Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenko, co ma byc to bedzie, a ja trzymam kciuki bo moze jeszcze nic straconego! Jedna jaskółka wiosny nie czyni i jedna niższa temp. nadziei odbierać nie powinna. wiem, wiem...rozczarowanie....takze nie nakręcam Cię, ale trzymam mocno kciuki! Miłego dnia!
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:*
ale dzisiaj upalnie a ja niestety drugą zmianę mam
pewnie nie da się tam oddychać
ale tylko 4 dni bo w piątek mam badania okresowe
Lenka daj sobie czas, może jeszcze nic straconego:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 13:30
Ewik, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
Ewik super strasznie się cieszę teraz tylko czekam na formalność czyli wieści o wyniku bety
U mnie sobotni szok okazał się incydentem i ani wczoraj ani dziś nie ma żadnego plamienia ani tym bardziej @ i oby tak zostało. Jutro jak temp będzie wysoko to sprawdzam jeszcze raz.
Lenka ale patrząc na temp ogólnie to idzie w górę więc może nic straconego :* trzymam kciukirah, Lenka@ lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Kati, mówiłam ze tak bywa! dobrze, ze plamienie ustąpiło to sie przynajmniej nie stresujesz biedaku. Trzymam kciuki, chucham i dmucham na szczęście!!!!
Małolato, mozna spytać jak masz na imię? tak głupio mi zwracać sie do Ciebie małolata :p no chyba, ze tak sobie życzysz w każdym razie, jeszcze nie przesądzaj. Może idź w kolejnym cyklu na obserwacje. Niech gin sprawdzi jak wyglądają Twoje pęcherzyki, jak się rozwijają. Ocena cyklu nawet prywatnie nie jest taka droga (biorąc pod uwagę, ze sama wizyta np. 100zl), a będziesz miała pewność co tam sie dzieje.Kati86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękuję!
Nie ma to jak wrócić z pracy po fatalnym dniu, w do dupy za przeproszeniem atmosferze i nerwowości...i przeczytać Wasze kochane wpisy...
Na prawdę wielkie dzięki!
Dziś cały dzień pobolewa mnie lekko podbrzusze. Może to przez nerwy w pracy (nie ma to jak "życzliwi ludzie w pracy"). Wiem, powinnam się teraz oszczędzać i nie stresować bo prolaktyna skacze...
Kati, wykres masz super:* Oby się zazielenił :*
rah lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka nie wiem jak moja temp wygląda od 2 dni więc może się różnie dziać chyba większą szansę widzę u Ciebie kochana :*
Jak się u Ciebie zazieleni to już będę płakać ze szczęścia bo to da mi nadzieję, że nam też się udaLenka@ lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Kati, u mnie jeśli tempka jutro spadnie to może być niestety już po grzybach...
Dziś mam na prawdę gorszy dzień Jeszcze dentysta mnie czeka...
Kochana, ale chyba trzeba wierzyć do końca. Przecież musi się kiedyś udać...
Cholera, boję się testować...tyle razy już wyczekiwałam na te upragnione dwie kreseczki...Obiecuję sobie, że najwcześniej 24tego zrobię test. Już kupiony...czeka na mnie i przywołuje
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka olej idiotów!
Ewik, pamiętaj ze przede wszystkim bezstresowo...wiem, wiem, gadanie... ale serio, powtórzę to co pisałam wczesniej, niektóre kobiety cała ciąże maja plamienia a inne miewają nawet miesiączki! juz nie mówiąc o bólu brzucha czy krzyża. Ja wychodzę z założenia, ze lepiej jak "cos" sie dzieje niż nastaje złowroga "cisza" i w ogole nie wiadomo co myślec...Kati86 lubi tę wiadomość
-
Lenka, w takim razie dopinguje - wytrzymają jeszcze 3 dni! Nie testuj! Testowanie u mnie przynosi pecha ;p kilka godzin po teście przychodzi @
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
Rah, Ha ha ha! Mam identycznie:) Wiem już, żeby nie robić testu w dniu spodziewanej miesiączki, bo też w większości przypadków @ przychodziła niedługo po tym
Także najwcześniej 24-tego. O ile wcześniej małpa nie za wita...rah lubi tę wiadomość
-
Ewik, Ty nam się tutaj nie stresuj niczym!!!
Znajoma, o której Wam wcześniej pisałam, też miała podobne pobolewania na samiusieńkim początku. Właściwie to ona myślała, że i tak dostanie @, bo pobolewania miała identyczne jak "przed".
TAKŻE ZERO STRESU i relaksikrah lubi tę wiadomość
-
Ewik jak tam Twoja beta?
Lenka 24 to mi lekarz kazał robić Betę a i tak mam zamiar jutro sprawdzać w domciu jak już leży teścik to trza go zużyć gdyby ie te boje NAPIERD**** cycki to bym nadziei już na pewno nie miała zazwyczaj w domu nie noszę stanika ale od 3 dni to już nawet nie próbuję bo jak ściągam jak idę pod prysznic to jakby mi ktoś do nich ciężarki doczepił a w ciągu dnia musiałam zrezygnować z obcisłych w biuście bluzek mam nadzieję że to coś znaczy na + bo za dużo raka piersi mam w rodzinieIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
nick nieaktualnyKati86 wrote:Ewik jak tam Twoja beta?
Lenka 24 to mi lekarz kazał robić Betę a i tak mam zamiar jutro sprawdzać w domciu jak już leży teścik to trza go zużyć gdyby ie te boje NAPIERD**** cycki to bym nadziei już na pewno nie miała zazwyczaj w domu nie noszę stanika ale od 3 dni to już nawet nie próbuję bo jak ściągam jak idę pod prysznic to jakby mi ktoś do nich ciężarki doczepił a w ciągu dnia musiałam zrezygnować z obcisłych w biuście bluzek mam nadzieję że to coś znaczy na + bo za dużo raka piersi mam w rodzinierah, Kati86 lubią tę wiadomość