Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Taki lekarz co goni i każe najpierw schudnąć to nie lekarz
jako lekarz powinien sie zainteresować skąd się wziela nadwaga
może problem z tarczyca lub cukrzyca?
dopiero wrocilam do domu
lekarz calkiem ok
okolo 30-35 lat
potwierdzil że mam brać progesteron
zalecim luteine
może to i lepiej bo jest tańsza niż duphaston
tylko dni podal inne ale bardziej realne nisz dr szurliewicz
mam brać od 16-25dc
a teraz mam wziąć przez 10 dni lub do wywolania @ -
Kati86 wrote:Pomyśl że ja kiedyś pojechałam na Borowską do szpitala bo podobno mają "klinikę leczenia niepłodności małżeńskiej" i podczas badania w gabinecie było ok 4 studentów i chyba 3 studentki
pani dr jeszcze była zdziwiona że może mi się to nie podobać
A co się okazało to żadnej takiej kliniki nie mają pomimo że na stronie internetowej nadal się tym chwalą -
A no i mam brać infolik czy jakoś tak,mam,zapisane
i gdybym nie zaszla w ciążę przez pól,roku to przyjść a najlepiej to jak będę w ciąży to zebym przyszla
podejrzewam pco ze względu na,moje owlosenie (wąsik) ale obraz usg to wyklucza bo w prawym jajniki,pęcherzyk 13 mm
czy to znaczy że się obudził?
znacie sie na tym? -
Ja mam a raczej miałam pco ale u mnie to owłosienie wszędzie strasznie się pocę i przy pco też często właśnie nadwaga jest.
Co do pęcherzyków to się nie orientuję bo żaden mądrala nie mówił mi na wizytach ile pęcherzyki mają oby Ci się tylko z tego nie zrobił torbielIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Tydzień temu pęcherzyki byly małe
u mnie najgorszy jest wąsik kilka włosów na brodzie i dwa na klacie ale je wyrywam i dlugo odrastaja
badalam kiedyś testosteron i byl ok
najwyżej poproszę Endo o skierowanie na testosteron
ja ważę 64 kg przy 165 więc tragicznie nie jest -
Cześć Czarnobylki!!
Dawno mnie tu nie było. Po ostatnim do dupy za przeproszeniem cyklu, postanowiłam chwilę odetchnąć...
Ale widzę, że kolejna zafasolkowana Ida moje szczerze gratulację :* Dbaj o siebie teraz!!
Co u Was słychać? Tęskniłyście ?
Kati, jak się czujesz ? Doszło już do ciebie, że masz cudo w brzuszku ?
Ewik, jak plamienia? Przeszły Kochana?
Aniu...nie jesteś niewidoczna :* Wal jak w dym :*
Rah, Gosiu i wszystkie czarnobylki tule z nadzieją na dobry "cykl" :*
gosia86, rah, Ida lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Gosiu, troszkę tu troszkę tam
Wzięłam wolne w pracy w piątek i wyjechaliśmy z mężem na weekend. Fajnie było. W końcu troszkę się zrelaksowałam
Ale widzę, że Wy tutaj Kochane nie próżnowałyście Musiałam sporo nadrobić
gosia86, Kati86, Kati86 lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Aniu jak nie zapomne tez rzuce okiem na te burzowa stronke, ja mam detektor burz ok 20 km od siebie i tam patrze, ale to jest tylko lokalnie i okolic wro nie obejmuje
Gosiu pisze teraz z tel wiec nie mam jak dokladnie sprawdzic, ale mi lekarz kazal zrobic nie tylko testosteron, bo on moze byc w normie a inne moga szalec np androstendion, rzuc jak chcesz okiem jakie robilam te badania to bylo miedzy grudniem a marcem jakos i jest opisane w staraczkowej czesci mojego pamietnikagosia86 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Szpilka:*
w sumie to na razie chyba nie będę ich robić
dal nam pól roku na zajście
gdyby się nie udało to wtedy będziemy szukać
mam upatrzonego jeszcze jednego gina na nfz we wro i może pijde do niego w okolicy owu w sierpniu
co myslicie i stosowaniu luteiny na wywołanie okresu? -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d0362250870e.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf5d206367d1.jpg
To moje 'skarby'
Wstawiam, by się upewnić, że nie jestem ślepa i by ktoś inny mi powiedział, że ta kreska ciemnieje Bo ciemnieje, prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 20:41
-
nick nieaktualnyIda wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d0362250870e.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf5d206367d1.jpg
To moje 'skarby'
Wstawiam, by się upewnić, że nie jestem ślepa i by ktoś inny mi powiedział, że ta kreska ciemnieje Bo ciemnieje, prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 20:44
Lenka@, Ida lubią tę wiadomość
-
Hehe, zrobiłąm tyle ile jest na zdjęciach, czyli 5. A jeszcze jeden mam na jutro rano i myślę, że na tym już poprzestanę
Ale na serio - dlaczego tyle? Bo nie mogłam uwierzyć! Jeden kupiłam od razu i kiedy wyszedł pozytywny nie mogłam tego nie potwierdzić i mąż kupił mi jeszcze dwa - innych firm - jeden na teraz, drugi na nazajutrz. Drugi także wyszedł pozytywnie i byłam już spokojniejsza. Ale chciałam zobaczyć, czy kreska ciemnieje, bo na betę się nie wybierałam. Kolejnego dnia rano wykonałam test, ale kreska była niemal taka sama jak dnia poprzedniego. Pewnie przez to, że pierwsze dwa robiłam wieczorem. Następnie dziś zrobiłam dwa, by się przekonać, że kreski są ciemniejsze. No i są, więc wiem że jest ok. Jeden mam na jutro, bo marzę, by w końcu ta krecha wyszłą ta mocna jak kontrolna Wiem, szalona jestem
Kochane, kiedy zajdziecie w ciążę, to same będziecie rozdawać pozytywne testy
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Oj Ida, gratuluję ogromnie i zazdraszczam!
Druga kreska jest piękna i zdecydowanie ciemnieje...
Do czasu zafasolkowania (bo może to jeszcze troszkę potrwać) poproszę o wiruski...Ida lubi tę wiadomość