Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rah mi lekarz kiedyś zlecił prolaktynę i jak powiedziałam, że mam 40dc to powiedział, że jeśli chodzi i prolaktynę to jest to obojętne w którym dniu.
Ja pracę mam bardzo fizyczną i "plotkarską" więc póki się nie dowiem czy + czy - to wolę siedzieć na L4 ale można zwariować bez zajęciarah lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
No wlasnie mam problem z ta prolaktyna....kiedyś pamietam robiłam na początku cyklu, ale nie pamietam czy było to wskazane, czy po prostu ze wszystkim hurtem poszło...
Oj Kati to faktycznie sie wynudzisz i namyslisz...książki, tv, książki, tv i tak w kółko -
Właśnie wyczytałam na innym wątku, że ponoć na początku cyklu jest tzw. "wyciszenie hormonalne" i że niby wtedy wyniki są w miarę obiektywne.
Mnie lekarz kazał na samym początku, ale być może nie ma to większego znaczenia i można robić również później.
gosia86, rah lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka dziękuję jestem po fantastycznym weekendzie więc jest ok, tylko,pracować się nie chce
Rah mi dziewczyny pisaly ze prolaktynę powinno się robić na początku cyklu razem z,lh, fsh i estradiolem
Kati ja mialam tak że jak za islam zaświadczenie ze jestem w ciąży to mnie wyrzucili na L4 nie,mogłam sobie miejsca w domu zanelscrah lubi tę wiadomość
-
Gosiu, byłam w czerwcu, ale tylko na tydzień.
Planuję drugi tydzień wykorzystać w połowie sierpnia Mam nadzieję, że już wtedy wakacje mi się wydłużą...
Ehhh, staję się monotematyczna.rah lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Ja mialam isc od 7.07 do 21.07 ale że kwiecień maj bylam na,L4 to przeniosłam na wrzesień z możliwością ptzeniesiaenia na późniejszy termin
ponieważ teraz malz nie dostanie bo miam wolne gdy bylam w szpitalu
ale mam zamiar odwlekać urlop do czasu zajścia w ciążęLenka@ lubi tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Ja mialam isc od 7.07 do 21.07 ale że kwiecień maj bylam na,L4 to przeniosłam na wrzesień z możliwością ptzeniesiaenia na późniejszy termin
ponieważ teraz malz nie dostanie bo miam wolne gdy bylam w szpitalu
ale mam zamiar odwlekać urlop do czasu zajścia w ciążę
Gosiu, to może napiszę po prostu: szybkiego wzięcia urlopu życzęgosia86, rah, Kati86 lubią tę wiadomość
-
A z moich badań krwi dzis nici ;(
Rano obudziłam sie z latarek, temperatura i bólem gardła....
A w sobotę mam jechać na urlop!! No i w przyszłym tygodniu dni płodne....co teraz....
Mam nadzieje, ze to tylko "osłabienie" albo mnie przewialo w tych upalnych przeciagach....
Za 3 dni musze byc zdrowiutka zeby pęcherzyki ładnie rosły i pekaly!!!!!!;((