Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida gratuluję 1000 posta
Możesz próbować robić testy owulacyjne, antybiotyk może przesunąć owulacje i sama jak twierdzisz może będzie między 17-19 dc, więc powodzenia może się uda pomimo kuracji antybiotykami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 16:39
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam w ten pochmurny dzień u mnie na razie neutralny spokój jajka przypominają o sobie ,nie bywałam na forum ponieważ wczoraj zrobiłam generalne sprzątanie a dzisiaj pies mi zdechł i troszkę byłam zakręcona nie mogłam sobie znaleźć miejsca przepraszam ze przynudzam i gadam głupoty ale jakoś tylko tutaj osiągam spokój bo w realu jest totalny burdel trzymam bardzo mocno kciuki za was żuczki oby ta wiosna pięknie sie zazieleniła u nas na forum
-
nick nieaktualnyWitam witam siedzę przed monitorem i ryć mi się chce nie wiem dlaczego zauważyłam ze niektórym dziewczynkom cykle głupieją ale może to jest właśnie sposób na kropka my myślimy ze nic z tego nie wyjdzie odpuszczamy podświadomie a tu niespodzianka się kroi oby tak było
Ewik, Ida lubią tę wiadomość
-
ewelina27 wrote:Witam w ten pochmurny dzień u mnie na razie neutralny spokój jajka
przypominają o sobie ,nie bywałam na forum ponieważ wczoraj zrobiłam generalne sprzątanie a dzisiaj pies mi zdechł i troszkę byłam zakręcona nie mogłam sobie znaleźć miejsca przepraszam ze przynudzam i gadam głupoty ale jakoś tylko tutaj osiągam spokój bo w realu jest totalny burdel trzymam bardzo mocno kciuki za was żuczki oby ta wiosna pięknie sie zazieleniła u nas na forum
Ewelinko wyrazy wspolczucia z powodu pieska.ewelina27 lubi tę wiadomość
-
ewelina27 wrote:Witam witam siedzę przed monitorem i ryć mi się chce nie wiem dlaczego zauważyłam ze niektórym dziewczynkom cykle głupieją ale może to jest właśnie sposób na kropka my myślimy ze nic z tego nie wyjdzie odpuszczamy podświadomie a tu niespodzianka się kroi oby tak było
Tak właśnie zrobił mi wykres, zgupiał na maksa aż sama nie ogarnim moich temp.itp.objawow wczoraj dalej miałam śluz rozciagliwy hehe anomalie jak nic. Sama juz czekam na małpiszona jak na zbawienie żeby zobaczyc jak bedzie wygladał i czy będą pęcherzyki.
Ewelinka przytulm,przykro mi...
ewelina27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwik wrote:Tak właśnie zrobił mi wykres, zgupiał na maksa aż sama nie ogarnim moich temp.itp.objawow wczoraj dalej miałam śluz rozciagliwy hehe anomalie jak nic. Sama juz czekam na małpiszona jak na zbawienie żeby zobaczyc jak bedzie wygladał i czy będą pęcherzyki.
Ewelinka przytulm,przykro mi...
Ja mogę to samo powiedziec jajka jak nigdy przypominają ze istnieją a co do pieska to uważajcie na kleszcze moja czarnula szczeniak dorwała dwa i zakaziła sie babeszjozą ten pierwotniak nie jest grożny dla ludzi ale zbija z nóg zwierze plęgną sie te kleszcze ze szok -
nick nieaktualny
-
Ewelina strasznie Ci współczuję utraty psiaka
Zadzwoniłam dzisiaj do mojego lekarza, aby zapytać go, co sądzi o tych dodatkowych wizytach w szpitalu w celu potwierdzenia diagnozy. Powiedziałam mu, że nie chce marnować dwóch cykli. A on na to, że żeby się nie starać, bo być może przegroda nada się na korektę chirurgiczną.Jestem załamana wczoraj był 17 dc i miałam jakieś krótkie plamienie...nigdy wczesniej tak nie miałam. Nie wiem czy to mogło być po progesteronie, po pierwszej tabletce, plamienie owulacyjne czy implantacyjne??? Zglupialam, bo nie czułam jajnika, a czuje co miesiąc, sluzu brak...normalnie organizm zwariował test mam zrobić po odstawieniu progesteronu, czyli za 8 długich dni...mam nadzieję, że będzie negatywny, już nie chcę być w ciąży...niech wszystko najpierw posprawdzają to będzie najdłuższe 8 dni w moim życiu...ewelina27 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdalenka_ka wrote:Ewelina strasznie Ci współczuję utraty psiaka
Zadzwoniłam dzisiaj do mojego lekarza, aby zapytać go, co sądzi o tych dodatkowych wizytach w szpitalu w celu potwierdzenia diagnozy. Powiedziałam mu, że nie chce marnować dwóch cykli. A on na to, że żeby się nie starać, bo być może przegroda nada się na korektę chirurgiczną.Jestem załamana wczoraj był 17 dc i miałam jakieś krótkie plamienie...nigdy wczesniej tak nie miałam. Nie wiem czy to mogło być po progesteronie, po pierwszej tabletce, plamienie owulacyjne czy implantacyjne??? Zglupialam, bo nie czułam jajnika, a czuje co miesiąc, sluzu brak...normalnie organizm zwariował test mam zrobić po odstawieniu progesteronu, czyli za 8 długich dni...mam nadzieję, że będzie negatywny, już nie chcę być w ciąży...niech wszystko najpierw posprawdzają to będzie najdłuższe 8 dni w moim życiu...
