Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co trochę nam się rozchmurzyło w stolicy więc ide narower.... może te wszytskie głupoty mi wywietrzeją
Dzięki Ewik za odp domyslam się że najbardziej obrywa mąż....Ewik lubi tę wiadomość
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Ewik a zdarzyło się że dostałaś @ w trakcie brania dupka?
bo mam brać 5 dni i w ciągu 72 godzin powinnam dostać @
ale czy jeśli dostanę w trakcie to mam brać nadal. Czy to raczej nie możliwe?
no i na poniedziałek mam umówioną wizytę u innego Gina ale już sama nie wiem czy mi się chce tak latać od jednego do drugiego?Ewik lubi tę wiadomość
-
Gosia dziwnie że 5 dni zazwyczaj dają na 10 myślę że dostaje się po odstawieniu.. ja tak mam ale jakbyś dostała @ wcześniej to ja bym nie brała więcej bez dupka nie miałabym okresu latami a tak odstawiam 2 3 dni i jest małpisko
Ale moje odpowiedzi są bez ładu i składuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 19:09
Ewik lubi tę wiadomość
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
gosia86 wrote:Ewik a zdarzyło się że dostałaś @ w trakcie brania dupka?
bo mam brać 5 dni i w ciągu 72 godzin powinnam dostać @
ale czy jeśli dostanę w trakcie to mam brać nadal. Czy to raczej nie możliwe?
no i na poniedziałek mam umówioną wizytę u innego Gina ale już sama nie wiem czy mi się chce tak latać od jednego do drugiego?
Gosiu mnie lekarz instruował,że po ostawieniu dupka dostaje się okres ja biorę 10 dniu po owulacji (2 dzien od skoku temp.) odstawiam w ciągu 2 dni jak nie dostanę @ mam testować
Ogólnie na wszystkich wątkach o dupku czytałam,że dostaje się po odstawieniu.
Oj tak Izik Małż ma przechlapane czasamiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 19:11
-
Ja jestem po poronieniu i łyżeczkowaniu może dlatego 5 a nie 10 dni
może dla świętego spokoju wstrzymam się do poniedziałku z dupkiem i pójdę do innego Gina może on coś doradzi
choć już przez chwilę miałam nadzieję że to może ten odpowiedni lekarz
ale dziękuję Ci za odpowiedź:* -
gosia86 wrote:Muszę przyznać że zawiodłam się na dzisiejszej wizycie, dr spojrzał tylko na wynik histo-pat i nawet mnie nie zbadał ani nie zrobił usg, kazał odczekać 2-3 miesiące i się starać. (czyli lipiec całkiem realny) badań też nie każe robić żadnych
no nie wiem co robić? Dzisiaj 43 dpz kazal brać dupka przez 5 dni 2*1
po tym powinna przyjść @
no ale czuję pewien niedosyt i się zastanawiam czy nie skonsultować się z kimś innym?
znalazłam kogoś takiego rzućcie proszę okiem i powiedźcie co sądzie
http://www.znanylekarz.pl/andrzej-banach/ginekolog/wroclaw
Przepraszam, że tak późno się dowiedziałam...
-
Iduś nie szkodzi że tak późno, może akurat mi się przyda :*
na poniediałek mam wizytę u dr banacha podobno też dobry, ale powiem jak się przekonam
z dr belki też byłam zadowolona, może zbyt wiele oczewkiwałam, może badanie dzisiaj nie było konieczne?no ale na pewno byłabym spokojniejsza
teraz mam iść już w ciązy na wizytę
a starania już w lipcu niech tylko @ przyjdzie -
Ja wczoraj kupiłam test ale boje sie go robic nie chce sie rozczarowac. Najgorsze jak test ujemny bo wtedy lapie dola najpierw @ sie spoznia test negat i po kilku godz @ przychodzi.
Jak sie nie zjawi dzis paskuda to moze jutro zrobię test albo sama nie wiem
Wrr nie lubie takich sytuacji. -
Cześć
Ewik po cichu potrzymam kciuki
Uff.. dzisiaj ślubna sobota - bukiet już zrobiony, drobnica w stylu butonierek i bransoletki też, teraz dekoracje na stoły. Kocham swoją pracę!
U mnie na wykresie spadek - temperatura najniższa od początku cyklu...może owulacja idzie?gosia86, aja lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Ewik i Elcia trzymam kciuki za dwie kreseczki
Gosia Twoje dawkowanie jest na wywołanie @, te standardowe 10 dni brania jest na lepsze zagnieżdżenie zarodka.
