Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hmm rok to długo... no ale ja też się staram rok dopiero od grudnia 2013 m. zaczął androvit a ja wiesiołka. w ostatnim cyklu conceive + no i zobaczymy jak w tym cyklu.
-
asioczek86 wrote:aniulka a jak długo się staracie?
mam pytanko- czy wy na ovu płacicie abonament za korzystanie? bo ja mam do któregoś marca za darmo
Staramy się ponad 1,5 roku, ale od grudnia leczymy się w lekarza naprotechnologa. Sumiennie się nami zajął, a poza tym podniosła nas na duchu i wiem w końcu co mi dolega. -
asioczek86 wrote:aniulka a jak długo się staracie?
mam pytanko- czy wy na ovu płacicie abonament za korzystanie? bo ja mam do któregoś marca za darmo
ja jestem na darmowym. Swój darmowy miesiąc przegapiłam, bo nie byłam do końca przekonana czy chcę prowadzić te notatki. W sumie zaznaczam tylko to co jest w pakiecie darmowym, ale z drugiej strony ciekawa jestem tej interpretacji - może jak długo się nie będzie udawało to kupię miesiąc na próbę. -
Nie było mnie parę dni a tutaj taki przerób jest że ciężko nadążyć To już wracać nie będę do poprzednich tematów. Co do abonamentu to teraz nie płacę i jadę na bezpłatnym profilu, bo nie staramy się do lata więc nie ma sensu płacić. Ale od przyszłego miesiąca przestaję brać tabletki anty i te trzy cykle będę się obserwować, czy wszystko gra - wtedy sobie wykupię abonament premium bo fajny jest
Nawet zdążyłam się załapać przy darmowym okresie na BellyBestFriend i jeśli znowu będzie okazja to też chętnie z tego skorzystam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 09:52
Ida lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Ja wstałam Z krwawieniem
Czyli nic z pięknego wykresu, zaczynam nowy cykl. Ale tak jak sobie planowałam i zgodnie z wytycznymi mojego gina - bez mierzenia, bez obserwacji i bez zapisywania objawów. Słowem - bez wykresu.
Uff, jakoś mi ulżyło, choć pierwszy dzień jest u mnie zazwyczaj niewesoły nie ze względu na smutek że się nie udało, a samopoczucie i silne dolegliwości. Zacznę nasz 3 cs, może a nuż będzie do trzech razy sztuka?
PS Ja po miesięcznym darmowym koncie od razu wykupiłam sobie na 3 miesiące i mam chyba do marca albo kwietnia. No ale na pewno teraz nie będę korzystała, moooooże za jakiś czas Ale nie żałuję
A jak u Was dziewczyny? Przydałaby się jakaś zieleń już u nasWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 10:23
-
No właśnie, nie ma żadnej zieleni! Ja liczyłam po cichu na Ciebie Ida
Jutro do Ciebie dołącze, to będziemy prawie na równi w nastepnym cyklu się wspierać
Ja dzisiaj idę pierwszy raz na siłownię, tylko nie wiem, czy sobie przed wyjściem testu nie pyknąć dla formalności, bo chcę pakiet na miesiąc wykupić nie chcę stracić. Ale to tak pro forma, bo od kilku dni mam taki PMS, że nie da się ze mną wytrzymać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 10:25
Ida lubi tę wiadomość