Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    A ja do ginów chodzę tylko facetów :)
    I już teraz nie mam oporów. W ciągu ostatniego roku miałam 16 wizyt, szyzbko się pozbyłam tzw. oporów, bo dla niego to nie nowość przecież.
    Choc nie ukrywam, raz byłamu takiego przystojniaka, że strzeliłam buraka :D
    ale to było dawno temu :)
    hahahaha z tym burakiem to powiedziałaś :) heheheh :) to napewno miałaś dużo pytań :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Paulina28makuszek Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz odwiedziłamjakaś nowa stronke z suplementami dla starajacych sie brała któraś z was może zainwestować warto jak myślicie :)

Paulina 28maluszek
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    hmm moze to glupio zabrzmi, ale od kiedy się staram nie mogę doczekać się kolejnych wizyt, także ja stresa nie mam zadnego, a chodzę do faceta. Koleś fajny, miły,rzeczowy, konkretny, i jak dzwonie zawsze fajnie gada mi sie z nim przez tel, Wczoraj dzwonilam nei mial teminu zeby mne wepchnac na 3 marca w 17dc, ale powiedzial, jezeli sprawa pecherzykow to musimy sie zobaczyc mam tylko zadzwonic pod koniec tygodnia o godzine.
    to fajnie że trafiłas na konkretnego, jednak ja bym sie na faceta nie zdecydowała :)

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina28makuszek wrote:
    a teraz odwiedziłamjakaś nowa stronke z suplementami dla starajacych sie brała któraś z was może zainwestować warto jak myślicie :)
    chodzi ci o ovu shop ? ja uważam ze a allegro jest taniej :) biore od dzis dodatkowo wiesiołek oprócz mg, folika , wit b6 itp. maz salfazin i mg z wit. b6

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 16:39

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślałam nad castangusem ale spotkałam sie z wieloma opiniami ze nie pomogł a diewczyy przyyły a wolałabym tego uniknąć bo juz i tak troche mam za dużóo :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Macierzanka:) Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    hahahaha z tym burakiem to powiedziałaś :) heheheh :) to napewno miałaś dużo pytań :P
    No nie miałam, coś mu tam opowiadałam i popatrzył mi się w oczy... i było po temacie. Ale ja wtedy miałam 18 lat i byłam mocno speszona.
    Dzisiaj idę, rozbieram się, badam :) robię co muszę
    I wolę jednak facetów i każdy mój specjaista to mężczyzna, jakoś im bardziej ufam...

dżona lubi tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    chodzi ci o ovu shop ? ja uważam ze a allegro jest taniej :) biore od dzis dodatkowo wiesiołek oprócz mg, folika , wit b6 itp. maz salfazin i mg z wit. b6
    tak włąsnie o ten sklepik mi chodzi musze kupic dla siebie i mężusia :)

Paulina 28maluszek
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie miałam, coś mu tam opowiadałam i popatrzył mi się w oczy... i było po temacie. Ale ja wtedy miałam 18 lat i byłam mocno speszona.
    Dzisiaj idę, rozbieram się, badam :) robię co muszę
    I wolę jednak facetów i każdy mój specjaista to mężczyzna, jakoś im bardziej ufam...
    hehehehe :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    to fajnie że trafiłas na konkretnego, jednak ja bym sie na faceta nie zdecydowała :)
    no wiadomo każda różnie reaguje, byłam u babki był to moj pierwszy lekarz i nie była delikatna, zraziłam się do niej i poszłam do faceta, ten byl w porzadku, ale jak zaczelam sie starac to zmienilam gin na specjaliste od nieplodnosci i ten jest na prawde bardzo fajny, moje gadac mu nawet godzine, a on na wszystko odpwoie spokojnie rzeczowo i nie pyta mnie ile tam jeszcze pacjentek zostalo, tak jak poprzedni. No, ale ten jest drogi bo 170 za wizyte

