Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewik wrote:Dzień dobry
U mnie zimno,temp.drastycznie spadła i nawet w domku się odczuwa zimno. Zrobiłam z rana test oczywiście negatyw ale to była tylko formalność,żeby wiedzieć co dalej z dupkiem. Szkoda mi tylko kolejnego zmarnowanego testu.4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
u mnie ni widu ni słychu @ tylko straszne rwanie jajników i temperatura powędrowała znowu jak durna do góry....4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
niedoczynność tarczycy
05.2021 poronienie 6tc
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Oj Dziewczynki przytulam Was wszystkie...pamiętajmy, że każdy negatywny test zbliża nas do tego pozytywnego...
Gosia podjeliście słuszną decyzję, czas zleci bardzo szybko
Vincaminor i Gosia dzięki za podpowiedzi. Cukier ròżany wygląda cudnie, spròbuję taki zrobić. Na zimę będzie idealnygosia86 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
Miśka to tak samo jak u mnie starania przesunięte na wrzesień, może sierpień jeśli hormony będą ok ale nie chcę się napalać na sierpień bo i tak już się nakręciłam że zacznę w lipcu, a po zmianie lekarza jednak zakaz żeby zrobić badania
Izik jutro beta?Miśkaa lubi tę wiadomość
-
Gosia ty mnie nie prowokuj;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 19:46
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
niedoczynność tarczycy
05.2021 poronienie 6tc
oj żarcik przecież wiadomo że to niemożliwe, żebym była..... ja jestem wielki raptus mnie do takich nie trzeba długo namawiać pewnie bym codziennie bete robiła ale muszę zacząć uzbrajać się w cierpliwość i tak zaszalałam i dwa testy już zrobiłam
ale dzięki za pokłady nadzieiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 20:20
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
niedoczynność tarczycy
05.2021 poronienie 6tc
Kochane jak Wam niedziela zleciała? ja cały dzień spędziłam na leniuchowaniu Małż mi dogadzał ugotował obiad teraz robi kolacje ale nie powiem miałam chwile płaczliwe dzisiaj i tutaj Mąż stanął na wysokości zadania w pocieszaniu miło na sercu jak się wie,że ktoś tak samo mocno chce fasolki malutkiej.
gosia86, Izik, aja lubią tę wiadomość
-
A jeszcze dzisiaj mówię do męża że chcę wigilię u nas w domu w tym roku, a on na to że do wigilii dużo czasu a poza tym to przecież nic nie będę mogła zrobić bo będę w ciąży (na Wielkanoc nic nie zrobiłam bo zaczęły się plamienia i musiałam leżeć)
tak ciepło mi się na sercu zrobiło:) -
Witam jestem z rocznika 86 bqrdzo bym chciala zostac mamą jednak nie jest mi to dane. 3 krotnie bylam w ciąży jednak zakończyły się one na przelomie 20/22 tygodnia. Wszystjki dzieci dostały imie i sa pochowane. Na dzien dzisiejszy przestajemy sie starac naturalnie. Zlozylismy papiery o adopcje. Moze Bog tak chce nas przeznaczyc na rodziców. Pozdrawiam
-
Marcysiu przykro mi strasznie przytulam Cię całym moim sercem
ja straciłam dziecko w 11 tygodniu i to było dla mnie bardzo trudne przeżycie
ale to co spotkało Ciebie jest nie porównywalne
Oby wszystko udało się z adopcją skoro taka jest wasza decyzja
wspieram Cię ze wszystkich sił :*
może kiedyś zdarzy się cud i urodzisz zdrowe i sliczne dzieciątko:*
dziewczyny kiedy powinnam zacząć mierzyć temperaturę? Po @? -
Witaj Marcysiu, strasznie mi przykro i mocno przytulam...mam nadzieję, że procedura adopcyjna pójdzie gładko i już niedługo nie bedziecie sami
U mnie dobre wiadomości, miałam reakcje alergiczną na antybiotyk, lekarka kazała odstawić antybiotyk i załapaliśmy się jeszcze najprawdopodobniej na owulacje a więc cykl nie jest zmarnowany
A tak na marginesie, to ciekawa sprawa z tymi lekarzami, co lekarz, to opinia. Teraz byłam u młodej dziewczyny i troche sie wkurzyła, że lekarz prosil, aby się nie strac przez okres brania antybiotyku (starszy facet). Powiedziała, że ten antybiotyk jest bezpieczny przez całą ciążę...gosia86 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Witam Was, dawno mnie tu nie było, ale myślami byłam przy Was! Pochłonęły mnie doszczętnie Czerwcowe Testerki.
Wracam bo... JESTEM W CIĄŻY!!!
Dziś byłam zrobić betę i czekam na wyniki, za 2,5 h odbieram. Masakra stres jak nic. Od czwartku wychodziły mi cenie cieni, ale w niedziele już na teście Bobo o czułości 25 wyszła mi nie bardzo intensywna, ale bardzo wyraźna II kreska.
Nie traćcie nadziei. Wierzcie, mocno wierzcie.gosia86, magdalenka_ka, marti_marti, szpilka, Miśkaa, aja, Eklerka, Anielle lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015