Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:A no łykam, jak luteine kiedyś miałam to też ale pod językDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
santoocha wrote:Zboczuchu Ty!
Sprzedali nasze autko!!!!
Chamy i chuje, mieli czekać na nas, wiedzą, że jedziemy 350km po niego!!!!Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lena zdecydujesz sie w koncu:D bo ja caly czas mysle ze jakies nowe osoby pisza hehe i co juz zakoduje obrazek i przypisze do ciebie pojawia sie nowy heheDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Zboczuchu Ty!
Sprzedali nasze autko!!!!
Chamy i chuje, mieli czekać na nas, wiedzą, że jedziemy 350km po niego!!!!
Dobrze, że teraz się o Tym dowiedziałaś ..
Gorzej by było jak byś dowiedziała się na miejscu
Kaśka28 wrote:Lena zdecydujesz sie w koncu:D bo ja caly czas mysle ze jakies nowe osoby pisza hehe i co juz zakoduje obrazek i przypisze do ciebie pojawia sie nowy hehe
O kurde, przepraszamMyślałam, że to co ja sobie daję to tylko ja widzę nie zapisując tego ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 18:50
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamy w razie coś 2 rezerwowe. Jedziemy jutro o 5 rano po innego. W razie czego będzie w drodze powrotnej jeszcze jeden.
Ale zła jestem, bo tamten był najfajniejszy...
Lena, zmieniasz oblicza co kilka minut! Opanuj się kobieto!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 18:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:to moze dlatego ta @ sie ociaga slyszalam ze jak sie bierze dowcipnie to szybciej sie wchlania
Nie słyszałam o Tym ..
No ma jeszcze 3 dni, zakupiłam dziś sobie Magneb6 i cynk ..
Już nic więcej nie kupuję aby polepszyć sobie ..
Kaśka28 wrote:Ty sie w nocy baw czym innym hehehe
W nocy to On śpi.. a o budzeniu nie ma mowy, musi wypoczęty do pracy chodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 18:55
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Mamy w razie coś 2 rezerwowe. Jedziemy jutro o 5 rano po innego. W razie czego będzie w drodze powrotnej jeszcze jeden.
Ale zła jestem, bo tamten był najfajniejszy...
Lena, zmieniasz oblicza co kilka minut! Opanuj się kobieto!
Każdy by się wku.wił.. masakra. Wiedzieli, że tyle jedziecie i nic nie powiedzieli? Chamy -
nick nieaktualnyAgrafka wrote:Dziewczyny napiszę Wam coś zabawnego.
Powtórzyłam dziś betę, wzmocniła się o 200% (!)
ale rano z ciekawości nasikałam na ten test z allegro i co? i dupa! NIC! Zrobiłam więc szybko drugi a tam cień cienia że przy oknie trzeba by się doszukiwać. I jak tu wierzyć takim testom?????
Gdybym nie zrobiła bety i nie powtórzyła jej dzis, to pewnie nadal nie wiedziałabym o ciąży....
Polecam badanie krwi!
Pozdrawiam
Jeszcze raz Gratuluję..
-
Lena87 wrote:W nocy to On śpi
.. a o budzeniu nie ma mowy, musi wypoczęty do pracy chodzić
Mój T. to też taki śpioch, że rano go nie moge dobudzić do pracy, czasami czuję się jakbym już miała jedno dziecko
A propos snu, to oczy mi się same zamykają. Zjadłam chińczyka i zaraz padnę nosem w biurko. -
Agrafka wrote:Dziewczyny napiszę Wam coś zabawnego.
Powtórzyłam dziś betę, wzmocniła się o 200% (!)
ale rano z ciekawości nasikałam na ten test z allegro i co? i dupa! NIC! Zrobiłam więc szybko drugi a tam cień cienia że przy oknie trzeba by się doszukiwać. I jak tu wierzyć takim testom?????
Gdybym nie zrobiła bety i nie powtórzyła jej dzis, to pewnie nadal nie wiedziałabym o ciąży....
Polecam badanie krwi!
PozdrawiamDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️