Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maniuś wrote:Czemu po cichutku:)?co u Ciebie?
spokojnie i bezbolesnie
Tak po cichutku, bo jak dziewczyny rozmawiaja na tematy medyczne to ja raczej o tym pojecia nie mam, wiec sie nie udzielamale podgladam
A u Ciebie widze humorek dopisuje?? :* -
Hej:)
Santoocha nam kiedyś też tak zrobili,tylko to bliżej było...
Dzisiaj tu spokojnie , taki trochę przymulony dzień
A słuchajcie tak się zastanawiam, bo od jakiegoś czasu jestem przeczulona na zdrowe odżywianie, stosujecie jakieś diety specjalne, coś specjalnego jecie? -
przedszkolanka:) wrote:Hej:)
A słuchajcie tak się zastanawiam, bo od jakiegoś czasu jestem przeczulona na zdrowe odżywianie, stosujecie jakieś diety specjalne, coś specjalnego jecie?
ja to próbuje jesc zdrowo, ale nie zawsze mi wychodzi;)Kaśka28 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
przedszkolanka:) wrote:Hej:)
A słuchajcie tak się zastanawiam, bo od jakiegoś czasu jestem przeczulona na zdrowe odżywianie, stosujecie jakieś diety specjalne, coś specjalnego jecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 19:39
Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:taaa zamiary byly i to wielkie kupilismy nawet garnek do gotowania na parze...ale hmmm kilka obiadow zgotowalam a teraz biedny lezy w szafce..(w sensie garnek hehe)a jaka dieta aktualnie ciasteczka markizy i mam zamiar zapic je herbatka z biedronki:D
podoba mi się ta dieta z markizami;)
Kaśka28, Misty87 lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Brakuje mi dzisiaj cukru...i jem wszytko co wpoadnie mi w rece a wiecie co mi moj powiedzial? ze @ sie zbliza a ja do niego ze za szybko nawet jakby a on jeszcze 9 dni...az sie zdziwilam ze to juz ma byc tak szybko:D
Sylvka lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ciezko jest wymyslec cos zdrowego na obiad:) Jeszcze najlepiej szybko i prosto:)
Za mna tez chodzi dzis spaghtti i to najlepiej smietanowo-brokułowe mniam:)
Kaśka28 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
przedszkolanka:) wrote:Ooo to widzę,że nie jest ze mna tak źle
tylko zaszalałam wczoraj ze spaghetti i dzisiaj pizza- ale domowe!
a ja na parze ryby robię bo jakoś na nic innego pomysłu brak
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Pyszne sa udka kuraka na parze normalnie tak soczystych dawno nie jadlam
trzeba bedzie przetestowac w najblizszym czasie:) czym doprawiasz?3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Mam do was takie pytanie: czy ktoras z was chodzi do gina do placowek typu mediciver luxmed itd.? I czy orientujecie sie jak to juz jest jak sie zajdzie z umawianiem wizyt? Co ile wizyty? Bo ja wlasnie mam dostep do tego typu placówek i umawialam sobie wizyte taka o kontrolna i jak popatrzylam na terminy to na miesiac do przodu nie ma wolnych
a w ciazy trzeba chyba czesciej tak mi sie wydaje... orientuje sie ktoras?
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Sylvka wrote:trzeba bedzie przetestowac w najblizszym czasie:) czym doprawiasz?
oczywiscie troszke vegety do smaku
Szkoda, ze kury teraz takie wstretne bez smaku ...Sylvka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zaczynan na nowo(po 2 mc tabl anty) walczyc o gwiazdke nieba czyli spełnienie marzenia. Wczesniej w listopadzie 2012 wzielam jeden antykoncepcyjny zastrzyk (dziala 3mc). W pazdzierniku zaciazylam, jednak poronilam
Zobaczymy jak dlugo teraz bedzie trzeba probowac by w koncu moc kochac bezgranicznie... -
Sylvka wrote:trzeba bedzie przetestowac w najblizszym czasie:) czym doprawiasz?
potem do wody wrzucilam kilka kulek ziela lisc laurowy sol i 2 plastry cytryny na samo mieso tez dalam plasterek cytryny
mieso bylo cytrynowe ale bardzo dobre a drugie to taki misz masz do marynaty wszytko co mialam
oliwa przyprawa do kuraka ostra i slodkja papryka i te zostawilam na noc w lodowce mniam mniam mniam bylo:D
przedszkolanka:), Sylvka lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Z. wrote:Mam do was takie pytanie: czy ktoras z was chodzi do gina do placowek typu mediciver luxmed itd.? I czy orientujecie sie jak to juz jest jak sie zajdzie z umawianiem wizyt? Co ile wizyty? Bo ja wlasnie mam dostep do tego typu placówek i umawialam sobie wizyte taka o kontrolna i jak popatrzylam na terminy to na miesiac do przodu nie ma wolnych
a w ciazy trzeba chyba czesciej tak mi sie wydaje... orientuje sie ktoras?
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Karolina 85 wrote:Ja zaczynan na nowo(po 2 mc tabl anty) walczyc o gwiazdke nieba czyli spełnienie marzenia. Wczesniej w listopadzie 2012 wzielam jeden antykoncepcyjny zastrzyk (dziala 3mc). W pazdzierniku zaciazylam, jednak poronilam
Zobaczymy jak dlugo teraz bedzie trzeba probowac by w koncu moc kochac bezgranicznie...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kasia właśnie niedawno o tym myslałam ale nie byłam przekonana,muszę spróbować bo akurat mam
te vegety to wiecie;p tak samo jak robię rosół czy zupe krem pomidorową to te kostki daję a to najgorsza chemia,no ale czym innym doprawić niby...ale pyszny jest łosos i do tego gotowane brokuły i mm
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Kasia właśnie niedawno o tym myslałam ale nie byłam przekonana,muszę spróbować bo akurat mam
te vegety to wiecie;p tak samo jak robię rosół czy zupe krem pomidorową to te kostki daję a to najgorsza chemia,no ale czym innym doprawić niby...ale pyszny jest łosos i do tego gotowane brokuły i mm
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość