Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hmmm ja sie zastanawiam czy mysmy w ogole probowali sie obudzic hehe:D chyba jeszcze tak nie bylo ze ktores sie przebudzilo w nocy i zaczepialo drugie chociaz moge o tym nie wiedziec bo to ja jestem spioch i bardzo ciezko mnie w nocy obudzic hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 19:15
Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Hmmm ja sie zastanawiam czy mysmy w ogoke probowali sie obudic hehe:D chyba jeszcze tak nie bylo ze ktores sie przebudzilo w nocy i zaczepialo drugie chociaz moge o tym nie wiedziec bo to ja jestem spioch i bardzo ciezko mnie w nocy obudzic hehe
Maniuś celujemy w Hyundaia Santa Fe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 19:16
-
Gdzie sie podzialy wszystkie dziewczynki?trzeba zaczac jakis temat albo lepiej jeszcze moze imprezke powtorzyc:)a wtedy...bedzie,bedzie sie dzialo...bedzie zabawa:)nie dlugo mamy 1000!!!
Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Że wziął Cię na śpiocha i nie pamiętasz?
Maniuś celujemy w Hyundaia Santa Fe.santoocha lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Maniuś wrote:Gdzie sie podzialy wszystkie dziewczynki?trzeba zaczac jakis temat albo lepiej jeszcze moze imprezke powtorzyc:)a wtedy...bedzie,bedzie sie dzialo...bedzie zabawa:)nie dlugo mamy 1000!!!
towarzystwo tez jest wiec czemu nie? tylko ja dzis taka nie wyspana bo moj mnie o 3 obudzil i zaczal marudzic ze ma katar ze garlo go boli...jak dziecko...zaczal sie mnie wypytywac jakie antybiotyki ma brac co ja mu radze itd...poszedl do naszej apteczki przejrzal leki i zaczal pytac sie co moze brac w jakich odtepach co by bylo najlepsze...kurcze normalnie facet jak zaczyna chorowac to juz tragedia normalnie...
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Fajne większe autko, w razie wypadu w teren do pacjenta też się przyda. No i dużo miejsca na wózek
Ok, spadam ubrać kotę w ubranko pooperacyjne i do domku.
Wpadnę później na chwilę i ide w kimono, bo rano wstajemy.
Może jeszcze męża dziś dopadnę..Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:hahahaha widze ze sie spodobalo
towarzystwo tez jest wiec czemu nie? tylko ja dzis taka nie wyspana bo moj mnie o 3 obudzil i zaczal marudzic ze ma katar ze garlo go boli...jak dziecko...zaczal sie mnie wypytywac jakie antybiotyki ma brac co ja mu radze itd...poszedl do naszej apteczki przejrzal leki i zaczal pytac sie co moze brac w jakich odtepach co by bylo najlepsze...kurcze normalnie facet jak zaczyna chorowac to juz tragedia normalnie...
-
nick nieaktualny
-
hej Sylvka
a co do facetow to juz tak jest i tego sie raczej nie zmieni juz sie powoli przyzwyczajam ze jak meza katar lapie to szpital trezba miec w domu otwarty heheAnia07 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny