Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam pytanie bo robiłam tsh miesiac temu.. jak pojde do gina za ok 2 tyg to mam do tego czasu zrobic nowy wyik żeby zobaczyc czy rośnie czy jak ? zrobić jeszcze jakieś badania żeby miała juz podstawe ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    hehehehe ja dokładnie tak samo !!!! gdyby wtedy nie było przy mnie obecnego męża :) był i w gabinecie :) to pewnie bym uciekła z przed drzwi :)
    Ja byłam sama :)i miałam chęć wstać i zwiewać ale zaczełam gadać z jakąś dziewczyną i se myślę lipa tak nagle zwiać i cały czas miałam nadzieję,że ona jest przede mną i ona wejdzie i ja sobie ucieknę stamtąd a tu nagle czytają moje nazwisko i co nie było wyjśćia wlazłam tam jak na ścięcie :D

santoocha, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Ja byłam sama :)i miałam chęć wstać i zwiewać ale zaczełam gadać z jakąś dziewczyną i se myślę lipa tak nagle zwiać i cały czas miałam nadzieję,że ona jest przede mną i ona wejdzie i ja sobie ucieknę stamtąd a tu nagle czytają moje nazwisko i co nie było wyjśćia wlazłam tam jak na ścięcie :D
    hehehehehehe :D a jak od niej wyszłam to sobie pomyślałam jaka ja byłam głupia .. tydzien tyle nerwow prawie nic nie jadłam , o mało sie nie obuliłam , zawroty głowy, cała sie trzęsłam :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    nooo ale lepiej dac 170 i być zadowolona niż 140 czy 150 i nie umiec potem siedziec bo cie wszystko boli i wredna i cały czas ciągniesz za język żeby sie cos dowiedziec :)
    moja wydaje sie byc ok ale od stara jeszcze u iej nie byłam.. teraz sie okaże jak ona do tego podchodzi .. ale juz na ostatniej wizycie ok rok temu jej mówiłam ze w sierpniu bede odstawiac tabsy i będziemy sie starać i mi powiedziała na odchodne że ma nadzieje że na następnej wizycie sie juz spotkamy w stanie błogosławionym :)
    no dokładnie lepiej dać wiecej i byc zadowolonym cóż w takim kraju zyjemy, ze nic za darmo nei ma .. A Ty jak jak swoją chwalisz to bardzo dobrze, pójdziesz teraz na wizytę i zobaczysz co Ci powie. mi tez gin powiedzial, że pol roku to bardzo krotko, ale sam zaproponowal zbadnie hormonow, wiec moze Tobie też zaproponuje..kurde ja sie obawiam tym Tsh jestem w kropce co z tym robic niby w normie, ale chyba powtórze badanie i pójde do endokrynologa

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    no dokładnie lepiej dać wiecej i byc zadowolonym cóż w takim kraju zyjemy, ze nic za darmo nei ma .. A Ty jak jak swoją chwalisz to bardzo dobrze, pójdziesz teraz na wizytę i zobaczysz co Ci powie. mi tez gin powiedzial, że pol roku to bardzo krotko, ale sam zaproponowal zbadnie hormonow, wiec moze Tobie też zaproponuje..kurde ja sie obawiam tym Tsh jestem w kropce co z tym robic niby w normie, ale chyba powtórze badanie i pójde do endokrynologa
    wiesz ja dokładnie mam te same obawy TSH.. 2.290.
    i nie iem czy teraz przed wizyta je jeszcze powtarzac. bo niby jest w normie ale jednak podwyższone.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo pół roku to niby krótko ale tez i niee..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Paulina28makuszek Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    wiesz ja dokładnie mam te same obawy TSH.. 2.290.
    i nie iem czy teraz przed wizyta je jeszcze powtarzac. bo niby jest w normie ale jednak podwyższone.
    kochana tsh to jest pikus uwierz mi ja choruje na tarczyce od 8 lat i mam leki wiec jest wszystko ok tym sie nie przejmuj a wynik masz idealny :)

Paulina 28maluszek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello!
    Ja juz po wizycie.A więc pęcherzyk 16mm,endo dwuwarstwowe(przed owu takie jest).Wszystko jest w porządku,kazała M wziąć w obroty i starac się.Dobrze,że dzis wpadnie na nockę do domu to się poprzytulamy.Jutro,najpożniej pojutrze owu.Teraz czekam.... :)

santoocha, Z., Ania07, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Hello!
    Ja juz po wizycie.A więc pęcherzyk 16mm,endo dwuwarstwowe(przed owu takie jest).Wszystko jest w porządku,kazała M wziąć w obroty i starac się.Dobrze,że dzis wpadnie na nockę do domu to się poprzytulamy.Jutro,najpożniej pojutrze owu.Teraz czekam.... :)
    Trzymam kciuki :)

0d1yflw1vo1m1usk.png

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Hello!
    mocno Kciukam :)

Paulina 28maluszek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny! :*
    A powiedzcie mi,bo mi rosnie pęcherzyk 1mm na dobę.Czy przy 16-17mm to jest wartościowy pęcherzyk??

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Dzieki dziewczyny! :*
    A powiedzcie mi,bo mi rosnie pęcherzyk 1mm na dobę.Czy przy 16-17mm to jest wartościowy pęcherzyk??
    Ja niestety nie wiem, nie znam się

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie uciekam na pazurki,ale jeszcze do was wrócę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest pecherzyk!!!!!! tydzien temu nie bylo nic widac jest to 4tc od zaplodnienia a 6tc od OM :-) mam byc za tydzień bo mozliwe ze uslysze serduszko !!!! Jestem taka szczesliwa! !!!!!

Fidelissa, santoocha, Misty87, przedszkolanka:), Ania07, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta90 wrote:
    Jest pecherzyk!!!!!! tydzien temu nie bylo nic widac jest to 4tc od zaplodnienia a 6tc od OM :-) mam byc za tydzień bo mozliwe ze uslysze serduszko !!!! Jestem taka szczesliwa! !!!!!
    Gratulacje :):)

Aneta90 lubi tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Nati :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka super wiadomość :)
    To teraz dbaj o siebie i maleństwo :)

Aneta90 lubi tę wiadomość

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta90 wrote:
    GRATULACJE :)

Paulina 28maluszek
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, u mnie trochę smutaśno dzisiaj, bo wczoraj nie było seruszkowanka, bo mojego coś mocno brzusio bolał i dziś rano też nic nie wyszło. Mam nadzieję, że to serducho nie było już nam tak mocno potrzebne, bo co mieliśmy zdziałać to było zdziałane wcześniej.

Macierzanka, to u mnie jak mają być trzy wyższe od najwyższej z niskich to jeszcze muszę chyba poczekać. Bo już się martwiłam czemu nie wyznacza.

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina28makuszek wrote:
    kochana tsh to jest pikus uwierz mi ja choruje na tarczyce od 8 lat i mam leki wiec jest wszystko ok tym sie nie przejmuj a wynik masz idealny :)
    ale mówią ze trzeba miec ponizej 2 przy staraniach :(

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 919 920 921 922 923 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