Dziewczyny z Podkarpacia łączmy się! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam mieszane uczucia co do mojego gina na początku bo jest młody i nie ma specjalizacji i ciągle się zastanawiałam czy będzie w stanie mi pomóc ale teraz widzę że naprawdę się stara i jeśli nie jest czegoś pewien to dowiaduje się sam lub z tego co wiem odsyła do innych lekarzy
Do Homy chciałabym po prostu iść i skonsultować wyniki i dowiedzieć się czy jest jeszcze coś co mogę zrobić czy zbadać ale nie wiem czy jest sens skoro jak narazie wyniki ok przecież nie jest wróżką i nie wyczyta mi niczego nowego zobaczę jak reszta badań wyjdzie
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
november123 wrote:Ja miałam mieszane uczucia co do mojego gina na początku bo jest młody i nie ma specjalizacji i ciągle się zastanawiałam czy będzie w stanie mi pomóc ale teraz widzę że naprawdę się stara i jeśli nie jest czegoś pewien to dowiaduje się sam lub z tego co wiem odsyła do innych lekarzy
Do Homy chciałabym po prostu iść i skonsultować wyniki i dowiedzieć się czy jest jeszcze coś co mogę zrobić czy zbadać ale nie wiem czy jest sens skoro jak narazie wyniki ok przecież nie jest wróżką i nie wyczyta mi niczego nowego zobaczę jak reszta badań wyjdzie
Wiesz skonsultować się możesz i zobaczysz co powie jeden i drugi będziesz miała porównanie
ja miałam taki przypadek że chodziłam do jednego porobił mi badania i i stwierdził że jest tak wszystko zle że jak to słuchałam to łysiałam poszłam do następnego zupełnie co innego aż w końcu trafiłam do homy gdzie zobaczyła papiery i stwierdziła że chyba mieli gorszę dni lekarze skoro takich głupot mi nagadali w tych czasach trafić na lekarza to jest naprawdę ciężko
-
Aniacicha pogoda za ładna na siedzenie na ovu trzeba się było trochę dotlenić
Ja wczoraj byłam w Diagnostyce i Alabie pytać o ceny badań i doznałam szoku
Z tego wszystkiego dziś pojechałam się zarejestrować do poradni genetycznej i będę próbować wyciągnąć badania na fundusz tylko wizyta dopiero 17 kwietnia
i znowu czekanie...Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
-
A co do lekarzy to trafić na takiego który będzie nam odpowiadał to rzeczywiście jak szukanie igły w stogu siana ja też kilku zaliczyłam zanim trafiłam na obecnegoTobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
-
november123 wrote:Aniacicha pogoda za ładna na siedzenie na ovu trzeba się było trochę dotlenić
Ja wczoraj byłam w Diagnostyce i Alabie pytać o ceny badań i doznałam szoku
Z tego wszystkiego dziś pojechałam się zarejestrować do poradni genetycznej i będę próbować wyciągnąć badania na fundusz tylko wizyta dopiero 17 kwietnia
i znowu czekanie...
Oj tak piękna wiosna lutowa dziś była )
Ceny badań są straszne wiem bo za wszystkie badania płaciłam już nawet nie pamiętam ile za wszystko mi wyszło ale co robiliśmy jakieś badanie to byliśmy w szoku że są takie ceny:(
przed in vitro musieliśmy zrobić Badanie cytogenetyczne – oboje chyba 1000zł no to jest porażka i nie można podobno było zrobić na nfz
niestety w dzisiejszych czasach czekając w kolejce jest aż śmieszne co się dzieje
-
No ceny badań są kosmiczne.
Dzisiaj piękna wiosna wczoraj też i co lepsze już zapowiadają wiosnęaniacicha, november123 lubią tę wiadomość
-
Dokładnie tak jak przed dla nas to żadne święto dzień jak co dzień codziennie się tak samo kochamy
november123 lubi tę wiadomość
-
Hej Wracam do żywych po weekendzie
U nas romantyzm umarł śmiercią naturalną i Walentynki to żadne jakieś specjalne święto normalny dzień.
Byliśmy na 6 urodzinach u kuzynki synka i jak dzieciaki poszły spać była impreza Zrobiłam sobie reset i całą niedzielę spałam bo mnie męczyło człowiek już nie ma zdrowia na siedzenie i picie do rana
aniacicha a jak u Ciebie walentynki minęły?
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
-
Nowember123 witam w poniedziałkowe poludnie )Też jakoś specjalnie tego nie świetujemy mąż pamięta o kwiatuszkach ponieważ uwielbiam i czekoladkach:) wysilił się w tym roku ze śniadaniem
A wieczór walentynki z TV mąż w pracy
Mi też ciężko wytrzymać na jakiejś imprezie do rana gdy się miało to 18scie to się bawiło a teraz najbardziej mi odpowiada ciepły kocyk i jakiś dobry film lub książka pić rzadko pije boje się jak bym zniosla następny dzień lampka Winka od czasu do czasu mi wystarczynovember123 lubi tę wiadomość
-
Witaj Dea Powodzenia w staraniach
Jak samopoczucie dziewczynki? Ja jakaś w skowronkach chodzę
Może to przez pogodę może przez wczorajsze
Ja dziś z rana byłam oddać krew na badanie APS, wyniki do 10 dni
Kobieta w laboratorium tak mi igłę wpieprzyła że myślałam ze mi na wylot wyjdzieTobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
-
November ja tez chodze jakas weselsza moze to faktycznie wiosna i mysle ze nidlugo sie nam uda
november123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny