Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagniesia2569 wrote:dziękuję :* już refundacja weszła, ale to taka troszkę ściema...trzeba i tak wyłożyć kupę kasy z własnej kieszeni, niestety żyjemy w takim państwie, że nie ma nic za darmo...
Ja tak właśnie myślałam że to za pięknie by było jak by całkowicie za darmo było a koszt to chyba ok. 10tyś jak się nie mylę -
nick nieaktualnyagniesia2569 wrote:to zależy od kliniki i od tego gdzie się kupi leki do stymulacji, eh...i tak mnie nie stać na chwilę obecną
pokładam nadzieję w tej laparoskopie chociaż mam złe przeczucia...
A Ty się długo już starasz?
My ponad pół roku ale wcześniej się nie zabezpieczaliśmy ale starliśmy się pilnować ale i tak dziwi mnie że się nie udało .
A tak konkretnie to 8 miesiąc leci i niclekarze mówią że za wcześnie na jakie kolwiek działania
-
ja poszłam do ginekologa po jakiś 7 miesiącach, czułam, że coś musi być nie tak, obstawiałam, że to wina hormonów, miałam za wysoką prolaktynę, sama na własną rękę zrobiłam kilka podstawowych hormonów i na ściemniałam, że staram się już ponad rok inaczej też by mnie zbył
-
nick nieaktualnyagniesia2569 wrote:ja poszłam do ginekologa po jakiś 7 miesiącach, czułam, że coś musi być nie tak, obstawiałam, że to wina hormonów, miałam za wysoką prolaktynę, sama na własną rękę zrobiłam kilka podstawowych hormonów i na ściemniałam, że staram się już ponad rok inaczej też by mnie zbył
Ja teraz zmieniam gina. w marcu dopiero mam wizytę ale rozmawiałam z nim przez telefon i powiedziałam jak jest . I mówię mu że mogłam pana okłamać i powiedzieć że staram się rok ale co by to zmieniło i mówię że staramy się tyle i tyle że jest jak jest a on taki wyrozumiały i wgl . bardzo przyjemny przez tel. mam nadzieję że nam pomorze bo jak nie to następnym razem tak naściemniam że szoktrzeba sobie radzić nawet jeśli trzeba skłamać .
Ja na razie miałam tylko robioną morfologię , płytki krwi , glukozę i tsh które mam bardzo wysokie niestety ale też na własną rękę bo żaden nie dał mi skierowania -
nick nieaktualnyagniesia2569 wrote:ja też miałam tsh ponad 3 olał mnie, poszłam do endokrynologa i powiedziałam, że staram się bla bla....też mnie zlała babka...
więc nic na to nie biorę, mam tak dość lekarzy...wrrrr....
ciężko jest znaleźć kompetentnego lekarza który doradzi i pomorze
-
nick nieaktualnyagniesia2569 wrote:o tak....płaciłam słono za wizyty i tak nie czułam zainteresowania, więc teraz wolę jeździć daleko, ale za to na NFZ
Ja u jedno z gin u którego byłam dwa razy tylko to jak się dowiedziałam ile bierze za wizytę a nic konkretnego nie mówi to wyszłam z siebie i stanęłam obok. 270zł :o za samą wizytę -
o losie....masakra....
to chyba był jakiś profesor? Mój nie ma nawet tytułu dr, mieszkam w strasznej dziurze i nie ma tu dobrych lekarzy, do prowadzenia ciąż to może i tak, ale jak się pojawia problem to już gorzej....ale oczywiście nie przyznają się, że ich syt.przerasta...
