Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwik wrote:cześć dziewczynki jak dzień mija? ja dopiero wróciłam do domku byłam dzisiaj na bardzo długim spacerze i pysznym obiadku u rodziców
ja dzisiaj zrobiłam sobie całodniową wycieczkę rowerową z mężem w nocy przyleciał i teraz już śpi biedaczek tak go wymęczyłam -
Hej Dziewczynki u mnie piękna pogoda, byłam na długim spacerze i na lodach i byłam dzisiaj u lekarza, bo przyplątała mi się infekcja ucha, miałam krople, ale nie pomogły. Lekarz dał mi na tydzień antybiotyk i prosił, żeby wstrzymać się ze staraniami W tym miesiącu, bo akurat W trakcie brania owulka wypadnie. Dostałam jakiś antybiotyk z rodziny penicyliny...powiedział, że nie jest potwierdzone, że antybiotyk wé wczesnej ciąży szkodzi, ale cały proces zavhodzenia W ciąże jest tak delikatny i skomplikowany, że lepiej poczekać...à Wy co o tym myślicie??[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyhej, jak tak powiedział to ja bym poczekała miesiąc to mało moja koleżanka brała antybiotyk nie wiedząc że już zaszła w ciąże, czekała na @ i dopiero wtedy sie okazało. całą ciąże się stresowała, pytała lekarzy co o tym myślą to mówili, że 50 na 50, że może coś być po antybiotykach... na szczęścia ma zdrową córeczkę. lepiej przeczekać miesiąc niż później sie stresować dwa razy bardziej w ciąży a jeszcze nie daj Boże mieć później wyrzuty...
-
nick nieaktualny
-
szpilka wrote:a ja prawie caly dzien w lozku, mezus zrobil obiadek, wyszlam na dwor na chwile pozbierac truskawki z grzadki
biorąc pod uwagę jak bardzo źle można się czuć w pierwszym trymestrze to raczej nie powinnam narzekać, ale jednak ciągłe zmęczenie i mdlości mnie niekiedy dobijają, najgorsze jak mam ochotę coś wreszcie w domu zrobić, żeby nie wszystko było na głowie mężusia a po umyciu trezch talerzy dostaję mdłości, no ale najgorzej nie jest, jakoś funkcjonuje na minimum,bo na minimum w domu syf , ale do pracy chodzęEklerka lubi tę wiadomość
-
tylko rady w lipcu i wolne, gdybym nie miała tego już na wyciągnięcie ręki to bym chyba nie wytrzymała dziś juz byłam w kochanej pracusi i za godzinę jadę jeszcze raz bo mamy impreze koncową, na którą w ogóle nie chce mi się jechać 40 km w jedną stronę, ale już się wymiksowałam z wyjazdu do berlina za tydzień, więc teraz jechać muszę
-
hej dziewczynki u mnie zmęczenie trwa nadal spiąca królewna chociaż dom ogarnelam dziś... jestem grzeczna i testu nie robie chociaż dzis powinnam dostać okres ale prawy jajnik napier papier.... wkurza mnie to ze te objawy małpy sa tak podobne do;-)....4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Muszę przyznać że zawiodłam się na dzisiejszej wizycie, dr spojrzał tylko na wynik histo-pat i nawet mnie nie zbadał ani nie zrobił usg, kazał odczekać 2-3 miesiące i się starać. (czyli lipiec całkiem realny) badań też nie każe robić żadnych
no nie wiem co robić? Dzisiaj 43 dpz kazal brać dupka przez 5 dni 2*1
po tym powinna przyjść @
no ale czuję pewien niedosyt i się zastanawiam czy nie skonsultować się z kimś innym?
znalazłam kogoś takiego rzućcie proszę okiem i powiedźcie co sądzie
http://www.znanylekarz.pl/andrzej-banach/ginekolog/wroclaw -
Ja mam zakaz;-) Niestety ja dopiero od września zaczynam z clo... a teraz byłby cud gdyby coś było wiec nie testuje poczekam cierpliwie na to dziadostwo.....4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
niedoczynność tarczycy
05.2021 poronienie 6tc
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Szpilka a ty też tak masz że jak tylko napijesz się szkalnki wody to czujesz się taka pełna, wogóle napisz mi jak się czujesz najbardziej chodzi mi o brzuch mój jest wydęty napięty jajniki bolą cały czas chce mi się siku i ciągle bym spała że wiem sobie wkręcam...
dajcie mi kubeł zimnej wody powieddzie jak wy się czujecie przed małpą...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 19:03
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
niedoczynność tarczycy
05.2021 poronienie 6tc
Izik ja też czekam na @ ogólne odkąd biorę duphaston jestem tak mega rozdrażniona,że wystarczy punkt zapalny i jestem w stanie byle komu oczy wydrapać jak coś mi nie spasuje. Jeszcze po zmniejszeniu dawki Letroxu 50 z tab.na pół galimatias lęki,bezsenność i inne super stany jak na początku.
Izik lubi tę wiadomość