Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Dzień dobry
Ale spać się chce, ponuro jakoś dzisiaj... ale spacerek trzeba zaliczyc
Aguś widzę,że jesteśmy trochę podobne do siebie
Driada trzymam mocno kciuki ale mam dobre przeczucia
Fidellisa lekarze to wiesz są lekarze i LEKARZE. Moja mnie leczyła antybiotykami co miesiąc a poszłam do innego i przy pierwszej wizycie już wiedział że mam gronkowca,to Ty się jednym nawet nie przejmuj! Szkoda nerwów nieporzebnych.
magdas ja robie pizzę i soczek pomarańczowo-grejpfrutowy
Kamila nie można się stresować, spokojnie! Jak nie teraz to następnym napewno się udatrzymam kciuki :*
Ja po wielu trudach wymyśliłam sos meksykańskiprzedszkolanka:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Ania07 wrote:Witam wszystkie dziewczyny
U mnie też pogoda do kitu. Szaro, zimno, deszczowo ..
Ovu wyznaczyło mi owulkę, takie jaja
Driada, trzymam kciuki za mocną krechę
o widziszW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Magdas daj przepis
)i paprykę czerwoną pokroiłam w kostkę posoliłam,popieprzyłam dodałam trochę papryki słodkiej i ostrej, potem pomidory z puszki i troszkę cukru jak się zredukują to dodaję kukurydzę i fasolę czerowną z puszki i taki mój sos;) a i jeszcze przyprawę do kuchni meksykańskiej
Ania07, Misty87, Macierzanka:), Nati89 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyFidelissa wrote:hej Lena...no mysle o zmianie na razie dochodze do siebei po wczortajszej wizycie:((
jak tam u Ciebie?
Hej Kochana bez zmian ,
Głowa do góry :* nie ten lekarz to inny .. w końcu jest w czym wybierać i przebierać :*
Fidelissa wrote:w sobotke urzadzam mojemu M imieninki, zn aktoras dobry przepis na krem ubijany na parze?)
Pierwszy raz słyszę o takiej metodzie
kamilaj-19 wrote:Hej kochaniutkie, u mnie humorek kiepsko dopisuje, juz myslalam ze bede miec powowdy do radosci. Niestety mega rozczarowanie. @przyszla... na nic ponad tygodniowe serduszkowanie, testy owu... niby drugi miesiac starania , ale dla mnie to jak wiecznosci. Przezywam podwojny stres, nie dosc ze dwa aniolki odeszly:(to teraz Nasze starania nic nie daja; (
Ja mam jednego Aniołka, ale głowa do góry po burzy zawsze wychodzi słońce ..
Kiedyś to szczęście znowu uśmiechnie się do Nas ..
Ania07 wrote:Witam wszystkie dziewczyny
U mnie też pogoda do kitu. Szaro, zimno, deszczowo ..
Ovu wyznaczyło mi owulkę, takie jaja
Hej Kochana w końcu się doczekałaś tej owulki
Trzeba być dobrej myśli -
wiecie co mnie chyba tak wszystko boli na owulację bo mam śluz meeega rozciągliw y więc by wychodziło,ze to na to poczekam jeszcze trochę i zrobię test owu. Kurczę jak to to to pierwszy raz w życiu bym czuła tak mocno owulację
Ania07 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyMagdas wrote:wiecie co mnie chyba tak wszystko boli na owulację bo mam śluz meeega rozciągliw y więc by wychodziło,ze to na to poczekam jeszcze trochę i zrobię test owu. Kurczę jak to to to pierwszy raz w życiu bym czuła tak mocno owulację
Więc nic jak tylko się cieszyć :* robić test i -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:wiecie co mnie chyba tak wszystko boli na owulację bo mam śluz meeega rozciągliw y więc by wychodziło,ze to na to poczekam jeszcze trochę i zrobię test owu. Kurczę jak to to to pierwszy raz w życiu bym czuła tak mocno owulację
Ja takie bóle mam w każdym cyklu. Wtedy robię test i przeważnie wychodzi pozytywny -
Magdas wrote:Ja to improwizuje dzisiaj:D podsmażyłam cebulę pokrojona w kostkę dodałam mięso mielone i parę pieczarek ( bo mi zbywały
)i paprykę czerwoną pokroiłam w kostkę posoliłam,popieprzyłam dodałam trochę papryki słodkiej i ostrej, potem pomidory z puszki i troszkę cukru jak się zredukują to dodaję kukurydzę i fasolę czerowną z puszki i taki mój sos;) a i jeszcze przyprawę do kuchni meksykańskiej
ja idenatycznie robie zupe meksykańska:) tylko oczywisćie rzadszą, zagęszczam sosem bolonese i na dno talerza daje utarty zółty serzalewam gorącą zupa plus pieczywko czosnkowe
idealna na zimne dni lub "pod wódeczke"
Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny , jestem tutaj nowa więc zacznę od paru informacji na mój temat.
