Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja swojemu też kupiłam megmag, mój gin powiedział, że profilaktycznie nie zaszkodzi zwłaszcza, że małż to fan schabowych i kotletów
rah lubi tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Ewik wrote:Aja dziekuje kochana. A powiedz jak leczenie mezulka? Bierze suplementy, mojemu lekarz mowil zeby wprowdzic ten reklmowany men mg czy jakos tak.
mnie też ostatnio hormony buzują, znów sobie ze sobą nie radze, tak jak wtedy, gdy tak nagle spadła mi prolaktyna i strasznie szybko się denerwuje i wczoraj mu sie dostało za wszystko. -
nick nieaktualny
-
Witajcie Dziewczynki po dłuuuuuugiej przerwie! Mam nadzieję, że jeszcze pamiętacie matkę-założycielkę
Miałam długi odwyk od Ovu, ale nakwyraźniej podziałał, bo... dziś po raz pierwszy w życiu ujrzałam na teście dwie kreski!!! Jestem w szoku i na razie nie wierzę, co chwilę myślę, że to pewnie nieprawda, że zaraz dostanę okres i że to pomyłka. Jednak dwa testy robione po południu różnych firm nie dają złudzeń - druga kreska jak bum cyk!szpilka, aja, Ania1986, ewwiel, Ewik, Izik, ewelina27, magdalenka_ka, Kati86, rah, Lenka@, Eklerka lubią tę wiadomość
-
A najśmieszniejsze jest to, że nie mam żadnych objawów ciążowych! Wszystkie te, co zawsze przed okresem - ból piersi, ale lżejszy, czuję macicę, ale takie ciągnięcie troszkę, w sumie tak jak na @, miałam mdłości, ale po najedzeniu się zawsze mam. Poza tym NIC. A to nie pozwala mi na spokój w głowie. Też tak miałyście?
Kati86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Witajcie Dziewczynki po dłuuuuuugiej przerwie! Mam nadzieję, że jeszcze pamiętacie matkę-założycielkę
Miałam długi odwyk od Ovu, ale nakwyraźniej podziałał, bo... dziś po raz pierwszy w życiu ujrzałam na teście dwie kreski!!! Jestem w szoku i na razie nie wierzę, co chwilę myślę, że to pewnie nieprawda, że zaraz dostanę okres i że to pomyłka. Jednak dwa testy robione po południu różnych firm nie dają złudzeń - druga kreska jak bum cyk! -
Ida gratulacje :*
to się worek z ciążami rozwiązał i niech nikt nie waży się go zawiązać!
Ewik wiem jak ciężko jest leżeć
ja musiałam od wielkiego piątku w domu syf, święta w proszku a ja leżę, to była katorga
Aja czasem trzeba facetem potrząsnąć bo inaczej do niego nie dotrze -
Aniu, kupowałam mu mace już w tamtym roku, brał cynk, magnez z witaminą b6, ale lepszy okazał się zestaw witamin i minerałów razem l-kartyniną i l-arganiną.
Ida, gratulacjeIda lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Witajcie Dziewczynki po dłuuuuuugiej przerwie! Mam nadzieję, że jeszcze pamiętacie matkę-założycielkę
Miałam długi odwyk od Ovu, ale nakwyraźniej podziałał, bo... dziś po raz pierwszy w życiu ujrzałam na teście dwie kreski!!! Jestem w szoku i na razie nie wierzę, co chwilę myślę, że to pewnie nieprawda, że zaraz dostanę okres i że to pomyłka. Jednak dwa testy robione po południu różnych firm nie dają złudzeń - druga kreska jak bum cyk!
oj aż mi się gorąco zrobiło najpierw ewik teraz ty super
tylko proszę nas teraz nie zostawiaćIda lubi tę wiadomość
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
już tu tyle wirusów krąży, że nie ma innej opcji jak ta, że wszystkie do reszty zaciążymy w najbliższym czasie