Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
weronika86 wrote:To nie ziolko tylko zmielony korzen/bulwa. Warzywo
Ale dziękuję Ci Nie wiem, chyba skuszę się na tego Donga. Witamin nam raczej nie brakuje. A endometrium by się przydało pogrubić, no i nie czekać tyle na owulkę. -
Ania myślę,że nie jest aż tak źle... wiesz,że każdy organizm ma inaczej (pójdziesz na wizytę na kontrolę to możesz zapytać przy okazji) ale nie dobieraj sobie najgorszego.
U mnie każdy zakładał komu bym nie powiedziała o bolesnych i obfitych,że mam endometriozę i nie wiadomo co jeszcze a się okazało,że nic takiego się nie dzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 21:51
_Ania_, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, bo każdy organizm jest inny. Nie ma utartego schematu, że musi być tak czy siak. POWINNO być, ale też taka może być nasza uroda. Ale jeśli coś na w życiu przeszkadza to należy jednak to zmienić. Zapytać lekarza, jak nie jednego to drugiego. Nie uprawiajmy czarnowidztwa
Ale na Dong Quai się skuszę, najprawdopodobniej jutro Jeśli któraś z Was też, to będziemy konsultowały efektyweronika86 lubi tę wiadomość
-
Ida jeszcze mi się przypomniało tak nie na temat, jak masz katar zaparz sobie Majeranek tak 2płaskie łyżeczki na szklankę wody i wypij (bardzo fajnie odtyka nos)
Ja już się skusiłam a co naturalne to nie powinno zaszkodzić a jak ma pomóc faktycznie w tym endometrium to niech pomagaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 21:58
Ida lubi tę wiadomość
-
Ewik wrote:Ania myślę,że nie jest aż tak źle... wiesz,że każdy organizm ma inaczej (pójdziesz na wizytę na kontrolę to możesz zapytać przy okazji) ale nie dobieraj sobie najgorszego.
U mnie każdy zakładał komu bym nie powiedziała o bolesnych i obfitych,że mam endometriozę i nie wiadomo co jeszcze a się okazało,że nic takiego się nie dzieje.
Też nie zakładam, że tak jest - zwłaszcza, że nigdy nie było inaczej. Tym bardziej, że teraz, kiedy biorę clo, wszystko wskazuje na to, że mam owulację, a miesiączki są tak samo krótkie i skąpe jak zawsze. -
Brat oj wiedział jak mi poprawić humor. Przyznał się,że nie chciał mi mówić żeby nie było mi przykro ale przeprosił,że głupie miał myślenie.
Może i Nam się uda niedługo skoro mój brat i Mąż są z jednego dnia (tylko godzinka czasu między nimi różnicy)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 22:16
Ida, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Będę chodziła dumna jak paw termin na wrzesień początek października ale wcale bym się nie zdziwiła jakby coś pokićkali bo mieszkają w UK i tam zupełnie inna opieka a jak dla mnie to jej brak w czasie ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 22:20