-
nick nieaktualnyagniesia2569 wrote:o losie....masakra....
to chyba był jakiś profesor? Mój nie ma nawet tytułu dr, mieszkam w strasznej dziurze i nie ma tu dobrych lekarzy, do prowadzenia ciąż to może i tak, ale jak się pojawia problem to już gorzej....ale oczywiście nie przyznają się, że ich syt.przerasta...
przez całą ciąże praktycznie i weź idź w ciąży do takiego echh
-
hej. ja staram się z mężem od września. narazie cisza ale odstawiłam we wrześniu zaraz po ślubie tabletki anty które brałam 4 lata. teraz byłam na luteinie przez 6 dni i czekam na @. tydzień temu ciążę wykluczyl i przepisał lutkę na wywołanie bo ostatnia @ miałam 31.12. czuje ze nie mogę zajść przez to że po odstawieniu tabsów mam nieregularne cykle . któraś też może tak miała?
-
Hej dziewczyny
Życzę wam miłego dnia
Zrobiłam testy dwa.
Wieczorem jeden i wyszła jedna mocna czerwona krecha i druga bardzo bardzo blada dzisiaj taka sama sytuacja. Czekam do soboty i powtórzę test.kejt, Fidelissa, Misty87, Ania07, Macierzanka:), dżona, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Cześć wszystkim
co słychać?
U mnie dzis zaznaczylo kreche ze owu byla w niedziele ale obecna temp jest mimo wszystko niska wiec chyba nie na ciążę. Poogladam sobie ciazowe wykresy, moze znajde podobny, pobudze sobie nadzieje i pewnie pozniej będę miala twarde ladowanie jako powrot do rzeczywistości jak przyjdzie @.Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Cześć wszystkim
co słychać?
U mnie dzis zaznaczylo kreche ze owu byla w niedziele ale obecna temp jest mimo wszystko niska wiec chyba nie na ciążę. Poogladam sobie ciazowe wykresy, moze znajde podobny, pobudze sobie nadzieje i pewnie pozniej będę miala twarde ladowanie jako powrot do rzeczywistości jak przyjdzie @.u mnie jest wysoka tempka, bo biorę dodatkowy progesteron w postaci duphastonu. I znowu będzie mi nakręcał objawy ciążowe
dżona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDriada0102 wrote:Hej dziewczyny
Życzę wam miłego dnia
Zrobiłam testy dwa.
Wieczorem jeden i wyszła jedna mocna czerwona krecha i druga bardzo bardzo blada dzisiaj taka sama sytuacja. Czekam do soboty i powtórzę test.
To ja już też po cichutku pogratuluję Ci/Wam :*:*
Bursztynka wrote:Mi też zaznaczyło dziś ovu na niedzielęu mnie jest wysoka tempka, bo biorę dodatkowy progesteron w postaci duphastonu. I znowu będzie mi nakręcał objawy ciążowe
Hej Kochana :* ja na zakończenie cyklu też zostałam zmuszona do zajadania się duphastonem, potem mam znowu zacząć brać od 18 dnia ..
Nati89 wrote:Hej dziewczynyDriada to trzymam kciuki
Hejka
niunia0701 wrote:przepisał lutkę na wywołanie bo ostatnia @ miałam 31.12.
Moja ostatnia @ też była jeszcze w starym roku, dostałam nie dawno duphaston i czekam na zbawienie ..
Tyle, że ja nie brałam tabletek anty a cykl i tak sobie jaja ze Mnie robi
Fidelissko strasznie ta Pani Ginekolog jest niezdecydowana .. szukasz nowego?
Agniesia2529 jak ta końcówka wypadła to co zrobiłaś ? Poszłaś do Niego ?
Gdyby Mnie taka sytuacja spotkała wyszła bym z siebie i stanęła obok !!
a tą wtyczkę do ryja bym mu wsadziła i pocisnęła jakimś prętem, żeby to wysrał później !! ;/
Jak można być tak nie odpowiedzialnym lekarzem ?
Kasiula przyjdź później się pochwalić ile już urosło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 09:00
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Mi też zaznaczyło dziś ovu na niedzielę
u mnie jest wysoka tempka, bo biorę dodatkowy progesteron w postaci duphastonu. I znowu będzie mi nakręcał objawy ciążowe
Trzeba byc pozytywnej myslii mówię to i do ciebie i do siebie hah
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017