Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lula88 wrote:dziewczynki byłam dziś u nowego gin mnóstwo badań nam zalecił ale owu nie ma i nie było bo płynu nie było w zatoce. a są tylko atrezyjne pęcherzyki.
nic z tego w tym cyklu już nie bedzie.. pęcherzyk musiał się wchłonąć bo wykres jakoś znacznie wcześniej nic nie pokazał.. a co najlepsze leczyłam prolaktyne bo niby za wysoka po obciążeniu a ten gin stwierdził, że jest w porządku a po obciążeniu nie jest istotny i mam bromka już nie zazywać... komu tu wierzyć.. ale ważne, że budowa wnętrza oki badania pokażą resztę już bym chciala zaczać nowy cykl by wiedzieć w czym problem..
A moglabym wiedziec jaki wynik mialas prolaktyny? -
kejti91 wrote:No to dobrze ze przynajmniej zalecil badania, lepiej szybko sprawdzic czy wszystko ok
A moglabym wiedziec jaki wynik mialas prolaktyny?
Podejrzewam u siebie że poprostu pęcherzyk nie pęka tylko wchłania ale monitoring nie miałam więc to tylko podejrzenia bo temp zazwyczaj mam dwufaz
-
lula88 wrote:8.24 ng/ml norma 1.9-25 a po obciążeniu 197
Podejrzewam u siebie że poprostu pęcherzyk nie pęka tylko wchłania ale monitoring nie miałam więc to tylko podejrzenia bo temp zazwyczaj mam dwufaz -
Cześć dziewczyny
Witam nowe staraczki
Dziś tu u was pięknie pachnie... mmmm...
Życzę miłego popołudnia i dobrego humorku
Zaglądne po pracy jeszcze
Driada trzymam kciuki za wzmocnienie drugiej kreseczki
Misty czekam na wieści po wizycie- niech bijejak dzwon!
A tak ogólnie to powodzenia w szukaniu dobrych ginów, życzę krótkich cykli, pięknych owulacji, udanego serduszkowania i wspieram we wszelakich bólach i tych okołomałpowych i tych od kiepskich dniZ., Misty87, santoocha lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Hejka,
ja tylko na sekundę, mam zaraz zabieg.
Podczytuje Was po trochu cały dzień, ale nie mam czasu przysiąść i naskrobać nic.
Dziś w nocy jedziemy po samochodzik
Na 8 rano musimy być na miejscu. Chyba w ogóle nie będę mierzyła temperatury, skoro mam wstać o 3 w nocy...
Mam dziwny śluz, bo rano wygrzebałam rozciągliwe gluty, ale takie bardzo gęste, w teraz jest kremowy.
Czyżby to po wiesiołku? Aż martwię się, czy owulka nie przyjdzie wcześniej, a teraz nie za bardzo mamy czas na igraszki... -
santoocha wrote:Hejka,
ja tylko na sekundę, mam zaraz zabieg.
Podczytuje Was po trochu cały dzień, ale nie mam czasu przysiąść i naskrobać nic.
Dziś w nocy jedziemy po samochodzik
Na 8 rano musimy być na miejscu. Chyba w ogóle nie będę mierzyła temperatury, skoro mam wstać o 3 w nocy...
Mam dziwny śluz, bo rano wygrzebałam rozciągliwe gluty, ale takie bardzo gęste, w teraz jest kremowy.
Czyżby to po wiesiołku? Aż martwię się, czy owulka nie przyjdzie wcześniej, a teraz nie za bardzo mamy czas na igraszki...
W nowym samochodzie wracając!co by sprawdzić czy wygodny...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 17:01
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Wiec spytałam czy mam pco
A ona na to zwał jak zwał leczy sie tak samo
Buuuuu
I sie nie przejmuj zawsze mow co ci lezy na watrobie kochana zadna sie tu gniewac nie bedzie a wrecz pociesz i dobrze o tym wiesz takze pisz wszytko co ci lezy na sercuAnia07 wrote:Fidelissa domyślam się jak się czujesz ..
Ja ryczałam 3 dni jak mi poprzedni gin na kontroli powiedział, że przez rok mam odpuścić starania bo i tak nie zajdę w ciążę przy moich cyklach. Stwierdził, że jestem chuda i pewnie nie mam owulacji. Przepisał castagnus i poszłam do domu ..agniesia2569 wrote:hej! Podczytałam co tam u Wastydzień ładnie się zaczął dwie zaciążone:) gratuluję
Nie rozumiem wstydu przed ginekologiem facetem, a co to za różnica baba czy chłop?Przecież to nie ma nic wspólnego z pożądaniem, seksem itp.
Driada0102 wrote:Hej dziewczyny
Życzę wam miłego dnia
Zrobiłam testy dwa.
Wieczorem jeden i wyszła jedna mocna czerwona krecha i druga bardzo bardzo blada dzisiaj taka sama sytuacja. Czekam do soboty i powtórzę test.Bursztynka wrote:Mi też zaznaczyło dziś ovu na niedzielęu mnie jest wysoka tempka, bo biorę dodatkowy progesteron w postaci duphastonu. I znowu będzie mi nakręcał objawy ciążowe
Magdas wrote:cześć kurczę wszystko mnie boli jak na @załamię się jak przyjdzie znowu
kamilaj-19 wrote:Dziekuje kochane, mam nadzieje, ze w koncu sie doczekam swojej kruszynki...w sumie doczekamy, bo moj M tez juz bardzo chce...zabolek wrote:Cześć dziewczyny , jestem tutaj nowa więc zacznę od paru informacji na mój temat.
-staramy się od 6 cykli
-mam 24 lata
-po wizytach u gin , wszystko ok
-testowanie 06.03.2014
Ostatnio byłam na wizycie kontrolnej u gin , wziął mnie na badanie dopochwowe i powiedział że pęcherzyk jest na granicy pęknięcia - oczywiście ucieszyłam się, że w tym cyklu są szanse. Kazano mi starać się przez 3 następne dni.
Oczywiście gdyby w tym cyklu się nie udało przepisał mi od następnego cyklu Bromergeon i Clo.Tutaj jest super
alternatywa wrote:Witajcie dziewczyny my staraliśmy się pół roku, potem odłożyliśmy starania i teraz znów zaczynamy, niestety bez powodzenia, dzisiaj robiłam test ciążowy i... kolejne niepowodzenie
Lena zmiana avatarka?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
U mnie tak jak pisalam pracowity dzien w pracy ale ogolnie spoko teraz pracuje nad strona int przedszkola hehe musze doladowac zdjecia
Lenka mam pyt bo tak mi smiglo ze ty dupka lykasz...to bierzesz go doustnie? bo ja lutke mialam dowcipnieDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
santoocha wrote:Taaa, razem z przyzwoitką w postaci mechanika, który z nami jedzie
Z., santoocha lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny