Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam kobietki :*
u mnie pogoda piękna i mam nadzieję, że u Was także bo w końcu niedziela
ale u mnie to już tylko pogoda piękna wczoraj po długim celibacie ale teraz nie wiem czy to był dobry pomysł bo zaczęłam plamić dziś rano niby jakby ustało ale zawsze tak było przed @ na wieczór się pojawiała w nocy cisza i następnego dnia się rozkręcała termometr się zbił wczoraj więc nawet nie wiem jaka temp czy spadła czy stoi to raczej jeszcze nie mój cykl ;(
Najbardziej to się chyba mężuś wystraszył, że to przez niego bo mogliśmy już odpuścić póki nie dowiemy się czy się udało czy nie.
Obiecywałam sobie, że się nie załamie i powalczymy w kolejny cyklu a teraz siedzę, piszę i ryczę ;(IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
nick nieaktualny
-
Czesc dziewuszki! Nie było mnie chwilę a tu kilka stron w plecy jestem i tyle się dzieje! Do mnie nieszczęsna ciotka przyjechała i wczorajszy dzien przesiedziałam w kiblu
Kati,nie martw sie na zapas. Po pierwsze to dopiero cień kreski wiec, nie zapeszając!!!, moze gdybys zrobiła test za kilka dni to by jej wcale nie było...ja po tył urazach nakręcania się wolę teraz nie wiedzieć za wcześnie i nie robić sobie nadziei. 2 razy miałam druga kreskę i nic. Musiał sie nie zaimplantowac dobrze, ale w ogole...ale jezeli Twoja fasolka sie dobrze przykleila, to żaden seksik jej nie oderwie. Nie martw sie na zapas. Plamienie w okolicy terminu przewidywanego miesiączki jest normalne. Niektóre kobiety maja tak nawet cała ciąże. -
nick nieaktualny
-
trochę mnie tu nie było, a tu się ciąże sypią! gratulacje dziewczyny
Ewik, dajesz mi nadzieje, że ze słabszymi parametrami nasienia można zaciążyć wyślij dużo wirusków
ja mam płodniak, test owulacyjny wychodził prze dwa dni pod rząd pozytywny, więc jestem w szoku, bo zawsze negatywny był. a tym razem pierwsza kreska ciemniejsza od drugiej :)oby się udało....Ewik, gosia86 lubią tę wiadomość
-
aja więc do dzieła kochane a ja zaciskam kciuki kochana. Ja odpuściłam od samego początku ten cykl wręcz miałam wstręt do kochania i mówiłam tylko co tam i tak się nie uda wiec oszczędzę sobie rozczarowań.
Nasturcja ja już nie pamiętam kiedy robiłam coś 2 razy mi kazała badać jeden chyba przed a drugi po ale w zasadzie jak mnie zawsze badała na wizycie i po wykresach mowila od razu ze niski progesteron bo endometrium slabe itp. a pozniej po wynikach wyszlo kiepskawo jak znajde to Ci napisze co i jak.
Dziewczynki dorwałam test w innej aptece zrobiłam teraz i dwie grube krechy. Dalej dochodze do siebie.Nasturcja, gosia86, Kati86, szpilka, magdalenka_ka, Lenka@, ewwiel, rah, aja, ulaa8 lubią tę wiadomość
-
Ewka jeszcze raz gratulacje
U mnie bez zmian, czekam na @ a jej nie ma, żadnych objawów by miala sie zblizac, juz sie wkurzam udalo mi sie umowic na 1.08 do gin na wizyte, ciekawe co tym razem powie i co nowego wymysli -
Milego wieczorku dziewczyny
Trzymam kciuki za dziewczyny z bladymi kreskamiEwik lubi tę wiadomość
-
u mnie leje i leje ale dobrze, bedzie czym oddychac. ja mam ostatnio wielka ochote na s e k s ... weekend był leniwy ale aktywny choć chciałabym wiecej cwiczeń i roweru. muszę zrobić choć troche porzadku z opona na brzuchu za dwa tyg urlop cały czas pracuje ale jak to u kobiety co zjade ze dwa kilo to zaraz jakies lody obiady i znowu wraca ech.... Ewiku jestem brdzo za twoją szczęśliwą kropką, ja już nie mogę się doczekać stymulacji może coś urośnie i będę grubaaaa
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
nick nieaktualny
-
Nasturcja znalazłam wyniki miałam niespełna 12 z haczykiem. Być może w tym cyklu pomógł duphaston bo jak pokazywałam na ostatniej wizycie wykres powiedziała,że bardzo ładnie się normuje i widać że ten progesteron jednak był za niski. dodatkowo piłam w 2 fazie cyklu pokrzywę właśnie na progesteron i endometrium
-
nick nieaktualny
-
Ewik wrote:Elciu temp.masz nadal wysoka więc może zołza nie przyjdzie?
Jutro ide na badania, bo we wtorek mam wizyte u endo. -
Cześć Dziewczynki wieczorową porą!
Weekend, weekend i po weekendzie. Padam. Upał strasznie mnie osłabił.
W ogóle dziwnie się od wczoraj czuję.
Tempka gwałtowanie wzrosła do 37,22...od początku cyklu takiej nie miałam...
Nie nakręcam się, bo pewnie i tak może jeszcze gwałtownie spaść.
Kati, 3mam za Ciebie mocno kciuki :* !!
Gosiu, tule mocno.
Ewik, jeszcze raz gratuluję dwóch grubych kresek!
Elcia, Aja, kochane...życzę zieloności. :*
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Witam tuż przed pracą!
Ehhh, chciałam tylko napisać, że niestety tempka spadła o dwie kreski. Niby dalej tuż powyżej 37...ale chyba faktycznie z tego cyklu nici
@ ma przyjść najwcześniej 23
DO tego ta pogoda...
To nie mój dzień!
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...