Dziewczyny z Podkarpacia łączmy się! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki ja jestem po wizycie. pan doktor dał mi euthyrox. clo coś tam ( sorki nie wiem jak to dalej leciało) i duphaston. A w tym cyklu nic ie będzie bo pęcherzyki mi nie rosną niestety.
-
nick nieaktualny
-
CLOnówka22 wrote:Odświeżmy nasze forum, co nowego u Was podkarpackie piękności ?
Hej, u mnie nic nowego, zaczęłam 4 cykl po poronieniu, ten cykl całkowicie odpuszczam, resetuje się, jadę na urlop, nie mierzę tempki, a w kolejnym pójdę do gina i może w końcu coś się ruszy
Doczytałam dopiero teraz co tej całej ikusi... coś mi w tych jej wykresach nie pasowało, no ale w przyrodzie wszystko jest możliwe, więc pomyslałam że niby czemu jej ciąża taka być nie może, a tu się okazuje że to jedna wielka ściema?? chore to jak nic...
Clonówka a co tam kochana u Ciebie? jak się masz?? Pozdrawiam wszystkie i życzę miłego weekendu Troche umarł ten wątek, ale mam nadzieje że reanimacja się powiedzie27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
clonówka chyba tylko ja Ale jestem
-
nick nieaktualny
-
Witam, no faktycznie szkoda że nas tak mało z podkarpacia tutaj... ale miejmy nadzieje że chociaż my będziemy tutaj zaglądać
Miłej niedzieli wam życze, ukrop leje się z nieba, przyjemnie jest27.03.2014 [*]
aisza przyjemnie?? Troszkę chłodniej by mogło być lało się ze mnie dzisiaj.
A skąd dziewczynki jesteście?? -
potforzasta wrote:aisza przyjemnie?? Troszkę chłodniej by mogło być lało się ze mnie dzisiaj.
A skąd dziewczynki jesteście??
No może faktycznie aż tak przyjemnie to wczoraj nie było temperatura dawala do wiwatu
Ja jestem z Rzeszowa, a Ty?
I znów poniedziałek... już odliczam dni do urlopu... miłego dniadżona lubi tę wiadomość
27.03.2014 [*]
Okolice Dębicy TO całkiem blisko
dżona lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:Okolice Dębicy TO całkiem blisko
oooo to faktycznie całkiem blisko moi teściowie mieszkają niedaleko Ropczyc, a stąd do Dębicy już rzut beretem
Widzę że pijesz inofolic, i jak czujesz jakąś zmianę? ja piłam przez 3 cykle 2x1 ale w tym cyklu odpuscilam sobie... fakt jajniki niezle pracowaly, ale przed piciem też ich czułam... narazie zakonczylam picie, moze wroce do niego jeszcze27.03.2014 [*]
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dżona wrote:Cześć dziewczyny
Dołączam do Waszego grona
Życzę miłego dnia i wspaniałych wiadomości dla każdej
Hej Dżona fajnie że do nas zaglądnęłaś skąd jesteś?CLOnówka22 lubi tę wiadomość
27.03.2014 [*]
CLOnówka22 wrote:Ja w dalszym ciągu occzekuję @.. zebrać się coś nie może. Brałam Orgametril na wywołanie przez 5 dni miałam brać 10 ale jest mi po nim niedobrze.. a co u was słychać ?:*
oj miejmy nadzieje że @ szybko Cię nawiedzi :*
Ja siedze w pracy, ale jakoś po weekendzie nie mam zbytniej weny do pracyCLOnówka22 lubi tę wiadomość
27.03.2014 [*]
nick nieaktualny