Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Tak, w sensie, że od zakończenia krwawnienia dopiero a to może być wczęsniej niż 6 dc u niektórych. Czy wcześniej raczej nie brać?
Ida, Ewik lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Dziewczyny, bo każdy organizm jest inny. Nie ma utartego schematu, że musi być tak czy siak. POWINNO być, ale też taka może być nasza uroda. Ale jeśli coś na w życiu przeszkadza to należy jednak to zmienić. Zapytać lekarza, jak nie jednego to drugiego. Nie uprawiajmy czarnowidztwa
Ale na Dong Quai się skuszę, najprawdopodobniej jutro Jeśli któraś z Was też, to będziemy konsultowały efekty
na innym forum jest duzo babek z dongiemIda, Ewik lubią tę wiadomość
-
Ewik wrote:Będę chodziła dumna jak paw termin na wrzesień początek października ale wcale bym się nie zdziwiła jakby coś pokićkali bo mieszkają w UK i tam zupełnie inna opieka a jak dla mnie to jej brak w czasie ciąży.
No niestety masz racje, przy drugiej ciazy to 2 usg tylko, masakra jakas...ja czekalam zeby mnie wyslali do kliniki az rok i nic tam nie zrobili. Jak pokazalam babie wykresy to nie wiedziala co to jest.Ewik lubi tę wiadomość
-
Mam kilkoro takich dzieciaków w rodzinie i u dwóch przyjaciółek, które są dla mnie prawie jak własne
A co do zieloności, to na zewnątrz już ładnie zaczyna się zielenić, więc i u nas niebawem pojawią się zielone kropeczkiweronika86, Miśkaa, Ida, Ewik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwik wrote:Misia również gratuluje no to będzie się działo tylko patrzeć jak u Ciebie wyjdą dwie kreseczki
-
Fajnie dziewczyny macie. U mnie nie ma nikogo kto by mógł zaciążyć w najbliższym czasie. No, jest młodsza Siostra 2 lata, ale ona dopiero ślub bierze w przyszłym roku. No chyba że wpadną, ale nie liczę na to, bo podobno jej gin ostatnio Policystyczne jajniki wypatrzył... Ale nie potwierdził. Dzidzi chcą też już bardzo, no ale ślub najpierw
Jak się uda to będziemy miały dzieciaczki mniej więcej w podobnym wieku Fajnie będą miały z ciociamiMiśkaa, Ewik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:No niestety masz racje, przy drugiej ciazy to 2 usg tylko, masakra jakas...ja czekalam zeby mnie wyslali do kliniki az rok i nic tam nie zrobili. Jak pokazalam babie wykresy to nie wiedziala co to jest.
poważnie aż tak kiepsko?Ewik lubi tę wiadomość
-
Dzięki Ewiczku, jesteś kochana
Ja też już spadam, bo i tak dużo naprodukowałyśmy dzisiaj tych stron
Poza tym czas brania antybiotyku i do łóżka
Dziękuję za dzisiejszą miłą konwersację i mam nadzieję na więcej
Dobranoc KochaneEwik lubi tę wiadomość
-
Misia mi bratowa mówiła że poszła mówi że test robiła itp. a tam położna z tekstem no to powtórzymy zrobili zwykły test (sikacz jak to ona określiła) i wyszły 2 kreseczki na to kobieta : no jest pani w ciąży.
Żadnego usg itp. nic kompletnie bety czy cos, usg robią dopiero w 12 tyg. jesli sie nie myleWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 22:42
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Dzięki Ewiczku, jesteś kochana
Ja też już spadam, bo i tak dużo naprodukowałyśmy dzisiaj tych stron
Poza tym czas brania antybiotyku i do łóżka
Dziękuję za dzisiejszą miłą konwersację i mam nadzieję na więcej
Dobranoc Kochane
Nie ma za co Buziaki Kochane Moje Dziewuszki
Ja również dziękuje za dzisiajIda lubi tę wiadomość
-
Ewik wrote:Misia mi bratowa mówiła że poszła mówi że test robiła itp. a tam położna z tekstem no to powtórzymy zrobili zwykły test (sikacz jak to ona określiła) i wyszły 2 kreseczki na to kobieta : no jest pani w ciąży.
A ponoć u nas tak słabo jest...weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny