Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:Macierzanka, ciekawi mnie więc zapytam: ten Twój to tak w lecie całkiem na golasa lata z interesem na wierzchu?
W domu chodzi w szerokich bokserkach, a na zewnątrz zaopatrzyłam go w takie specjalne w stylu kąpielówek czyli slipy są w środku, takie przewiewne.
No oczywiście nie w każdej sytuacji da się tak zrobić
Ale latem częściej przesiadujemy w wodziedla ochłody!
dżona lubi tę wiadomość
-
Aneta90 wrote:Jest pecherzyk!!!!!! tydzien temu nie bylo nic widac jest to 4tc od zaplodnienia a 6tc od OM
mam byc za tydzień bo mozliwe ze uslysze serduszko !!!! Jestem taka szczesliwa! !!!!!
Czekamy na bicie serduszka i na pierwsze fotki
Wszystkiego dobrego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Hej Ewelinko!
No mnie się tez bardzo podoba
Oby tak dalej!
Co u Ciebie?Wszystko dobrze dzis jakis motorek w tylku mi sie odpalil bo jak tylko wstalam tak cos robie . Za duzo energi mam
Pogoda piekna okno otwarte czekam na Piotrka pojdziemy na spacerek .
A co u Ciebie ? -
nick nieaktualny
-
Olka30, co tam u Ciebie? Lepiej już samopoczucie?
Lena, czyli sie zdecydowałaś na innego? Może Ci pomoże!
Fidelissa, ja bym spróbowała konsultacji u innego gina!
Poza tym nie jest w stanie powiedzieć czy są zrosty "na oko". U mnie też nic na to nie wskazywało, a w HSG jajowody wyszły niedrożne! Czasem są takie zapalenia, które przejda bezobjawowo i narobią zrostów.
Akcja 'zmień gina' - dobre
Driada, Trzymam mocno kciuki za sobotę!
Przedszkolanka Ty też masz super ginkę... jak można nie zwracać uwagi na pewne ważne aspekty?
Powiedzcie mi jak Ci lekarze te studia kończą i dostają się na staże???
Wypalenie zawodowe! To niech się zapalą spowrotem!
Agniesia zgadzam się w pełni z Twoją opinią dotyczącą badań nasienia i ginów
Dla niego to praca, a badanie nasienia no cóż... jakoś je trzeba zrobić
Kamilaj, tulęNiektóre dzieczyny miały cykle zatutułowane "Do trzech razy sztuka" i odwiedzam ich zielone kropki teraz
Co do płynów do higieny intymnej... zdania są podzielone. A prawda taka, że im mniej chemii tym lepiej. Zresztą u każdego przyczyną jest coś innego, a u niektórych może być wiele czynników na raz. Jedni eliminują alkohol, inni slipy, jeszcze inni jazdę rowerem, albo dodają zdrowe odżywianie itp.
A są takie elementy, które niczego nie eliminują i nie suplementują, a dzieci mają... Co ma być to będzie.
Ale nie zaszkodzi temu jakos pomócdżona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uff pizza zrobiona,czekam na małża
Co do rybek to ja uwielbiam wszystkie i w każdej postaci, a najbardziej łososia na parze i ostatnio pstrągi ( te z biedronki polecam)
Macierzanka Twój pstrąg mmma gin moja raczej nie narzekałam, niby wszystko ok było... zobaczymy za miesiąc po 1 cyklu co wyjdzie,jak nic to pójdę do niej .
Laura czekamy do końca i myślimy pozytywnie! Nie ma że boli! :*
Ewelina dobrze że masz powera a nie śpisz cały dzień
Kejti nie trać nadzieji przed @ ! A może to teraz?
Landryneczka ja też nie mam pojęcia, chetnie sama bym sie dowiedziałaLaura, Ewelina23, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
dziewczynki byłam dziś u nowego gin mnóstwo badań nam zalecił ale owu nie ma i nie było bo płynu nie było w zatoce. a są tylko atrezyjne pęcherzyki.
nic z tego w tym cyklu już nie bedzie.. pęcherzyk musiał się wchłonąć bo wykres jakoś znacznie wcześniej nic nie pokazał.. a co najlepsze leczyłam prolaktyne bo niby za wysoka po obciążeniu a ten gin stwierdził, że jest w porządku a po obciążeniu nie jest istotny i mam bromka już nie zazywać... komu tu wierzyć.. ale ważne, że budowa wnętrza oki badania pokażą resztę już bym chciala zaczać nowy cykl by wiedzieć w czym problem..