A u mnie śmiesznie się zrobiło, bo odkąd wiem, że odpuszczamy ten cykl, to zalewa mnie śluzem płodnym, wiesiołka brałam tylko przez 3 dni, potem zapomniałam zresztą dobrze, że ten miesiąc odpuszczamy, bo mamy gości (teściowie) na 2 tygodnie, wolałabym, by dzidziuś począł się w ciut bardziej romantycznych warunkach. Sorry dziewczynki odwala mi....elcia86, gosia86 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Elcia to prawda, nawet nie zdajemy sobie sprawy ile nam siedzi w głowie
Pytanie nie na temat, najbardziej liczę na odpowiedź Vincaminor, ale może Wy też macie jakiś pomysł w moim parku przy domu rośnie piękna fioletowa róża i mam zamiar ususzyć płatki i jakoś je wykorzystać, tylko nie wiem jak, czy ktoś ma jakiś fajny pomysł?[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Magdalenka kiedyś słyszałam że w mydło można zatopić płatki kwiatów, pierwsze skojarzenie może nie koniecznie najlepsze
dzięki za objaśnienie co z dupkiem :*
elcia ja też się bałam zrobić test, a bałam się że będzie negatywny i bałam się że będzie pozytywny hahaha zrobiłam po 5 dniach od spodziewaj @magdalenka_ka lubi tę wiadomość
-
Gosiu nie spodobał mi się ten Twój lekarz, bo mogę jeszcze zrozumieć brak badań po poronieniu, bo to jest ogólnie przyjete postepowanie, ale braku badania i usg w sytuacji, gdy @ nie ma nie spodobało mi się, zapisał dupka na wywołanie a nie sprawdził czy przypadkiem wpadki nie zaliczyliście, co prawda dupek jest też na podtrzymanie ale nie w przypadku odstawienia, ciesze się że idziesz do innego gina
Izik miałam wzdęte podbrzusze, ale przed @ to tez norma, byłam bardziej zmęczona niz zwykle a zwykle też nie rozsiewam nadmiaru energii, ale miałam cieplejsze podbrzusze, takie uczucie jak się pochylisz siedząc i dotkniesz brzuchem wierzchu ud, normalnie brzuch jest często cieplejszy, ale w ciąży był jeszcze cieplejszy niż zwykle, trzymam kciuki, żeby to było TO,
Ewik i o dziwo bawiłam się dobrze i nawet nie wróciłam o 22 do domu jak miałąm w planie tylko zostałam do końca i nawet część koleżanek zabrałam swoim autem i nie musiały autobusem się tłuc, z gorszych rzeczy 3 razy dyr mnie do tańca poprosił, no ale cóż nie było tak żle jak mówiły dziewczyny i przetrwałam
a tak w ogóle to witajcie Kochane weekendowo, u mnie pochmurno i wietrznie, ale skoro obudziłam sie tak wcześnie w wolny dzień to chyba myknę na jakies ciuchowe zakupyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 10:33
gosia86 lubi tę wiadomość
-
uff szpilka aż się zestresowałam początkiem Twojego komentarza bo myślałam że napisałam coś nie tak i że może czymś Cię uraziłam
idę dzisiaj na jeszcze jedną wizytę w lux med do jakiejś kobiety w naszym miej więcej wieku więc myślę że powinna mnie zrozumieć no i to kobieta
no ale nie chce sobie znów obiecać zbyt wiele po tej wizycie żeby się nie zawieść jak wczoraj
cieszę się że impreza udana, zawsze tak jest że jak się nie chce gdzieś pójść lub pojechać to człowiek bawi się najlepiej
a z objawów ciążowych to ja miałam bardzo gorące piersi, i w moim przypadku nie tyle sutki mnie bolały co całe piersi miałam napięte i tkliwe
mam pytanie odnosnie dupka, czy po jego stosowaniu nie macie problemów z cerą? bo ja go brałam w ciąży i wtedy mnie strasznie wysypało pryszczami takimi drobniutkimi
brałam go też z 9 lat temu na torbiel jajnika ale nie pamiętam czy coś takiego się działo wtedy -
Elcia ja też tak mam z testowaniem dlatego już bym wolała,że jak ma przyjść niech przyjdzie i po sprawie ale jak lekarz kazał to mam testować i już.
ja już po pracy mogę odpoczywać też miałam ślubną sobotę - jak to w takim sezonie makijaże same.
Gosiu mnie też wysypało ale najgorszy mam problem teraz z włosami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 12:30