Dziewczyny z Podkarpacia łączmy się! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
november123 wrote:Cześć dziewczyny
szukałam, szukałam i was znalazłam
ja też jestem z okolic Rzeszowa
w maju niestety moja ciąża zakończyła się w 24tc
teraz od września staramy się znowu o dzidziusia
jeśli chodzi o lekarzy to w chodziłam do Tomasza Kluz, przyjmuje prywatnie i pracuje na szopena, robił mi kilka lat temu laparoskopie (cysta na jajniku) i byłam bardzo zadowolona bo codziennie w szpitalu przychodził, odpowiadał na pytania, interesował się
jeżeli chodzi natomiast o prowadzenie ciąży to wizyty tak jakoś szybko w biegu
po porodzie nie zlecił mi żadnych badań i zaczęłam szukać innego lekarza
może macie kogoś godnego polecenia? obecnie chodzę do dr.Soja Paweł
Czytałam dużo pozytywnych opinii o Arturze Mitera. Byłam nawet raz na prywatnej wizycie i odniosłam bardzo pozytywne wrażenie. Miły, rzeczowy odpowiada na wszystkie pytania. Ale jeśli chodzi o ciążę to póki co nie mam żadnego doświadczenia jeśli chodzi o tego lekarza. Poczytaj o nim na znanylekarz. -
Hej są tutaj jeszcze jakieś panie z Podkarpacia?? Widziałam że CLOnówka odeszła a co u reszty??
-
Witajcie kochane ja mam takie pytanie czy któraś z was była u dr Słowika ??? powiem szczerze ja byłam u dr Szklarczyka cudowny lekarz, ale niestety problem męża.... nie rozwiąże... i dlatego zastanawiam się nad medykiem albo parensem proszę o informacje
aniacicha lubi tę wiadomość
Patrycja -
potforzasta ty z moich rejonów miło wiedzieć że jest ktoś z okolic
fermonka ja niestety nie pomogę bo u mnie problem jest raczej z utrzymaniem ciąży
ja myślę się wybrać po badaniach z wynikami do dr.Chomy bo dużo słyszałam o niej dobrego a o dr.Słowiku nic nie słyszałamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 13:27
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
Moj jest z podkarpacia to czasami w jego stronach jestem. W te święta i Sylwester spedzilismy u jego rodzinki. On by chciał żebym w Lubaczowie rodziła a to się jeszcze okaże
november123, gabi544 lubią tę wiadomość
-
no pewnie Czasem siostra jedzie do Rzeszowa na studia :d
-
nick nieaktualny
-
fermonka wrote:Witajcie kochane ja mam takie pytanie czy któraś z was była u dr Słowika ??? powiem szczerze ja byłam u dr Szklarczyka cudowny lekarz, ale niestety problem męża.... nie rozwiąże... i dlatego zastanawiam się nad medykiem albo parensem proszę o informacje
Chodzę do Parensa od 2lat do Pani Dr Homa jets rewelacyjnym lekarzem mogę ją polecić naprawdę super lekarz wszystko wytłumaczy dokładnie jest bardzo miłą osobą i porafi wysłuchać pacjęta -
Hej dziewczyny
aniacicha kochana z nieba mi spadłaś
ja szukałam kogoś kto chodzi do Homy bo czytałam o niej dobre opinie i się zastanawiałam czy rzeczywiście jest tak dobrym lekarzem z twojego opisu wychodzi że takaniacicha lubi tę wiadomość
-
november123 wrote:Hej dziewczyny
aniacicha kochana z nieba mi spadłaś
ja szukałam kogoś kto chodzi do Homy bo czytałam o niej dobre opinie i się zastanawiałam czy rzeczywiście jest tak dobrym lekarzem z twojego opisu wychodzi że tak
Ciesze się bardzo naprawdę mogę polecić Panią Dr,Jadwigę Home jest prawdziwym lekarzem z powołania, który bezgranicznie oddaje się swojej pracy. Posiada ogromne doświadczenie i wiedzę fachową, którą potrafi przekazać w zrozumiały i prosty sposób, szczegółowo wszystko tłumacząc. Jest prze miłą panią naprawdę gorąco polecam ma bardzo dużo pacjentek z tego co widzę jak jestem w klinice -
Ja już od kilku miesięcy się wybieram do dr.Homy i wybrać się nie mogę
Najpierw mój gin mi zlecił badania i HSC i pomyślałam że poczekam na wyniki i dopiero wtedy do niej pójdę jak już będę miała wszystko czarno na białym
Jeszcze zostało mi zrobić jedne badania i w końcu pewnie do niej pójdę po opinię choć tak mi spasował mój obecny gin że nie chcę go zmieniaćaniacicha lubi tę wiadomość
-
november123 wrote:Ja już od kilku miesięcy się wybieram do dr.Homy i wybrać się nie mogę
Najpierw mój gin mi zlecił badania i HSC i pomyślałam że poczekam na wyniki i dopiero wtedy do niej pójdę jak już będę miała wszystko czarno na białym
Jeszcze zostało mi zrobić jedne badania i w końcu pewnie do niej pójdę po opinię choć tak mi spasował mój obecny gin że nie chcę go zmieniać
Ja już miałam tyle lekarzy za sobą aż nie pamiętam wszystkich
do dr.homy trafiłam z opinii na necie i tak już została prawie 2lata
a czemu chcesz zmienić skoro ci odpowiada twój obecny???november123 lubi tę wiadomość