Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,
Driada, oby to było to, ale nie nakręcaj się, bo ostatnio w lutowych kropkach tez jedna miała drugą kreskę na teście bladą, a następnego dnia znikła zupełnie. Rozczarowanie bolesne
Testy nie są idealne.
Fidelissa, tak sobie wczoraj przez zaśnięciem myślałam, że ta Twoja gin głupoty gada. To że nie wyszły żadne bakterie, to nie znaczy że masz drożne jajowody. Przecież mogły być zrosty po jakiejś infekcji w młodości czy nawet w dzieciństwie. Mogłaś nawet o tym nie wiedzieć.
Poszukaj może innego gina....Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Hej,
Driada, oby to było to, ale nie nakręcaj się, bo ostatnio w lutowych kropkach tez jedna miała drugą kreskę na teście bladą, a następnego dnia znikła zupełnie. Rozczarowanie bolesne
Testy nie są idealne.
Fidelissa, tak sobie wczoraj przez zaśnięciem myślałam, że ta Twoja gin głupoty gada. To że nie wyszły żadne bakterie, to nie znaczy że masz drożne jajowody. Przecież mogły być zrosty po jakiejś infekcji w młodości czy nawet w dzieciństwie. Mogłaś nawet o tym nie wiedzieć.
Poszukaj może innego gina....
hej kochana:))
chyba macie racje i trzeba się skonsultować nie ma siły...
Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Hej kochaniutkie, u mnie humorek kiepsko dopisuje, juz myslalam ze bede miec powowdy do radosci. Niestety mega rozczarowanie. @przyszla... na nic ponad tygodniowe serduszkowanie, testy owu... niby drugi miesiac starania , ale dla mnie to jak wiecznosci. Przezywam podwojny stres, nie dosc ze dwa aniolki odeszly:(to teraz Nasze starania nic nie daja; (
-
Landryneczka wrote:Hej dziewczynki :*
Ale dziś ponura pogodaaż się nic nie chce ...
Mój musiał iść do pracy mimo że chory zła jestem na niego ...
A ja muszę do sklepu lecieć
Jak tam u was?
ja muszę się wziąść za jakiś obiad ale mi się nie chce nawet pomysłu nie mam co zrobićW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
kamilaj-19 wrote:Hej kochaniutkie, u mnie humorek kiepsko dopisuje, juz myslalam ze bede miec powowdy do radosci. Niestety mega rozczarowanie. @przyszla... na nic ponad tygodniowe serduszkowanie, testy owu... niby drugi miesiac starania , ale dla mnie to jak wiecznosci. Przezywam podwojny stres, nie dosc ze dwa aniolki odeszly:(to teraz Nasze starania nic nie daja; (
Przykro mi. Teraz zeby @ szybko poszla precz i z uśmiechem i nadzieja w następny cykl. Zycze wytrwałości.Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
kamilaj-19 wrote:Hej kochaniutkie, u mnie humorek kiepsko dopisuje, juz myslalam ze bede miec powowdy do radosci. Niestety mega rozczarowanie. @przyszla... na nic ponad tygodniowe serduszkowanie, testy owu... niby drugi miesiac starania , ale dla mnie to jak wiecznosci. Przezywam podwojny stres, nie dosc ze dwa aniolki odeszly:(to teraz Nasze starania nic nie daja; (
moze w nastepnym miesiacu?
a przynajmniej mailas owulacje . to juz przeciez cos:)) -
Dzień dobry
Ale spać się chce, ponuro jakoś dzisiaj... ale spacerek trzeba zaliczyc
Aguś widzę,że jesteśmy trochę podobne do siebie
Driada trzymam mocno kciuki ale mam dobre przeczucia
Fidellisa lekarze to wiesz są lekarze i LEKARZE. Moja mnie leczyła antybiotykami co miesiąc a poszłam do innego i przy pierwszej wizycie już wiedział że mam gronkowca,to Ty się jednym nawet nie przejmuj! Szkoda nerwów nieporzebnych.
magdas ja robie pizzę i soczek pomarańczowo-grejpfrutowy
Kamila nie można się stresować, spokojnie! Jak nie teraz to następnym napewno się udatrzymam kciuki :*
Fidelissa, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:prywatnie...((
No to tym bardziej polecam zmianę gina. Płacę - wymagam a nie takie coś... ciężkie pieniądze sie placi i sie lapie dołka. Poszukaj w necie. Teraz mozna poszukac opini o danym lekarzu wieksze prawdopodobieństwo że uniknie się trawienia na konowala.Fidelissa lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
kamilaj-19 wrote:Dziekuje kochane, mam nadzieje, ze w koncu sie doczekam swojej kruszynki...w sumie doczekamy, bo moj M tez juz bardzo chce...
na każdą z nas przjdzie czas
Ania07 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.