Dziewczyny z rocznika '82 starające się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ! Dawno tu nie zaglądałam, chyba ze dwa miesiące !
Co u Was ?
Już jestem po leczeniu gestagenami 3 miesiące, podczas histeroskopii lekarz wyciął kolejne polipy niestety okazało się że są odnawialne. Wczoraj jeszcze skończyłam antybiotyki i na jeszcze tydzień dostałam antykoncepcyjne, które wyciszą endometrium. Od 14-go już będę przygotowywała się do pierwszej inseminacji.
Didik co u Ciebie ? Wybrałaś lekarza ?
-
nick nieaktualnyHej Kasiu,
mój mąż idzie dzisiaj na badanie nasienia, więc po południu będziemy wiedzieli , czy będzie inseminacja, czy jednak invitro...
W piątek wizyta i ustalenia z doktorem
Ja podejrzewam, że też jakoś pod koniec maja będziemy się przygotowywać
Czuję Kasiu, że na wakacje będziemy miały upragnione fasolki -
didik34 wrote:Hej Kasiu,
mój mąż idzie dzisiaj na badanie nasienia, więc po południu będziemy wiedzieli , czy będzie inseminacja, czy jednak invitro...
W piątek wizyta i ustalenia z doktorem
Ja podejrzewam, że też jakoś pod koniec maja będziemy się przygotowywać
Czuję Kasiu, że na wakacje będziemy miały upragnione fasolki
Daj koniecznie znać jak badania
Ja dzisiaj odebrałam badania które są potrzebne do inseminacji i mam wysoka prolaktyna oraz TSH do zbicia bo mam prawie 3 a powinnam mieć najlepiej 1,5. W sobotę mam wizytę u lekarza i dowiemy się kiedy termin inseminacji. -
nick nieaktualnyKasia_82 wrote:Daj koniecznie znać jak badania
Ja dzisiaj odebrałam badania które są potrzebne do inseminacji i mam wysoka prolaktyna oraz TSH do zbicia bo mam prawie 3 a powinnam mieć najlepiej 1,5. W sobotę mam wizytę u lekarza i dowiemy się kiedy termin inseminacji.
Kasiu wyniki się poprawiły, z 1 % ruchliwości postępowej podskoczyło do 12%, więc myślę , że mamy szansę na inseminację. Tak na moje oko w drugim tygodniu czerwca mam mieć owulacje więc mam nadzieję, że zdążymy z moimi badaniami i wynikami.
Trzymam za Ciebie kciuki i czekam na relację
Odezwę się w piątek po wizycie -
Hej dziewczyny,dawno mnie tu nie było, ale pomyślałam że się pochwalę a przede wszystkim napiszę ku pokrzepieniu innych dziewczyn w moim wieku, chyba mi się udało!!! Okres powinnam dostać w piątek i mimo że mam regularnie to nie dostałam, w sobotę miałam babskie wyjście więc zrobiłam rano test żeby zobaczyć czy mogę sobie wypić nic nie wykazał, więc niestety piłam, niestety bo od wtorku robię testy i każdy wychodzi pozytywny,wprawdzie blada kreska ale jest! I wiecie co? Wcale się tak bardzo nie cieszę bo strasznie się boje ze poronienia, nie wiem dlaczego ale mam przeczucie że to zbyt piękne żeby było prawdziwe bo udało nam się za trzecim razem, maz często wyjeżdża więc trafić w moment od jesieni było ciężko. Może marudzę ale sama nie wiem co jest gorsze oczekiwanie kiedy się w końcu zajdzie czy strach przed strata, bo mnie on trochę paraliżuje. Dobra już nie przytruwam,życzę wam wszystkim dziewczynki rychłego zaciazenia i liczę na to że niedługo to ja będę czytać wasze pierwsze ciążowe wynurzenia
olka30, Allmita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia 82 na kiedy masz termin inseminacji? Ja byłam wczoraj i działamy w najbliższym cyklu. za 4 dni @ i startuję z zastrzykami
Niestety wyszły mi w badaniach escherichia coli i enterococcus faecalis. Naprawdę nie wiem jak to się stało. Już tak uważam na siebie, chucham i dmucham, zero basenu, probiotyki, lactovaginale itp sprawy...
Dr przepisal mi antybiotyki, ktore mam brać w okolicach IUI, ale powiedział, że są one bardziej na moją psychikę, bo wyeliminować jest je bardzo ciężko:(
Nie może być za pięknie, zawsze coś...