Dziewczyny z rocznika '82 starające się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Update:)
Jestempo usg, wszystko wporzadku jak na razie, serduszko bije jak dzwon!
Z usg 8 tydzień.
Bardzo się cieszę ! Kolejna wizyta za miesiąc z prenatalnymi
Dziękuje za trzymanie kciuków! Będę się odzwyać :*Lady In Red, olka30, Posok82, Nie, joliiwu lubią tę wiadomość
-
Olka, ja ok. Upały rzeczywiście były trochę uciążliwe, ale ostatnio zelżały. Zmniejszyłam tez sobie wymiar etatu i pracuję teraz tylko 5 godzin dziennie, a to też pomaga. w PL pewnie bym już dawno była na L4, a tu muszę do porodu zasuwać
Ale i tak nie narzekam, chyba dość dobrze tę ciążę znoszę.olka30 lubi tę wiadomość
-
Kochane, nasz synek od tygodnia jest na świecie Urodził się ciutkę za wcześnie przez cesarskie cięcie, ale jest zdrowy i piękny. Jednak zdecydowaliśmy się na imię Dawid
Pozdrawiam wszystkie rówieśniczki
PS. Noelli, gratulacje!olka30, Lucy, joliiwu lubią tę wiadomość
-
Lady In Red wrote:Kochane, nasz synek od tygodnia jest na świecie Urodził się ciutkę za wcześnie przez cesarskie cięcie, ale jest zdrowy i piękny. Jednak zdecydowaliśmy się na imię Dawid
PS. Noelli, gratulacje!Lady In Red lubi tę wiadomość
-
Lady In Red wrote:Kochane, nasz synek od tygodnia jest na świecie Urodził się ciutkę za wcześnie przez cesarskie cięcie, ale jest zdrowy i piękny. Jednak zdecydowaliśmy się na imię Dawid
PS. Noelli, gratulacje!
Dziękuje - to dopiero 10 tydzien wiec jeszcze cieszymy sie po cichu no ale juz pierwszy krok za namiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 07:50
-
Cześć dziewczyny !
Zaglądam a tu takie dobre wiście
Lady gratuluje cudownego synka ! Noeli gratulacje !! Trzymam kciuki !!
Ja już zaczęłam 6 mies ciazy. Jestem po dwóch prenatalnych i wszystko jest wporzadku. Dzidzia rośnie, jest malutka ale może jeszcze nadrobi
Będzie dziewczynka Marysia.
Przez te wszystkie trudności z zajściem w ciaze oraz poronienie, to ciagle przechodzę ciaze jak jakiś emocjonalny rolerocoster pełna szczęścia, uśmiechu ale tez strachu i zamartwiania.
Lekarze mówią ze wszystko dobrze ale ja i tak czasem się martwię żeby chwila trwała jak najdłużej.
Tak czy siak bardzo dobrze się czuje, podróżuje po Polsce i nawet byłam w Grecji najdłuższe wakacje jakie miałam
Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 14:47
olka30, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki Lucy A ja się przyznam, że od następnego cyklu rozpoczynam oficjalnie starania o 3 malucha Mam nadzieję, że nie będę długo czekać, ale najpierw muszę się przebadać, bo ostatnio trochę się zaniedbałam.
Czekam Lucy na potwierdzenie Ale jak beta przyrasta to powinno być dobrze czego Ci życzęLucy lubi tę wiadomość