Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ela jutro idę do Gina. Badanie Małż robił w Rzeszowie jeszcze musze zaraz tam dzwonić do lab. bo gin kazał mi się dowiedzieć dokładnie według jakiej metody i protokołu WHO było robione badanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 07:53
elcia86 lubi tę wiadomość
-
Elu a Ty skąd jesteś?
Jak dzwoniłam do lab.w Medicorze bo rozważaliśmy tam to pani powiedziała że tylko podstawowe info.podają a na necie właśnie nie było pochlebnych opiniWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 08:02
elcia86 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki
Jak dzień minął? ja od rana do teraz wydzwaniałam do analityka który robił badanie i się wkurzyłam bo nie udzielił mi żadnej konkretnej informacji a chodziło mi tylko według jakiego protokołu było robione badanie WHO.elcia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny! dawno mnie tu nie było - musiałam odpocząć ochłonąć i wszystko sobie poukładać. także proszę u wkrót co w was, jak wyniki, jakie badania, jak samopoczucie bo ja chyba nie nadrobie tego tak łatwo ;p i oczywiście najważniejsze - komu się udało!
a co u mnie... obecnie mam przerwe na dwa miesiące wyjechał mój mąż, miałam 3 cykle stymulowane clo, dwa owulacyjne, niestety się nie udało, w następnym cyklu ide na hsg niestety ;/ czego strasznie sie boje, ale wiem że da mi to dużo. aha a jak mężuśkowi uda się przyjechać na weekend to idzie w pon na badanie nasienia -
Cześć Misia
Super,że wróciłaś Na pewno się udało Szpilce i Małej Mi (jest jeszcze klika czarnobylek zafasolkowanych ale już nie pamiętam).
Misia mnie też czeka Hsg po wakacjach jak nic nie wyjdzie. Nie będzie tak źle,damy radę. Mój Małż robił badanie wyniki nie powalające ale jakieś tragiczne nie są, być może przez infekcję bo coś "wyhodowali" w lab.
Misia mojego Małża nie było 9 miesięcy więc wiem jak to jest. Jesteś silna babeczka więc dasz radę.elcia86, Miśkaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny badanko hsg to nic groznego mialam w maju robione. Dziwne uczucie jest jak wpuszcza kontrast, takie rozpieranie i trwa z 15 sekund. Pozniej przez dwa dni mialam dziwne uczucie jakbym miała dostac @ taki niepokuj w tamtym miejscu.
Ewka to moze w koncu uda sie rozwiazac problem twoich infekcji i leukocytow u meza trzymam kciuki za was
Ewka a jak tato? Odzyskal juz sily?
Witam Misia .Ewik lubi tę wiadomość
-
elcia86 wrote:Dziewczyny badanko hsg to nic groznego mialam w maju robione. Dziwne uczucie jest jak wpuszcza kontrast, takie rozpieranie i trwa z 15 sekund. Pozniej przez dwa dni mialam dziwne uczucie jakbym miała dostac @ taki niepokuj w tamtym miejscu.
Ewka to moze w koncu uda sie rozwiazac problem twoich infekcji i leukocytow u meza trzymam kciuki za was
Ewka a jak tato? Odzyskal juz sily?
Witam Misia .
Właśnie mam taką nadzieję,że to wszystko wyjaśni. I tak jest już lepiej jak odstawiłam basen ale tak czy siak co chwilkę coś wychodzi i można fioła dostac.
Elu dziękuje tato już dużo lepiej się czuje, śmiga o kulach, już wychodzi na polę więc jest to nie lada wyczyn bo mieszkają i jest dużo schodów do pokonania.elcia86 lubi tę wiadomość
-
Ewka to super jak tato takie postepy robi
Zawsze tak jest se cos musi byc. Jak nie jedno to drugie, zmartwienia, klopoty, nerwy jak nie w zyciu prywatnym to w kregu najbliższej rodziny i w pracy. Zawsze cos musi sie po*+&%/) sorki sa slowko ale zawsze cos jest nie tak -
Dziewczyny pomocy jestem opuchnięta nie mam na nic siły staram się ruszać ale wszystko jest pod górke, jest mi strasznie ciężko cały czas bym spała nigdy tak nie miałam... w pracy zawsze tryskam energią a od dwóch dni poprostu walka o przetrwanie aby dotrwać, czuję się jak wieloryb ale waga tego nie pokazuje. czy miałyscie takie spadki sił? nie chce cały czas spać...4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Izik wrote:Dziewczyny pomocy jestem opuchnięta nie mam na nic siły staram się ruszać ale wszystko jest pod górke, jest mi strasznie ciężko cały czas bym spała nigdy tak nie miałam... w pracy zawsze tryskam energią a od dwóch dni poprostu walka o przetrwanie aby dotrwać, czuję się jak wieloryb ale waga tego nie pokazuje. czy miałyscie takie spadki sił? nie chce cały czas spać...
Mam też taką tendencję w II fazie cyklu, im bliżej @ tym bardziej. Po 2 dniu okresu mija.
Ale rozumiem, że u Ciebie to nienaturalne.
Pij dużo wody wysokomineralizowanej - Staropolanka 2000, Muszynianka, Galicjanka. Ja jak wypiję z pół butelki to od razu mi lepiej, cokolwiek by mi nie dolegało.Izik lubi tę wiadomość
-
Robiłam test wczoraj i negatyw, też mi to przeszło przez myśl;-) ale czuje się taka ciężka i ospała i opuchnięta i cały czas narzekam do małpy dwa dni więc to pewnie ona, sikam co chwila, wiec nie powinnan być taka opuchnięta przepraszam za swoje narzekanie... ide spać znowu;-)4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
niedoczynność tarczycy
05.2021 poronienie 6tc
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Izik wrote:Robiłam test wczoraj i negatyw, też mi to przeszło przez myśl;-) ale czuje się taka ciężka i ospała i opuchnięta i cały czas narzekam do małpy dwa dni więc to pewnie ona, sikam co chwila, wiec nie powinnan być taka opuchnięta przepraszam za swoje narzekanie... ide spać znowu;-)
-
tak wszystko w normie... to pewnie okres i się napełniłam;-0
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
niedoczynność tarczycy
05.2021 poronienie 6tc
nick nieaktualnyEwik wrote:Cześć Misia
Super,że wróciłaś Na pewno się udało Szpilce i Małej Mi (jest jeszcze klika czarnobylek zafasolkowanych ale już nie pamiętam).
Misia mnie też czeka Hsg po wakacjach jak nic nie wyjdzie. Nie będzie tak źle,damy radę. Mój Małż robił badanie wyniki nie powalające ale jakieś tragiczne nie są, być może przez infekcję bo coś "wyhodowali" w lab.
Misia mojego Małża nie było 9 miesięcy więc wiem jak to jest. Jesteś silna babeczka więc dasz radę.
ja nastawiam się pozytywnie, nawet jak chwile zaboli to da ogląd na budowę i drożność a to ogromna wiedza jeśli chodzi o staranie. trochę się przestraszyłam że tak szybko mnie skierował na to badanie, ale w sumie lepiej szybciej wiedzieć co i jak. na pewno odezwe się po badaniu napisze jak było i gratuluje zafasolkowanym!Eklerka lubi tę wiadomość