Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam pytanie bo robiłam tsh miesiac temu.. jak pojde do gina za ok 2 tyg to mam do tego czasu zrobic nowy wyik żeby zobaczyc czy rośnie czy jak ? zrobić jeszcze jakieś badania żeby miała juz podstawe ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    hehehehe ja dokładnie tak samo !!!! gdyby wtedy nie było przy mnie obecnego męża :) był i w gabinecie :) to pewnie bym uciekła z przed drzwi :)
    Ja byłam sama :)i miałam chęć wstać i zwiewać ale zaczełam gadać z jakąś dziewczyną i se myślę lipa tak nagle zwiać i cały czas miałam nadzieję,że ona jest przede mną i ona wejdzie i ja sobie ucieknę stamtąd a tu nagle czytają moje nazwisko i co nie było wyjśćia wlazłam tam jak na ścięcie :D

santoocha, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Ja byłam sama :)i miałam chęć wstać i zwiewać ale zaczełam gadać z jakąś dziewczyną i se myślę lipa tak nagle zwiać i cały czas miałam nadzieję,że ona jest przede mną i ona wejdzie i ja sobie ucieknę stamtąd a tu nagle czytają moje nazwisko i co nie było wyjśćia wlazłam tam jak na ścięcie :D
    hehehehehehe :D a jak od niej wyszłam to sobie pomyślałam jaka ja byłam głupia .. tydzien tyle nerwow prawie nic nie jadłam , o mało sie nie obuliłam , zawroty głowy, cała sie trzęsłam :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    nooo ale lepiej dac 170 i być zadowolona niż 140 czy 150 i nie umiec potem siedziec bo cie wszystko boli i wredna i cały czas ciągniesz za język żeby sie cos dowiedziec :)
    moja wydaje sie byc ok ale od stara jeszcze u iej nie byłam.. teraz sie okaże jak ona do tego podchodzi .. ale juz na ostatniej wizycie ok rok temu jej mówiłam ze w sierpniu bede odstawiac tabsy i będziemy sie starać i mi powiedziała na odchodne że ma nadzieje że na następnej wizycie sie juz spotkamy w stanie błogosławionym :)
    no dokładnie lepiej dać wiecej i byc zadowolonym cóż w takim kraju zyjemy, ze nic za darmo nei ma .. A Ty jak jak swoją chwalisz to bardzo dobrze, pójdziesz teraz na wizytę i zobaczysz co Ci powie. mi tez gin powiedzial, że pol roku to bardzo krotko, ale sam zaproponowal zbadnie hormonow, wiec moze Tobie też zaproponuje..kurde ja sie obawiam tym Tsh jestem w kropce co z tym robic niby w normie, ale chyba powtórze badanie i pójde do endokrynologa

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    no dokładnie lepiej dać wiecej i byc zadowolonym cóż w takim kraju zyjemy, ze nic za darmo nei ma .. A Ty jak jak swoją chwalisz to bardzo dobrze, pójdziesz teraz na wizytę i zobaczysz co Ci powie. mi tez gin powiedzial, że pol roku to bardzo krotko, ale sam zaproponowal zbadnie hormonow, wiec moze Tobie też zaproponuje..kurde ja sie obawiam tym Tsh jestem w kropce co z tym robic niby w normie, ale chyba powtórze badanie i pójde do endokrynologa
    wiesz ja dokładnie mam te same obawy TSH.. 2.290.
    i nie iem czy teraz przed wizyta je jeszcze powtarzac. bo niby jest w normie ale jednak podwyższone.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo pół roku to niby krótko ale tez i niee..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Paulina28makuszek Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    wiesz ja dokładnie mam te same obawy TSH.. 2.290.
    i nie iem czy teraz przed wizyta je jeszcze powtarzac. bo niby jest w normie ale jednak podwyższone.
    kochana tsh to jest pikus uwierz mi ja choruje na tarczyce od 8 lat i mam leki wiec jest wszystko ok tym sie nie przejmuj a wynik masz idealny :)

Paulina 28maluszek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello!
    Ja juz po wizycie.A więc pęcherzyk 16mm,endo dwuwarstwowe(przed owu takie jest).Wszystko jest w porządku,kazała M wziąć w obroty i starac się.Dobrze,że dzis wpadnie na nockę do domu to się poprzytulamy.Jutro,najpożniej pojutrze owu.Teraz czekam.... :)

santoocha, Z., nick nieaktualny, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Hello!
    Ja juz po wizycie.A więc pęcherzyk 16mm,endo dwuwarstwowe(przed owu takie jest).Wszystko jest w porządku,kazała M wziąć w obroty i starac się.Dobrze,że dzis wpadnie na nockę do domu to się poprzytulamy.Jutro,najpożniej pojutrze owu.Teraz czekam.... :)
    Trzymam kciuki :)

0d1yflw1vo1m1usk.png

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Hello!
    mocno Kciukam :)

Paulina 28maluszek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny! :*
    A powiedzcie mi,bo mi rosnie pęcherzyk 1mm na dobę.Czy przy 16-17mm to jest wartościowy pęcherzyk??

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Dzieki dziewczyny! :*
    A powiedzcie mi,bo mi rosnie pęcherzyk 1mm na dobę.Czy przy 16-17mm to jest wartościowy pęcherzyk??
    Ja niestety nie wiem, nie znam się

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie uciekam na pazurki,ale jeszcze do was wrócę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest pecherzyk!!!!!! tydzien temu nie bylo nic widac jest to 4tc od zaplodnienia a 6tc od OM :-) mam byc za tydzień bo mozliwe ze uslysze serduszko !!!! Jestem taka szczesliwa! !!!!!

Fidelissa, santoocha, Misty87, przedszkolanka:), nick nieaktualny, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta90 wrote:
    Jest pecherzyk!!!!!! tydzien temu nie bylo nic widac jest to 4tc od zaplodnienia a 6tc od OM :-) mam byc za tydzień bo mozliwe ze uslysze serduszko !!!! Jestem taka szczesliwa! !!!!!
    Gratulacje :):)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Nati :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka super wiadomość :)
    To teraz dbaj o siebie i maleństwo :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta90 wrote:
    GRATULACJE :)

Paulina 28maluszek
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, u mnie trochę smutaśno dzisiaj, bo wczoraj nie było seruszkowanka, bo mojego coś mocno brzusio bolał i dziś rano też nic nie wyszło. Mam nadzieję, że to serducho nie było już nam tak mocno potrzebne, bo co mieliśmy zdziałać to było zdziałane wcześniej.

Macierzanka, to u mnie jak mają być trzy wyższe od najwyższej z niskich to jeszcze muszę chyba poczekać. Bo już się martwiłam czemu nie wyznacza.

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina28makuszek wrote:
    kochana tsh to jest pikus uwierz mi ja choruje na tarczyce od 8 lat i mam leki wiec jest wszystko ok tym sie nie przejmuj a wynik masz idealny :)
    ale mówią ze trzeba miec ponizej 2 przy staraniach :(

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 919 920 921 922 923 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