Może to plamienie owulacyjne a sluzu wcale nie musi być na zewnątrz tylko w środku ważne żeby był poczekaj na rozwój sytuacji -
nick nieaktualny
-
Ewelina, współczuję śmierci psiaka Nie ma się co dziwić, że masz taki podły nastrój
Blondik, kuruj się Kochana
Ewik, Ida, Ania, coś nam się te cykle pokićkały... Może nasze organizmy nie polubiły naturalnych wspomagaczy?
Mnie np. ovu nie wyznaczyło owulki wcale, a temperatura wydaje się ją potwierdzać i test owulacyjny wyszedł pozytywny. Za to mimo codziennego faszerowania się siemieniem lnianym, śluzu u mnie jak na lekarstwo i nie jest taki jak być powinienWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 22:17
Ida, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Jestem w końcu wieczorową porą Byliśmy u Siostry we Wro i tak nam zeszło
Elciu Dziękuję za słowa otuchy To prawda, u mnie jeszcze wszystko się może wydarzyć, więc będę starała się spokojnie czekać. I chyba będę robiła testy owulacyjne, to dobry pomysł przy dziwnych cyklach.
Mam nadzieję, że gin Was uspokoi jeśli chodzi o wyniki męża. Będzie dobrze
I dziękuję że zauważyłaś mojego 1000 posta, ja bym przeoczyła
Ewelińciu Bardzo współczuję Ci straty pieska... Poniekąd wiem co czujesz, straciłam w swoim życiu już moje ukochane zwierzątko - szczurzycę. Płakała po niej cała moja rodzina... Teraz mam kota i nie wyobrażam sobie by go mogło kiedyś zabraknąć...
Blondik byłaś u gina? Co mówił na temat tego czy możesz zajść w tym cyklu? Kurczę, bo jednak zapalenie jajnika to nie żarty... Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz. Daj znać!
Ewik mój wykres może nie jest jeszcze jakiś dziwny, ale na pewno nie mam objawów jak zazwyczaj, więc witaj w klubie Zobaczę jeszcze czy owulka w ogóle przyjdzie w tym cyklu. Ale liczę na następny już teraz
Spokojnie, na pewno @ niedługo przyjdzie, a później będziesz miała już wzorowy cykl
Aniu1986 Kurczę, to niefajnie. Może rób jeszcze przez jakiś czas, może coś się ruszy...
magdalenko to plamienie może faktycznie od luteiny. Poczekaj, poobserwuj się, zobacz co się będzie działo. Jak nadal będziesz plamić to zgłoś się do gina, bo takie plamienia bez przyczyny nie powinny występować.
A ja odnotowałam dziś przejrzysty, rozciągliwy śluz. Jak pisałam wcześniej, zrobiłam test owu i słaba kreska, generalnie chyba test był jakiś trefny, bo ta kontrolna też była słaba. No nic, będę robić w tym cyklu, bo chyba nie będzie on taki jak zawsze. Chociaż skoro dziś pojawił się taki śluz to może nie jest powiedziane, że owulki nie będzie w dniach 'statystycznych', czyli 17-19 dc. Zobaczymy.
Chyba za dużo analizuję
Jest tu ktoś jeszcze?elcia86, ewelina27 lubią tę wiadomość