-
XxMoniaXx wrote:pierwszy dzień ? zmieniłas prace ? w jakim zawodzie ?
tak pierwszy dzień dostałam prace po roku poszukiwań w smyku jako sprzedawca narazie 2 tygodnie szkolenia ale juz idziemy całą parą bo ide na nowy sklep dopiero otwiera sie galeria więc czeka mnie sporo pracy:)Paulina 28maluszek -
Paulina28makuszek wrote:tak pierwszy dzień dostałam prace po roku poszukiwań w smyku jako sprzedawca narazie 2 tygodnie szkolenia ale juz idziemy całą parą bo ide na nowy sklep dopiero otwiera sie galeria więc czeka mnie sporo pracy:)
cały etat ?
-
XxMoniaXx wrote:noooo napewno sie ucieszą
zazdroszcze
a myślałaś juz nad imionami ?dla dziewczynki musze wybrac ktores z 4 :Aleksandra, Wiktoria, Maja, Oliwia.
Dla chlopczyka kompletna pustka...Ladnie Kubus, Mateusz, Piotr ale znow oklepane... -
A ja do ginów chodzę tylko facetów
I już teraz nie mam oporów. W ciągu ostatniego roku miałam 16 wizyt, szyzbko się pozbyłam tzw. oporów, bo dla niego to nie nowość przecież.
Choc nie ukrywam, raz byłamu takiego przystojniaka, że strzeliłam buraka
ale to było dawno temudżona, Z. lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:No Dżona, czytałam jej porady
Ma już spore doświadczenie w tym. Dzięki niej zaczęłam przygodę z octem jabłkowym
Nati, glukoza na czczo powinna być mniej niż 100 mg/dl (lub 5,5mmol/l).
Hej PaulinaNo to super, serduszka teraz na topie
Ja mam wrażenie, że nam wszystkim zaczynają sie cykle do siebie nawzajem regulować ( na studiach w akademiku zawsze tak było)
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
Paulina 28maluszek -
Misty87 wrote:Nie nie, umie 3mac jezyk za zebami
Cieszy sie bardzo, bedziemy obie z brzuszkami
Podwojne szczescie dla moich rodzicow
A na imię macie jeszcze trochę czasu, coś na pewno wybierzecieMisty87 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:dziewczyny mam pytanie czy nadal jak idziecie do gina to sie stresujecie ? ja tak... nie mam z reguły czego sie bać ale jakoś spokojnie nie umiem usiedzieć w poczekali.. cała sie trzęse
Macierzanka:) lubi tę wiadomość