Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam nowe starające się, nowe zaciążone i stare wyjadaczki wątku
Ja dzisiaj drugi dzień w pracy po urlopie. Sądziłam, że powrót będzie gorszy, ale chyba dobrze wypoczęłam. Był i plażing i zwiedzanie. Zjadłam więcej ryb niż przez ostatnie pół roku Za to wczoraj w pierwszy dzień w pracy pod koniec dnia już bolały mnie oczy od komputera, a po przyjściu do domu musiałam uciąć sobie drzemkę
Wczoraj miałam wizytę u lekarza - dziecko zdrowe, wszystko wygląda ok, ale nie chce współpracować w zakresie płci, więc dalej nie wiemy Wyniki moczu ani się nie poprawiły, ani nie pogorszyły. Pani doktor zleciła posiew moczy, jak będzie wynik mam zadzwonić i wtedy będzie decydować co dalej, ale pewnie skończy się antybiotykiem - oby tylko pomógł, bo powiedziała, że już trzeba to przeleczyć, bo takie długotrwałe zakażenie jest niekorzystne dla dziecka.Ewik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny wpadam na chwilę i wypadam, jutro zakończenie roku u moich przedszkolaków, rada pedagogiczna, wiec mam sporo roboty. a w piątek szpital i hsg... na szczęście wyniki męża są bardzo dobre! mam też jeszcze jedną wiadomość - moja siostra urodziła dzisiaj córeczkę!
Ewik, gosia86, aja lubią tę wiadomość
-
Misia trzymam bardzo mocno kciuki za wizytę nie martw się będzie dobrze dasz sobie radę i przetrwasz badanie. Ciesze się,że wyniki Męża są dobre my walczymy żeby poprawić u mojego. I gratulacje dla siostry Ty też się doczekasz maleństwa.
To i ja się pochwalę też zostałam wczoraj pełnoprawną ciociąMiśkaa, aja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pewnie,że dasz Kochana Ja też gratuluje cioci na pewno lekarz potwierdzi u nas niestety z tą ruchliwością jest kiepsko ale na razie według mojej ginekolog mamy się nie martwić tylko brać suplementy we wrześniu powtórzyć badanie ale już w innym miejscu które nam poleciła
-
nick nieaktualnyEwik wrote:Pewnie,że dasz Kochana Ja też gratuluje cioci na pewno lekarz potwierdzi u nas niestety z tą ruchliwością jest kiepsko ale na razie według mojej ginekolog mamy się nie martwić tylko brać suplementy we wrześniu powtórzyć badanie ale już w innym miejscu które nam poleciła
ale ruchliwość w normie czy poza normą? ale jak liczebność dobra to myślę, że nie ma co się martwić pobierze mężuś suplementy i będzie ok mój bierze dosyć długo bodymax a tam też są dobre składniki np cynkEwik lubi tę wiadomość
-
Miśkaa wrote:hej dziewczyny wpadam na chwilę i wypadam, jutro zakończenie roku u moich przedszkolaków, rada pedagogiczna, wiec mam sporo roboty. a w piątek szpital i hsg... na szczęście wyniki męża są bardzo dobre! mam też jeszcze jedną wiadomość - moja siostra urodziła dzisiaj córeczkę!
Miśkaa lubi tę wiadomość
-
Ewik wrote:Pewnie,że dasz Kochana Ja też gratuluje cioci na pewno lekarz potwierdzi u nas niestety z tą ruchliwością jest kiepsko ale na razie według mojej ginekolog mamy się nie martwić tylko brać suplementy we wrześniu powtórzyć badanie ale już w innym miejscu które nam poleciła
Ewik lubi tę wiadomość
-
Hej,obecnie odpuściliśmy w klinice, bo nie mam już siły oglądać tych które niedawno przyszły a już wychodzą w ciąży... Nastawiliśmy się na suplementy i wyluzowanie, bo inaczej zwariuję a w rodzinie niebawem kolejne maluchy. To jest nie do wytrzymania po prostu
Obecnie mam 1 cykl z Ovufriend, więc staranka niebawem zaczynamy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 21:27
-
Dziewczynki teraz tak troche z innej beczki Mam prośbę do tych które mają facebooka wejdźcie na stronę: https://www.facebook.com/dolyfestival i polubcie zespół N.I.C. który ma szansę wystąpić na festivalu bardzo Was proszę, w kupie siła a to jest zespół wujka mojego męża będę baaardzo wdzięczna
-
Dziewczyny ja już 7 dni od odstawienia duphastonu i małpy brak ale testu boje się robić kolejne rozczarowanie zapewne, dużo białego śluzu zmeczenie wielkie piersi jeszcze nie robie przyjdź małpo i mnie denerwuj
Ewik lubi tę wiadomość
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Misia u nas ruchliwość kiepska jak mi ginekolog mówiła,że to może sprawiać nam najwięcej problemów bo armia nie porusza się szybkim ruchem do przodu. U nas ilościowo jest 14mln na 1 ml. no ale czekamy na wrzesien i te konkretniejsze badania.
Aja małż wcina Androvid brał pro men ale zmieniliśmy dodatkowo jeszcze men mag i nic wiecej bo jak powiedzial androlog trzeba miec umiar we wszystkim,
Izik wiem kochana,że boisz się rozczarowania ale zrob test albo bete i jak wynik ujemny czego oczywiście nie zyczę kontaktuj się z lekarzem bo już po dupku powinnaś mieć zołze -
Witam was kochane dziewczyny dzis pogoda nas nie rozpieszcza, zimno,wietrznie i deszczowo
Witam nowe koleżanki ktore dolaczyly do naszego grona
Przytulam te którym sie nie powiodlo i stracily dzidzie.
Gratuluje dziewczyna którym sie udalo zajść w upragniona ciaze
Izik prosze zrobic bete lub test trzymam kciuki
U mnie po staremu, praca,praca i jeszcze raz praca. Bylam na badaniach z listy od gin i czekam na wyniki. Wiem ze prolaktyne po obciazeniu mam 12razy wieksza niż przed. Ale nie wiem co to oznacza. Marker ca125 jest w normie. A na reszte czekam cierpliwie.
Dziewczyny czy wam tez sie tak nic nie chce?! -
Elciu masz podobnie z prolaktyną po obciążeniu jak ja miałam. Dużo za dużo pewnie dostaniesz leki bo niestety przy takiej wartości ciążą jest nie możliwa.
Oj Kochana mi dzisiaj nic kompletnie się nie chce. Jestem nie do życia.elcia86 lubi tę wiadomość
-
Ewka dzięki za info
zastanawiam się dlaczego poprzedni gin mi nie zlecił tego badania ;-( tak to byłabym już pewno leczona, a tak to kolejny cykl z głowy mam
bo na wizytę mogę umówić się po 18 lipca bo lekarz będzie na urlopie, a jak wróci z urlopu to w pierwszym tygodniu będę mięć @ tak, że jak mi się uda to dopiero w ostatnich dniach lipca
wrr czy wszystko musi się obracać przeciwko mojej skromnej osobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 16:30