Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania1986 wrote:Kochana cycki bolą Cie od wysokiego progesteronu
Aniu to skoro tydzień temu miałam 41 i podejrzewałaś szczyt a tak nie bolały to wolę nie myśleć ile jest teraz
a teraz ciiiiiiiiicho bo zaczynam się nakręcaćrah lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Czesc dziewczyny
U mnie temp znow skoczyła w gore, @ nadal brak i wiem ze zielonego kropka nie bedzie. Bylam dzis na badaniach u zrobilam bete i wyszla ponizej 0.10 wiec nie robie sobie przynajmniej nadzieji :'(
Powodzenia dziewczyny oby Wam sie udalo -
Dzieki Ewka
Nadzieja poboc umiera ostatnia, ale juz zaczyna mnie to dolowac.
Dobra zmykam i juz nie marudze
Ewka zero nerwow i stresow pamiętaj :-)i to dotyczy wszystkixh was kochane staraczki i przyszle mamusieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 19:30
gosia86, rah lubią tę wiadomość
-
Ewik na poczatku ciązy czyli przez mniej więcej 2 tygodnie od zrobienia testu tez troche bolał mnie brzuch ewidentnie czuląm ze to macica ale nie bolało az tak bardzo jak miesiaczka raczej jak ból dnia trezciego, że nie bierze sie juz tabletki dlatego nospy tez wtedy nie bralam choc sobie zakupilam na wszelki wypadek gdyby ból był mocniejszy, strałam się nie brać nic co nie jest konieczne, cieszę się że umówiłaś sie wczesniej do innego lekarza, żeby sprawdzić, na pierwszej wizycie bylam w siodym tygodniu dokładnie 6 i kilka dni i bylo juz serduszko, ale to bardzo zalezy od sprzetu czy da rade juz zauwazyc cokolwiek
gosia86 lubi tę wiadomość
-
szpilka wrote:Elcia, Kati i Lenka trzymam kciuki
Dzięki, ja już zaczynam fiksować jeśli to prawda z tym matczynym wyczuciem to mam nadzieję, że to jest właśnie toLenka@ lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Dziewczynki działacie na mnie kojąco z gory przepraszam za literowki itp.ale pisze z tel.
Szpileczko staram sie jak moge bez nerwow wytrzymam do srody i sie wyjasni to i owo. Ten lekarz tez ponoc dobry czytajac po opiniach i moja szwagierka prowadzila u niego ciaze. Robi ful wypas na wizycie usg piersi,usg dopochwowe itp.badania plus cytologie. -
Kati, ja czuję i u siebie to matczyne wyczucie (jak nie u siebie to u Ciebie) Jak to dobrze, że mam z kim "fiksować"
U mnie piersi w normie. Jedynie co, to cały czas mam dziwne kłucia / pobolewania podbrzusza...
Kurcze, chyba od początku starań nie fiksowałam tak jak teraz. To czekanie mnie wykańcza.
Ale jestem twarda. Wytrzymam do 24-go...a najlepiej by było do 27-goInni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka ja również się cieszę że mam z kim fiksować
Ja oprócz tych piersi to podbrzusze pobolewa i mam czasem, bardzo rzadko jakby skurcze w pochwie/macicy trudno wyczuć.
Nigdy się tak nie czułam ale może to też psychika bo w końcu jestem po pierwszej IUI oj jak się uda to chyba lekarza wycałuje i już nie ważne ile i jaka płeć niech tylko będzie zdrowe i nie zostawia nas przynajmniej do swojej 18stkiIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Jejku, ja bym nawet podwójny strzał z rozkoszą przyjęła. Ehh...żeby tylko zoibaczyć te cudownie dwie kreseczki.
Tak swoją drogą wizyta u dentysty przebiegła pomyślnie. Obeszło się bez znieczulenia...i została jeszcze jedna wizyta
Dziewczynki, a wiecie może, czy bromergon i euthyrox można jest na samiuteńkim początku ciąży?Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Dziękuję Gosiu za info.
A jak się dziś w ogóle czujesz?
Ja muszę koniecznie znaleźć jakąś odskocznię w pracy, żeby nie myśleć i się nie stresować...również beznadziejną atmosferą w dziale.
gosia86 lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Dziewczynki drogie, czy podczas starań robiliście bad prolaktyny na początku cyklu czy po owu? Ide jutro na tsh, lh, fsh i estradiol. Nie wiem czy od razu prolaktyny nie zrobic. Po owu ide na estradiol, progesteron i testosteron wiec w razie czego moge Zrobic tez wtedy.
-
I przy okazji, jak często ktos Wam zleca lh i fsh? Kiedyś mi sie wydawało, ze raz sprawdzone "wystarcza" na troche, a mi każą badać co pół roku niemal...