Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
asioczku - mój mąż też brał antybiotyki, ale wyczytałam, że akurat te nie mają wpływu na płodność. Sprawdź, bo może nie musicie rezygnować ze starań. Wszystko zależy od substancji. Te 3-4 miechy to tak orientacyjnie, a wiadomo, że każdy organizm ma swój czas.
Karmelku - tylko wytrzymaj w cierpliwości
lownko - pewnie, idź! Zawsze to lepiej niż czekać na @ bezczynnie.
Aniu - jak praca dzisiaj?
Ja 2 dzień @. Tym razem jest inna niż zawsze, zazwyczaj mam taką...bardziej gęstą, ze skrzepami. A teraz ciągle płynna krew leci... No ale najważniejsze jest to, że już mnie mniej boli i dziś zdecydowanie lepiej się czuję
-
nick nieaktualnyhej babeczki!!!
ja mam dzis lajcik bo mąż wczoraj posprzatał prawie cale mieszkanie, została tylko łazienka;)
Karmelku robilam dzis test ,ale miałam tylko pod reka pepino, jest krecha blada, no ale to felerne pepino;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 12:27
-
Dziewczynki, zrobiłam listę wszystkich Czarnobylek pojawiających się na naszym wątku. Postanowiłam policzyć ile tu się nas przewija jak do tej pory. Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko?
Szpilka,
karmelek,
asioczek,
lowka.
Ania,
Kora,
Misia,
Ania1986,
Ewelinka,
Manieczka86,
Robotka,
Aniulkab,
Rudasek,
ash,
Beata86,
Mysz86,
Silkroad,
Madziaro,
Ewik,
Ag...,
Agrafka,
gosiunia,
Weronika86,
Majka86,
vincaminor,
paulina28makuszek,
Nayla,
no i moja skromna osoba
Jest nas 28 Jak na razie oczywiście Myślę, że to ładny wynik jak na 11 dni istnienia wątku.
Tylko z zielonymi kropkami jeszcze u nas słabo. Jedynie Agrafka jest już szczęściarą
Tak więc działamy dalej Proszę o ujawnianie się i udział w rozmowach
ZAPRASZAMWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 12:36
Kor_a, Manieczka86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Ida wstaw Agrafce serducho:)
Ale nie chciałabym stwarzać kolejnej listy testerek, bo wiem, że nie każda tego chce. Rozumiem, że każda z nas ma swój plan działania i według niego chce iść, a takie listy i terminy też niestety trochę stresują. A tego nie chcę.
Będziemy się wspierać, rozmawiać, dzielić doświadczeniami, ale bez spiny, bez wyścigów. Stawiamy na luz, bo chyba on daje najwięcej
Wstawię listę na pierwszą stronę, ale jest ona zupełnie niezobowiązującaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 12:39
-
nick nieaktualny
-
Ja poproszę o niewpisywanie mnie na listę testerek, gdyż zazwyczaj nie testuję.
Martwię się o ten brak @ strasznie. To u mnie naprawdę rzadkość takie spóźnienie. Tym bardziej, ze w ogóle nie czuję, żeby okres miał nastąpić.
Ciąża to nie jest, bo test absolutnie negatywny...
Jak nie dostanę, to zawitam do Invimedu w przyszłym tygodniu, bo może ta metformina mi namieszała
Przebiegłam na orbitreku 5 km i czuję się świetnie po takim wysiłku. Od poniedziałku już chodzę codziennie.
Może jak zrzucę sadło, to się coś ruszy w moim życiu
Kupiłam sobie też błyszczyk i lakier do paznokci, chcę odkryć w sobie kobiecość, bo może to też coś ruszyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 13:02
-
lownko, to nie lista testerek, a lista Czarnobylek, nas ogólnie na tym wątku. Chciałam zwyczajnie nas policzyć i zobaczyć ile nas tu jest do tej pory. Spokojnie, ja też nie jestem raczej za testowaniem na terminy
Co do braku @ to ja miałam tak tym razem, że nie czułam jakby miała nadejść. Tylko piersi mnie bolały. No ale mi się spóźniała tylko 1 dzień, więc to znowu nie tak dużo. A Tobie ile?
A zmiana sposoby życia czy diety to zawsze dobre rozwiązanie Ja jak zaczynałam biegać 2 lata temu to czułam się jakbym mogła góry przenosić Szkoda, że przestałam, bo teraz brakuje mi ruchu... Może znów zaczniemy z mężem jogging, w sumie ciepło jest
Ooo, lakiety! Ja mam caaaałą kolekcję Mąż mi ostatnio policzył i mam aż 64 sztuki -
Okres powinnam była dostać dzisiaj rano. No ja te nie czuję, że nadejdzie i tylko piersi mnie bolą.
Nie jestem zła, tylko i tak nie będę testować, dlatego nie chcę być na takiej liście
Właśnie chcę coś zmienić, to też odwraca moją uwagę.
To jest mój pierwszy lakier od chyba dwóch lat, bo niestety obgryzam paznokcie...
-
To może się jeszcze pojawi? Poczekaj jeszcze.
Kochana, jeszcze raz podkreślam, ze to nie lista testowania, więc nie ma obaw Czy mimo to mam Cię z niej usunąć?
Dokładnie, zmiany są często dobre. Czy to sposób odżywiania się, nowe hobby, zmiana stylu - myślę, że działa na nas dobrze
Podobno pomalowane paznokcie to najlepsze antidotum na obgryzanie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny