Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida, powtórzę za Gosią "oryginalny i śliczny".
mój był z małym zwisem, zasuszyłam go nie potrafiłam go wyrzucićgosia86 lubi tę wiadomość
-
vincaminor wrote:Opis małe zielone kwiatuszki to troszeczkę za mało, żebym mogła na takie pytanie odpowiedzieć, ale pierwsze co mi przychodzi na myśl to chryzantema santini - o ta:
http://4.bp.blogspot.com/-bJY81DMnmBI/UTj5wO8Y9yI/AAAAAAAAOqo/qeLZsRLNZH4/s1600/89687bafaafcbfb4.jpg
Co do kwiatów do bukietów ślubnych to jest pełna dowolność - ja nie uznaję "zestawów", chociaż wiem, że część osób zajmujących się kwiatami poleca Pannom Młodym konkretny, utarty schemat. U mnie zależy jaki to ma być bukiet, jaka kolorystyka, czy PMka jest tradycjonalistką czy lubi ekstrawagancję, jaką ma sukienkę, jaka to pora roku i inne
O matko! Tak, to te kwiatuszki! Pytałam w kwiaciarni, ale patrzyli na mnie jak na wariatkę i nie wiedzieli o co chodzi
Hmm suknię planuję mieć białą, kształt literki A, gorset z koronki, dół pokryty koronką A kolorystyka? Planowałam coś w kolorze fuksji i zieleni (moje ulubione kolory), buty pewnie przywdzieję właśnie w kolorze fuksji... A ślub 20 czerwca Polecisz mi coś? Wolałabym coś krótkiego, w takim stylu jak ten Twój fioletowy bukiecik Nie podobają mi się wachlarze ani wiązanki dłuuugie aż za kolana
Iduś, ale niebanalny! Pierwszy raz widzę bukiet-koszyczek A kolory bardzo ciekaweWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 09:11
-
Cześć Czarnobylki
Chciałam się pochwalić, że zaczęłam pić więcej wody i łykać wiesiołek, a raczej go rozgryzać i dziś pojawił się śluz, taki przezroczysty i rozciągliwy dziś mam 7dc, więc pomyślałam, że trochę za wcześnie??? Ale najważniejsze, że jest, bo od miesięcy takiego nie widziałam czyżby wiesiołek i woda zaczęły tak szybko działać?
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Cześć dziewczynki
u mnie pogoda zaczyna się poprawiać wyszło słoneczko. Odebrałam wyniki Męża nie są najgorsze ale całkiem dobre też nie są. Nie mamy jeszcze posiewu czyli jest jakiś stan zapalny bo są leukocyty przekroczone (więc pewno będzie już przyczyna moich ciągłych infekcji)