-staramy się od 6 cykli
-mam 24 lata
-po wizytach u gin , wszystko ok
-testowanie 06.03.2014
Ostatnio byłam na wizycie kontrolnej u gin , wziął mnie na badanie dopochwowe i powiedział że pęcherzyk jest na granicy pęknięcia - oczywiście ucieszyłam się, że w tym cyklu są szanse. Kazano mi starać się przez 3 następne dni.
Oczywiście gdyby w tym cyklu się nie udało przepisał mi od następnego cyklu Bromergeon i Clo.
-
hehe a ja z rana myślałam,że będę miała znowu @
czyli trzeba dziś męża zaciągać do
wczoraj się wymigał haha.
Ania proszę bardzoteraz spróbowałam i pycha jest;) tylko nie wiem teraz z czym podać z ryżem czy z makaronem
i znów problem
Ania07, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
Rudasek wrote:ja idenatycznie robie zupe meksykańska:) tylko oczywisćie rzadszą, zagęszczam sosem bolonese i na dno talerza daje utarty zółty ser
zalewam gorącą zupa plus pieczywko czosnkowe
idealna na zimne dni lub "pod wódeczke"
no ale już jest sos gęsty aż łyżka staje
zabolek wrote:Cześć dziewczyny , jestem tutaj nowa więc zacznę od paru informacji na mój temat.
-staramy się od 6 cykli
-mam 24 lata
-testowanie 06.03.2014
Ostatnio byłam na wizycie kontrolnej u gin , wziął mnie na badanie dopochwowe i powiedział że pęcherzyk jest na granicy pęknięcia - oczywiście ucieszyłam się, że w tym cyklu są szanse. Kazano mi starać się przez 3 następne dni.
Oczywiście gdyby w tym cyklu się nie udało przepisał mi od następnego cyklu Bromergeon i Clo.
hej:) powodzenia i trzymam kciuki:)W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyzabolek wrote:Cześć dziewczyny , jestem tutaj nowa więc zacznę od paru informacji na mój temat.
-staramy się od 6 cykli
-mam 24 lata
-testowanie 06.03.2014
Witamypowodzenia w staraniach
-
Ania07 wrote:No to na weekend już mam pomysł na obiad
dzięki Magdas ;*
Hej Lenano doczekałam się, ale jakoś to do mnie nie przemawia, obstawiałabym na 23 dc
Widzisz nawet przy takim plasciaku jak nasze wykresy nie mozna tracić nadzieimi tez wyznaczylo owu wreszcie wiec rano po zmierzeniu tempki sie ucieszyłam. Później jednak poszlam do toalety i zaobserwowalam sluz "glutka" wiec zglupialam bo to by wskazywalo ze jednak owu nie bylo. Tylko ze to juz jest bardzo późno na owu bo 22 dc. Musiałby mi sie bardzooo wydłużyć cykl
No nic nie będę juz Was sobą zanudzacAnia07 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ. wrote:Widzisz nawet przy takim plasciaku jak nasze wykresy nie mozna tracić nadziei
mi tez wyznaczylo owu wreszcie wiec rano po zmierzeniu tempki sie ucieszyłam. Później jednak poszlam do toalety i zaobserwowalam sluz "glutka" wiec zglupialam bo to by wskazywalo ze jednak owu nie bylo. Tylko ze to juz jest bardzo późno na owu bo 22 dc. Musiałby mi sie bardzooo wydłużyć cykl
No nic nie będę juz Was sobą zanudzac
Może jeszcze z tych naszych wykresów będą fasolki
U mnie też wyznaczona owu nie pokrywa się ze śluzem, ale nie sugeruję się programembędzie co ma być
-
Witajcie dziewczyny my staraliśmy się pół roku, potem odłożyliśmy starania i teraz znów zaczynamy, niestety bez powodzenia, dzisiaj robiłam test ciążowy i... kolejne niepowodzenie
-
Ania07 wrote:Może jeszcze z tych naszych wykresów będą fasolki
U mnie też wyznaczona owu nie pokrywa się ze śluzem, ale nie sugeruję się programembędzie co ma być
Dokładnie. Będzie co ma byc. Udanej przejażdżkiAnia07 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017