Dziewczyny z Podkarpacia łączmy się! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam mieszane uczucia co do mojego gina na początku bo jest młody i nie ma specjalizacji i ciągle się zastanawiałam czy będzie w stanie mi pomóc ale teraz widzę że naprawdę się stara i jeśli nie jest czegoś pewien to dowiaduje się sam lub z tego co wiem odsyła do innych lekarzy
Do Homy chciałabym po prostu iść i skonsultować wyniki i dowiedzieć się czy jest jeszcze coś co mogę zrobić czy zbadaćale nie wiem czy jest sens skoro jak narazie wyniki ok przecież nie jest wróżką i nie wyczyta mi niczego nowego
zobaczę jak reszta badań wyjdzie
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.201405.2015
Zuzia22.03.2016 3260g i 57cm
-
november123 wrote:Ja miałam mieszane uczucia co do mojego gina na początku bo jest młody i nie ma specjalizacji i ciągle się zastanawiałam czy będzie w stanie mi pomóc ale teraz widzę że naprawdę się stara i jeśli nie jest czegoś pewien to dowiaduje się sam lub z tego co wiem odsyła do innych lekarzy
Do Homy chciałabym po prostu iść i skonsultować wyniki i dowiedzieć się czy jest jeszcze coś co mogę zrobić czy zbadaćale nie wiem czy jest sens skoro jak narazie wyniki ok przecież nie jest wróżką i nie wyczyta mi niczego nowego
zobaczę jak reszta badań wyjdzie
Wiesz skonsultować się możesz i zobaczysz co powie jeden i drugi będziesz miała porównanie
ja miałam taki przypadek że chodziłam do jednego porobił mi badania i i stwierdził że jest tak wszystko zle że jak to słuchałam to łysiałam poszłam do następnego zupełnie co innego aż w końcu trafiłam do homy gdzie zobaczyła papiery i stwierdziła że chyba mieli gorszę dni lekarze skoro takich głupot mi nagadali w tych czasach trafić na lekarza to jest naprawdę ciężko
-
Aniacicha pogoda za ładna na siedzenie na ovu
trzeba się było trochę dotlenić
Ja wczoraj byłam w Diagnostyce i Alabie pytać o ceny badań i doznałam szoku
Z tego wszystkiego dziś pojechałam się zarejestrować do poradni genetycznej i będę próbować wyciągnąć badania na fundusztylko wizyta dopiero 17 kwietnia
i znowu czekanie...Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.201405.2015
-
A co do lekarzy to trafić na takiego który będzie nam odpowiadał to rzeczywiście jak szukanie igły w stogu siana
ja też kilku zaliczyłam zanim trafiłam na obecnego
Kruszynki 12.201405.2015
-
november123 wrote:Aniacicha pogoda za ładna na siedzenie na ovu
trzeba się było trochę dotlenić
Ja wczoraj byłam w Diagnostyce i Alabie pytać o ceny badań i doznałam szoku
Z tego wszystkiego dziś pojechałam się zarejestrować do poradni genetycznej i będę próbować wyciągnąć badania na fundusztylko wizyta dopiero 17 kwietnia
i znowu czekanie...
Oj tak piękna wiosna lutowa dziś była)
Ceny badań są straszne wiem bo za wszystkie badania płaciłam już nawet nie pamiętam ile za wszystko mi wyszło ale co robiliśmy jakieś badanie to byliśmy w szoku że są takie ceny:(
przed in vitro musieliśmy zrobić Badanie cytogenetyczne – oboje chyba 1000zł no to jest porażka i nie można podobno było zrobić na nfz
niestety w dzisiejszych czasach czekając w kolejce jest aż śmieszne co się dzieje
-
Hej
Wracam do żywych po weekendzie
U nas romantyzm umarł śmiercią naturalnąi Walentynki to żadne jakieś specjalne święto normalny dzień.
Byliśmy na 6 urodzinach u kuzynki synka i jak dzieciaki poszły spać była imprezaZrobiłam sobie reset i całą niedzielę spałam bo mnie męczyło
człowiek już nie ma zdrowia na siedzenie i picie do rana
aniacicha a jak u Ciebie walentynki minęły?
Kruszynki 12.201405.2015
-
Nowember123 witam w poniedziałkowe poludnie
)Też jakoś specjalnie tego nie świetujemy mąż pamięta o kwiatuszkach ponieważ uwielbiam i czekoladkach:) wysilił się w tym roku ze śniadaniem
A wieczór walentynki z TVmąż w pracy
Mi też ciężko wytrzymać na jakiejś imprezie do rana gdy się miało to 18scie to się bawiło a teraz najbardziej mi odpowiada ciepły kocyk i jakiś dobry film lub książka pić rzadko pije boje się jak bym zniosla następny dzieńlampka Winka od czasu do czasu mi wystarczy
november123 lubi tę wiadomość
-
Witaj Dea
Powodzenia w staraniach
Jak samopoczucie dziewczynki? Ja jakaś w skowronkach chodzę
Może to przez pogodę może przez wczorajsze
Ja dziś z rana byłam oddać krew na badanie APS, wyniki do 10 dni
Kobieta w laboratorium tak mi igłę wpieprzyła że myślałam ze mi na wylot wyjdzieTobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.201405.2015
-
nick nieaktualny