Dziewczyny z rocznika '82 starające się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Silene wrote:Jeśli chodzi o endo to jest dziwna sprawa. 10 i 8 lat temu miałam usuwana torbiel i mięśniaka. Wtedy nikt nic nie powiedział i dosłownie w zeszłym tygodniu trafiłam na wypis ze szpitala gdzie czarno na białym było napisane : liczne niewielkie ogniska endometrialne w otrzewnej.. i jak tu wierzyć lekarzom ? Jak były wtedy to mogą się tworzyć nowe, a po operacji wyrostka doszła dodatkowe przerwanie tkanek i sam chirurg później się mnie pytał czy nie mam endo. .ale byłam wtedy ledwo przytomna i nie skojarzylam.. Tak więc tyle. Obecnie badania dobre ale kto wie co tam się dzieje w środku. .
-
Lady In Red wrote:Allmita, nie mogę uwierzyć, że Twoje dziecię ma już 9 miechów. A ja tu ciągle siedzę Dobrze u Was wszystko? Zdrowi?
Dzieki ze pytasz.. Lu jest przeslodki i odpukac zdrowy...xuagle karmimy sie piersia(mam zamiar dlugo).... Podoba mi sie bycie mamą i zaluje ze wczesniej sie za to nie zabralam.. chcialabym sie nawet starac o drugie hehe ale z racji obecnych warunkow mieszkaniowych jest to noemozliwe.....Lady In Red lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Allmita wrote:Dzieki ze pytasz.. Lu jest przeslodki i odpukac zdrowy...xuagle karmimy sie piersia(mam zamiar dlugo).... Podoba mi sie bycie mamą i zaluje ze wczesniej sie za to nie zabralam.. chcialabym sie nawet starac o drugie hehe ale z racji obecnych warunkow mieszkaniowych jest to noemozliwe.....
Ale fajnie! A pewnie, karmcie się Do pracy chodzisz czy jesteś z małym?Allmita lubi tę wiadomość
-
Lady In Red wrote:A ja czekam... Jestem 5 dni po transferze, więc jeszcze sobie poczekam z tydzień na testowanie. Staram się podchodzić do tego na luzie, nie doszukuję się objawów, bo u mnie to się nie sprawdza
Powodzenia trzymam kciuki by sie wszystko udałoLady In Red lubi tę wiadomość
-
Lady In Red wrote:A ja czekam... Jestem 5 dni po transferze, więc jeszcze sobie poczekam z tydzień na testowanie. Staram się podchodzić do tego na luzie, nie doszukuję się objawów, bo u mnie to się nie sprawdza
Lady In Red lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Z tego co pamiętam, to się robi na suwaczek.pl, wprowadzasz dane i przyklejasz kod do ustawień konta.. Tylko nie pamiętam który, ale próbuj po prostu.
A tak poza tym gratulacje W końcu coś pozytywnego na tej stronie
Żartuję z tym suwakiem Zrobię sobie niedługo, może... Na razie jestem spokojna i pełna nadziei, chociaż wiadomo, jest jeszcze tak wcześnie...olka30 lubi tę wiadomość
-
Lady In Red jak moge zapytac ty mialas invitro?
bo ja sie za chwile wybieram juz niedlugo na invitro i chcialam popytac o pare rzeczy -
Lady In Red wrote:Hej! Tak, miałam. Śmiało pytaj, możesz na priv
super juz wysylam