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina28makuszek wrote:
    tak włąsnie o ten sklepik mi chodzi musze kupic dla siebie i mężusia :)
    ja kupuje na allegro albo w aptece .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja co do ginekologa to tylko kobieta jakoś nie mogę przełamać się żeby iśc do faceta chociaż mam namiary na jednego ale narazie zobaczę co ta gin będzie mówiła dalej i wtedy zdecyduję ;) a przed wizytą też mam stresik nie duży ale mam:) ale to i tak nie to co pierwsza wizyta wtedy mało co spod gabinetu nie uciekłam :D ;D

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do suplementów to ja naczęściej korzystam z doz.pl

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    no wiadomo każda różnie reaguje, byłam u babki był to moj pierwszy lekarz i nie była delikatna, zraziłam się do niej i poszłam do faceta, ten byl w porzadku, ale jak zaczelam sie starac to zmienilam gin na specjaliste od nieplodnosci i ten jest na prawde bardzo fajny, moje gadac mu nawet godzine, a on na wszystko odpwoie spokojnie rzeczowo i nie pyta mnie ile tam jeszcze pacjentek zostalo, tak jak poprzedni. No, ale ten jest drogi bo 170 za wizyte
    nooo ale lepiej dac 170 i być zadowolona niż 140 czy 150 i nie umiec potem siedziec bo cie wszystko boli i wredna i cały czas ciągniesz za język żeby sie cos dowiedziec :)
    moja wydaje sie byc ok ale od roku jeszcze u iej nie byłam.. teraz sie okaże jak ona do tego podchodzi .. ale juz na ostatniej wizycie ok rok temu jej mówiłam ze w sierpniu bede odstawiac tabsy i będziemy sie starać i mi powiedziała na odchodne że ma nadzieje że na następnej wizycie sie juz spotkamy w stanie błogosławionym :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 16:50

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:

no ja musze zobaczyc jakie sa cenki i tez kupie :)

Paulina 28maluszek
  • dżona Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Dżona, czytałam jej porady :) Ma już spore doświadczenie w tym. Dzięki niej zaczęłam przygodę z octem jabłkowym :)

:) mój ocet jabłkowy nabiera mocy urzędowej bo jakoś na razie nie mogę tego smaku, nie mogę się przekonać do niego :)

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
    🛑😔 92zOvuFdiend.pl
    Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
    *08.2018 ... psychoterapia
    *1,5 roku z Naprotechnologią
    *kilkanaście cykli z Letrozolem
    * mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
    *01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
    *10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
    *06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
    *07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
    *10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
    *Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
    *Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
    "Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."

j36regz2ei8e5moa.png
  • Magdas Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Monia a Ty w tym cyklu też będziesz używać ten żel conecieve? bo my wczoraj pierwszy raz użyliśmy i było fajnie <3

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o racja że na allegro sporo mniejsza cenka :)

Paulina 28maluszek
  • XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Ja co do ginekologa to tylko kobieta jakoś nie mogę przełamać się żeby iśc do faceta chociaż mam namiary na jednego ale narazie zobaczę co ta gin będzie mówiła dalej i wtedy zdecyduję ;) a przed wizytą też mam stresik nie duży ale mam:) ale to i tak nie to co pierwsza wizyta wtedy mało co spod gabinetu nie uciekłam :D ;D
    hehehehe ja dokładnie tak samo !!!! gdyby wtedy nie było przy mnie obecnego męża :) był i w gabinecie :) to pewnie bym uciekła z przed drzwi :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżona wrote:
    :) mój ocet jabłkowy nabiera mocy urzędowej bo jakoś na razie nie mogę tego smaku, nie mogę się przekonać do niego :)
    Ja piję od wczoraj :D ale to tak,że nie oddycham jednym duszkiem wypijam i już mam z głowy tylko dziś mi się odbijało tym octem fuj :P

dżona lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Monia a Ty w tym cyklu też będziesz używać ten żel conecieve? bo my wczoraj pierwszy raz użyliśmy i było fajnie <3
    zostały mi 2 tubki .. zużyje je .. ale bede sie starac na luzie bardziej .. ale następnego opakowania juz chyba nie kupie no chyba ze sie dowiem ze mam problem tylko ze śłuzem.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 918 919 920 921 922 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