Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
alternatywa wrote:Witajcie dziewczyny my staraliśmy się pół roku, potem odłożyliśmy starania i teraz znów zaczynamy, niestety bez powodzenia, dzisiaj robiłam test ciążowy i... kolejne niepowodzenie
Tylko bez załamywania sie
wszystkie wkoncu dorobimy sie brzuszków i jak pojdziemy w miacho to bedzie brzuch za brzuchem...
u nas 3cykl...czekamy na efekty..
@ planow ma byc 25.02, mam nadzieje, ze nie przyjdzie... -
przedszkolanka:) wrote:Witamy zabolek i alternatywa
to zaczynamy od nowa, pozytywnie i bez stresów
Rudasek czekamy na wiadomość o II kreseczkach
Mam nadzieje, ze pochwale sie, bylaby to pełnia szczescia
w piatek sie przeprowadzamy, do mieszkanka ktore jest idealne dla nas i Malenstwa
jak sie dowiem o 2 kreskach to chyba oszalejemy ze szczescia!!!!kejti91, przedszkolanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Mam nadzieje, ze pochwale sie, bylaby to pełnia szczescia
w piatek sie przeprowadzamy, do mieszkanka ktore jest idealne dla nas i Malenstwa
jak sie dowiem o 2 kreskach to chyba oszalejemy ze szczescia!!!!W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Hej
widze ze wszystkie dzis jakies pysznosci gotujecie
. Moj pomysl na dzis to ryba w ciescie
Ja juz jestem taka zestresowana tym cyklem ze szok! Plakac mi sie chce jak sobie pomysle ze znow nic z tego nie wyjdzie... ale mam juz lan na kolejny cyklzapisalam sie juz do gina na 8 marca ( podobno dobry specjalista od leczenia nieplodnosci- wielu parom juz pomogl). Wczesniej robie jeszcze raz bania zeby mu swierzutkie pokazac. A druga opacja jest taka ze jak nam sie udalo to powinnismy juz wtedy dzidzie zobaczyc
oczywiscie bardziej biore pod uwage ta druga wersje
-
kejti91 wrote:Hej
widze ze wszystkie dzis jakies pysznosci gotujecie
. Moj pomysl na dzis to ryba w ciescie
Ja juz jestem taka zestresowana tym cyklem ze szok! Plakac mi sie chce jak sobie pomysle ze znow nic z tego nie wyjdzie... ale mam juz lan na kolejny cyklzapisalam sie juz do gina na 8 marca ( podobno dobry specjalista od leczenia nieplodnosci- wielu parom juz pomogl). Wczesniej robie jeszcze raz bania zeby mu swierzutkie pokazac. A druga opacja jest taka ze jak nam sie udalo to powinnismy juz wtedy dzidzie zobaczyc
oczywiscie bardziej biore pod uwage ta druga wersje
o uwielbiam rybki pod każdą postacią
Spokojnie nie denerwuj się będzie dobrzekejti91 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdas wrote:Hej Misty jak dzisiaj samopoczucie?
A Ty jak tam?
Ja to tak za rybkami ne specjalnie...chyba ze jestem nad morzem to az sie chce -
dzień dobry!
Wpadłam sie przywitać
Jak mija dzień? Mamy jakies nowe kropki?
Czy Wy też od początku tygodnia chodzicie "na rzęsach"?
Bo ja cały czas mam takie odczucie jakby się poniedziałek nie skończył...dżona lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Dziekuje, w porzadku, tylko troche sie stresuje jutrzejsza wizyta.
A Ty jak tam?
Ja to tak za rybkami ne specjalnie...chyba ze jestem nad morzem to az sie chceczekam na wieści
a ja dziś tak jakoś byle jak
Oj rybki są bardzo zdrowe:) hehe tak mi zawsze babcia mówiła jak byłam mała i nie chciałam jeść
Macierzanka mi też ten tydzień się straaaasznie ciągnie
Landryneczka ja na szyjce się nie znam nigdy jej nie czuje może ja jej nie mamWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 13:17
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Rybki zdrowe, wiem
nie to, ze nie jem
Lubie tunczyka, czasem jakies makrelki wedzone, w piatek zawsze robie rybke
Ale jakos nie szaleje na ich punkcie.
Noo i skonczyl mi sie darmowy pakiecik ovf ale na szczescie nie potrzeba juz.
Jutro dam znac oczywiscie! Trzymajcie kciuki o 11
Macierzanko juz sroda! Zapomnij o poniedzialkuMacierzanka:), dżona, Ania07 lubią tę wiadomość