Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
elcia86 wrote:Vincaminor przytulam mocno. A co powiedzial gin?
Torbiel ma czas do końca wakacji na wchłonięcie a później HSG i stymulacja. A jak to nie pomoże to zostaje laboratorium. A ja mam przed tym bardzo silne opory, więc najpewniej jeśli nie zaciążę do końca roku to trzeba sobie będzie dać spokój z tym tematem.
...i pomyśleć, że naiwnie myślałam, że po tym półrocznym szlabanie teraz wreszcie będzie z górki.grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Kati kochany glupolu!! Absolutnie nie o to mi chodziło!! Nie widze nic złego ani przykrego w tym,ze tu piszecie Wasze wpisy dają nadzieje. Po prostu to taki śmiech przez łzy, ze tu juz nawet neizafasolkowane nie piszą :p
Ja pije zioła sroki na początku cyklu + siemię! mg, b6, wiesiołek. W drugiej połowie jadłam duphaston, ale w tym cyklu odstawiam i mam zrobic badania krwi jak to wyglada bez. Mam tez skierowanie na bad droznosci jajników, ale to tak za kilka miesiecy mam isc. Owulacja występuje, małe problemy ze śluzem mam, troche z prolaktyna i progesteronem. Czytając to forum dowiedziałam sie ze tsh mam ciut za wysokie jak na staraczke. Niestety poza forum nikt mi tego nigdy nie powiedział. Maz ma lepsze i gorsze dni, czasem badania są super, czasem średnie, ale to moze przez zmęczenie,stres, chorobę. Jeszcze 2 dni temu niecierpliwie czekałam na owu, ale jakos....mi sie odechcialo....sama nie wiem....ja w każdym cyklu wierze, ze to ten cykl. A w tym, gdy o tym pomyślałam to jakos zwątpiłam...jakbym straciła pewność czy tego chce....nie chce sie zastanawiać czy chce czy nie, nie chce liczyć, mierYc,testować, nie chce sie zloscic ze w te dni męża nie ma...nie jestem tym zmęczona, po prostu nie chce....Kati86 lubi tę wiadomość
-
Asiu przytulam mocno mocno!
ja z każdym cyklem wierzyłam że to już i chyba nawet nie chce myśleć jak bardzo źle by było między mną a mężem jakbym testowała i mierzyła.
Podziwiam Was bardzo bardzo i jesteście strasznie dzielnie i twarde.
W trakcie pisania sprawdziłam wynik bety - 399rah, szpilka, aja lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:szkoda ze od pewnego czasu jestem tu niewidoczna jaki i moje komentarze....
-
Aniu, ja polubiłam Twój sobotni komentarz o macy mój tez ją wcinał i podobno pomaga.
Czasem tak jest,ze dziewczyny o czymś dyskutują i napisany postgdzies przelatuje....ja jak nie dostaje odpowiedzi, to pisze i drugi raz i trzeci -
nick nieaktualny
-
Nadrobilam kilka stron
jadę do gina
zrobilam test bo dzisiaj 37 dc jak przewidywałam oczywiscie negatywny
przynajmniej idę z jakimis konkretami do gina
Aniu czasem po prostu nie ma jak odpisać
ja od rana podczytuję ale nie mialam kiedy cokolwiek napisać dopiero tetaz -
Ewik wrote:Rah 2 do 3 saszetek dziennie jest do wypicia nie jest jakies smierdzace czy cos. W drugiej fazie cyklu pilam pokrzywe na progesteron
Ewik poproszę o przepis na miskture z pokrzywy jak patrze na mój wykres w tym miesiacu to coraz bardzie sie upewniam, że mam za niski progesteron. -
Kasia gratuluje bety! Mluszek/maluchy rosną w siłę i tak trzymać!
Gosia powodzenia u ginekologa, daj znać co wymyślił.
Ewik a jak tam Twoja beta? Bo Ty chyba też czekasz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 16:23
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Dzięki bardzo się uspokoiłam, może w końcu będę w stanie spać w nocy
To teraz tym bardziej mogę Wam wiruski wysyłać :*
PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK PSIK
Łapać kobietki i zaciążać mi tutaj :* niedługo chcę Was widzieć na fioletowej stronie :*gosia86, Lenka@, aja lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
gosia86 wrote:O matko i córki 9 kobiet przede mną toż to szok taka kolejka
Ten konował do którego chodziłam w zeszłym roku to 9 kobit przyjmował w 10minIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019