Dziewczyny z Podkarpacia łączmy się! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja miałam jakiśtam kontakt z pro familią. Moja siostra miała tam cesarkę, wszystko tak jak być powinno, opieka super, jedzenie nawet więcej niż znośne, pielęgniarki pomocne, lekarze życzliwi. Ja też miałam okazję spędzić tam parę dni jak poroniłam i także nie narzekam. gdyby nie okoliczności, to powiedziałabym, że super jak w hotelu. ale pewnie jak wszędzie zdarzają się tam lekarzy tacy i tacy. ja trafiłam na fajnych. poza tym znam 2 lekarzy co tam pracują , prowadzili moje ciąże- to samo, nie mogę o nich złego słowa powiedzieć. Tyle, że chodziłam do ich prywatnych gabinetów, a nie do przychodni w pro familii. Nawet nie wiem, czy tam też przyjmują, czy tylko pracują na dyżurze.
-
Mistia wrote:A może jest tu ktoś z tych okolic ? Wiecie przeprowadziłam się tu z Krakowa i tak nikogo nie znam wiec czuje się trochę samotnie Na własna rękę szukam dobrych lekarzy ale nic nie zastąpi porady od tutejszych
Gdzie chodzisz do lekarza chodzi mi o miejscowość ?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
radiszka wrote:Witajcie, jestem z okolic Łańcuta czy któraś z Was może też? Ja właśnie zaczęłam 3cs...
Można powiedzieć że z okolic Łańcuta bo równie blisko mam do Łancuta jak i do Rzeszowa27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
Cześć dziewczyny
szukałam, szukałam i was znalazłam
ja też jestem z okolic Rzeszowa
w maju niestety moja ciąża zakończyła się w 24tc
teraz od września staramy się znowu o dzidziusia
jeśli chodzi o lekarzy to w chodziłam do Tomasza Kluz, przyjmuje prywatnie i pracuje na szopena, robił mi kilka lat temu laparoskopie (cysta na jajniku) i byłam bardzo zadowolona bo codziennie w szpitalu przychodził, odpowiadał na pytania, interesował się
jeżeli chodzi natomiast o prowadzenie ciąży to wizyty tak jakoś szybko w biegu
po porodzie nie zlecił mi żadnych badań i zaczęłam szukać innego lekarza
może macie kogoś godnego polecenia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 19:18
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm