Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida to u mnie o 2 dni wcześniej @ przyszedł, wiec podobnie się będziemy starać
mój mąż ma problemy ze zdrowiem i podupadł na duchu, więc zamierzam go trochę pomęczyć dietą własnego pomysłu. hehe może jak się skupię na jedzeniu to ochota na serduszkowanie przyjdzie i będzie coś z tego. -
Ida wrote:A jak u Was dziewczyny? Przydałaby się jakaś zieleń już u nas
U mnie wczorajszy wzrost okazał się fałszywym alarmem, choć od wczoraj znacznie poprawił się śluz. Wczorajszy wzrost trzymał mnie w nadzieji do rana, teraz tez jestem pełna nadzieji ze względu na ten śluz. Działam dalej! Wydaje mi się, że to dzięki Wam się nie załamuję, ze kolejny dzień bez owu.
-
czytałam pamiętniki pewnej dziewczyny na ovu i rozpłakałam się jak bóbr. emocje podobne mną miotają. wtedy zadzwonił do mnie m. i mi powiedział, że wygrał 80 zł w obstawianiu meczy- to jego nowe hobby. fajnie że znalazł sobie zajęcie a nie tylko gry i gry.
-
asioczek86 wrote:czytałam pamiętniki pewnej dziewczyny na ovu i rozpłakałam się jak bóbr. emocje podobne mną miotają. wtedy zadzwonił do mnie m. i mi powiedział, że wygrał 80 zł w obstawianiu meczy- to jego nowe hobby. fajnie że znalazł sobie zajęcie a nie tylko gry i gry.
No to skoro wygrał to może jest to jakaś dobra wróżba dla Was -
szpilka wrote:u mnie Kochane tez wykresowy cyrk na kółkach jest 28 dc a owulki nadal ani widu ani słychu, mam już tylko nadzieję, że zaraz przyjdzie @ i nie będę czekać w nieskończoność
Nie wiem, Szpilko, jak tam u Ciebie wcześniej bywało, ale zdrowa kobieta ma ok. 2 cykli bezowulacyjnych w ciągu roku, więc jeśli nie zdarza Ci się to często, nie ma się czym przejmować.szpilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszpilka wrote:u mnie Kochane tez wykresowy cyrk na kółkach jest 28 dc a owulki nadal ani widu ani słychu, mam już tylko nadzieję, że zaraz przyjdzie @ i nie będę czekać w nieskończoność
życzę, żebyś nie czekała jak ja - ponad 50 dni, tak mi się ostatnie dwa cykle rozjechały trzymam kciuki za ciebie
szpilka lubi tę wiadomość
-
dziękuję Kochane, w zeszłym roku raz miałam bezowulacyjny, pierwszy obserwowany cykl, ale miał tylko 25 dni a teraz nie wiem, jeszcze na pewno, moze jajo jeszcze tam gdzieś się chowa w jajniku, ale wolałabym już @ dostać i zacząc nowy cykl a nie czekac nie wiadomo na co
-
Hej dziewczynki U mnie dupiato krótko mówiąc Samopoczucie złe, brzuch bolał tak, że myślałam, że zejdę. No-spy i Apapy nie pomagały, dopiero kilka godzin temu mi przeszło troszkę, że jestem wśród żywych.
Psychicznie trochę się podłamałam. Nie wiem w sumie dlaczego. Chyba hormony, bo zawsze w pierwszy dzień @ jestem smutna. Mąż pociesza, współczuje, ale mam wrażenie, że nie rozumie mnie do końca...Ewik lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Hej dziewczynki U mnie dupiato krótko mówiąc Samopoczucie złe, brzuch bolał tak, że myślałam, że zejdę. No-spy i Apapy nie pomagały, dopiero kilka godzin temu mi przeszło troszkę, że jestem wśród żywych.
Psychicznie trochę się podłamałam. Nie wiem w sumie dlaczego. Chyba hormony, bo zawsze w pierwszy dzień @ jestem smutna. Mąż pociesza, współczuje, ale mam wrażenie, że nie rozumie mnie do końca... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ten dzień się źle zaczyna. Termin okresu miałam wczoraj albo dzisiaj. Test jest zupełnie negatywny. Obsuwy w terminie @ zdarzają mi się bardzo rzadko, więc coś jest nie tak.
Na siłkę nie mogę iść, no bo nie mam okresu, więc nie wykupię karnetu, poza tym tak nieswojo będzie się wysilać jak jest jakiś 1 na milion szansy.
To nie będzie dobra sobota -
mnie też już się @ kończy mam humorek, dowiedziałam się, że skoro mąż do końca grudnia brał mocne antybiotyki to jakieś 3 miechy będzie się regenerował. więc nie musimy się starać i odpuszczamy. w marcu m. znowu idze do lekarza i obawia się kolejnych antybiotyków, potem ja idę w kwietniu i pewno też będzie nie wesoło. chyba sobie odpuścimy z pół roku