Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:hehehehe ja dokładnie tak samo !!!! gdyby wtedy nie było przy mnie obecnego męża
był i w gabinecie
to pewnie bym uciekła z przed drzwi
santoocha, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:Ja byłam sama :)i miałam chęć wstać i zwiewać ale zaczełam gadać z jakąś dziewczyną i se myślę lipa tak nagle zwiać i cały czas miałam nadzieję,że ona jest przede mną i ona wejdzie i ja sobie ucieknę stamtąd a tu nagle czytają moje nazwisko i co nie było wyjśćia wlazłam tam jak na ścięcie
a jak od niej wyszłam to sobie pomyślałam jaka ja byłam głupia .. tydzien tyle nerwow prawie nic nie jadłam , o mało sie nie obuliłam , zawroty głowy, cała sie trzęsłam
-
XxMoniaXx wrote:nooo ale lepiej dac 170 i być zadowolona niż 140 czy 150 i nie umiec potem siedziec bo cie wszystko boli i wredna i cały czas ciągniesz za język żeby sie cos dowiedziec
moja wydaje sie byc ok ale od stara jeszcze u iej nie byłam.. teraz sie okaże jak ona do tego podchodzi .. ale juz na ostatniej wizycie ok rok temu jej mówiłam ze w sierpniu bede odstawiac tabsy i będziemy sie starać i mi powiedziała na odchodne że ma nadzieje że na następnej wizycie sie juz spotkamy w stanie błogosławionym -
Nati89 wrote:no dokładnie lepiej dać wiecej i byc zadowolonym cóż w takim kraju zyjemy, ze nic za darmo nei ma .. A Ty jak jak swoją chwalisz to bardzo dobrze, pójdziesz teraz na wizytę i zobaczysz co Ci powie. mi tez gin powiedzial, że pol roku to bardzo krotko, ale sam zaproponowal zbadnie hormonow, wiec moze Tobie też zaproponuje..kurde ja sie obawiam tym Tsh jestem w kropce co z tym robic niby w normie, ale chyba powtórze badanie i pójde do endokrynologa
i nie iem czy teraz przed wizyta je jeszcze powtarzac. bo niby jest w normie ale jednak podwyższone. -
XxMoniaXx wrote:wiesz ja dokładnie mam te same obawy TSH.. 2.290.
i nie iem czy teraz przed wizyta je jeszcze powtarzac. bo niby jest w normie ale jednak podwyższone.Paulina 28maluszek -
nick nieaktualnyHello!
Ja juz po wizycie.A więc pęcherzyk 16mm,endo dwuwarstwowe(przed owu takie jest).Wszystko jest w porządku,kazała M wziąć w obroty i starac się.Dobrze,że dzis wpadnie na nockę do domu to się poprzytulamy.Jutro,najpożniej pojutrze owu.Teraz czekam....santoocha, Z., Ania07, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
czarna164 wrote:Hello!
Ja juz po wizycie.A więc pęcherzyk 16mm,endo dwuwarstwowe(przed owu takie jest).Wszystko jest w porządku,kazała M wziąć w obroty i starac się.Dobrze,że dzis wpadnie na nockę do domu to się poprzytulamy.Jutro,najpożniej pojutrze owu.Teraz czekam.... -
czarna164 wrote:Hello!
Ja juz po wizycie.A więc pęcherzyk 16mm,endo dwuwarstwowe(przed owu takie jest).Wszystko jest w porządku,kazała M wziąć w obroty i starac się.Dobrze,że dzis wpadnie na nockę do domu to się poprzytulamy.Jutro,najpożniej pojutrze owu.Teraz czekam....Paulina 28maluszek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJest pecherzyk!!!!!! tydzien temu nie bylo nic widac jest to 4tc od zaplodnienia a 6tc od OM
mam byc za tydzień bo mozliwe ze uslysze serduszko !!!! Jestem taka szczesliwa! !!!!!
Fidelissa, santoocha, Misty87, przedszkolanka:), Ania07, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka, u mnie trochę smutaśno dzisiaj, bo wczoraj nie było seruszkowanka, bo mojego coś mocno brzusio bolał i dziś rano też nic nie wyszło. Mam nadzieję, że to serducho nie było już nam tak mocno potrzebne, bo co mieliśmy zdziałać to było zdziałane wcześniej.
Macierzanka, to u mnie jak mają być trzy wyższe od najwyższej z niskich to jeszcze muszę chyba poczekać. Bo już się martwiłam czemu nie wyznacza. -
Paulina28makuszek wrote:kochana tsh to jest pikus uwierz mi ja choruje na tarczyce od 8 lat i mam leki wiec jest wszystko ok tym sie nie przejmuj a wynik masz idealny
Macierzanka:) lubi tę wiadomość