Dziewczyny z rocznika '82 starające się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Posok82 wrote:uhh młody bokser do wyremontowanego mieszkania - odważnie
generalnie każdy szczenior do wyremontowanego mieszkania to odważnie.. hehe no ale ile radości...Shafuli lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Allmita wrote:generalnie każdy szczenior do wyremontowanego mieszkania to odważnie.. hehe no ale ile radości...
Allmita, Shafuli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOczywiście - nic z te go - dziwnie ale już mnie to nawet nie smuci ani nie dziwi
Do IUI i do szafy podejdę poewnie dopiero na jesieni bo okazała się że wyskoczyło wczoraj kilka spraw finansowych które mnie chwilowo pogrążą ....tak więc zostaje tylko dobra zabawa
Dzięki za kciuki -
A u mnie znowu dupa, urlop nie pomogl:( bylam dzis u ginekologa i potwierdzil zblizajacy sie @ . Zlecil jeszcze jakies dodatkowe badania ale narazie nie widzi zadnych zaburzeń. Teoretycznie wszystko ok, u mnie i mojego Kamila. Dostalismy jedynie witaminy na poprawe ruchliwosci plemnikow. I 11 lipca na monitoring. Narazie daje nam kolejne 3mies a pozniej bedziemy myslec co dalej...
Narazie czekam na @ i winko w weekend
Noeli lubi tę wiadomość
-
Shafuli wrote:Oczywiście - nic z te go - dziwnie ale już mnie to nawet nie smuci ani nie dziwi
Do IUI i do szafy podejdę poewnie dopiero na jesieni bo okazała się że wyskoczyło wczoraj kilka spraw finansowych które mnie chwilowo pogrążą ....tak więc zostaje tylko dobra zabawa
Dzięki za kciuki
Czekamy na dwie kreseczki .. trzymam kciuki, zeby jednak sie udalo -
nick nieaktualnyKasia - to tak jak u nas ...niby wszystko ok ale jakoś dzieci nie ma
Ja się czuję typowo przedmałopwo ...może w weekend po terminie @ zatestuje ale już mi sie nie chce :p
Winka sie tez napiję ...na razie walczę z chorobą gardła ...masakra ...mówić nie mogę, oddychać nie mogę ...jak dożyję to się napijęNoeli lubi tę wiadomość
-
Kasia_82 wrote:A u mnie znowu dupa, urlop nie pomogl:( bylam dzis u ginekologa i potwierdzil zblizajacy sie @ . Zlecil jeszcze jakies dodatkowe badania ale narazie nie widzi zadnych zaburzeń. Teoretycznie wszystko ok, u mnie i mojego Kamila. Dostalismy jedynie witaminy na poprawe ruchliwosci plemnikow. I 11 lipca na monitoring. Narazie daje nam kolejne 3mies a pozniej bedziemy myslec co dalej...
Narazie czekam na @ i winko w weekend
A jak to lekarz moze stwierdzić zbliżający sie okres?
-
Shafuli wrote:Kasia - to tak jak u nas ...niby wszystko ok ale jakoś dzieci nie ma
Ja się czuję typowo przedmałopwo ...może w weekend po terminie @ zatestuje ale już mi sie nie chce :p
Winka sie tez napiję ...na razie walczę z chorobą gardła ...masakra ...mówić nie mogę, oddychać nie mogę ...jak dożyję to się napiję
Póki okresu nie ma to zawsze jest nadzieja ja nadal trzymam kciuki za ciebie i resztę rowiesniczekWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 08:56