Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem wiem, dam jej czas I już się tak nie stresuję. Nie wolno mi!
Lenko - wysyłam Ci moc świeżych, jeszcze delikatnych wirusków &&&&&&&&&&&&&&&&
Ja też zazdrościłam dziewczynom i sądziłam, że to dla mnie tak nierealne i odległe. Pamiętam to uczucie. Ale prawdziwe dwie kreski pojawiły się tak nagle, że nie mogę powiedzieć, że jedynie skaczę pod sufit z radości. Są i momenty kiedy się martwię jak to będzie... To cały kalejdoskop odczuć. Życzę Ci, byś jak najszybciej ujrzała dwie kreski Mi pomógł odwyk od Ovf, bo czułam że źle na mnie działa. Do tego wmówiłam sobie, że musi się udać, bo niby dlaczego nie? To tylko kwestia czasu. Poza tym zmieniamy mieszkanie i dostałąm nową pracę, więc troszkę mniej o tym wszystkim myślałam.Lenka@ lubi tę wiadomość
-
czesc dzieczyny, dołaczam się do rocznika 86:)moze to pomoze mi troche, jak zobacze ze nie jestem sama:) dol mnie lapie juz od jakiegos czasu;/ wszystko pod gorke ehhhh. z ovf dopiero zaczynam. ostatni cykl .. uwaga- 133 dni!! a poprzedni lepiej nie mowic;/ teraz jestem w trakcie cyklu wywołanego dupkiem.Licze na powrot do normalnosci i upragnione 2 kreseczki! gratuluje serdecznie wszystkim, ktorym sie udało:)
rah, Ida, ewwiel, Lenka@ lubią tę wiadomość
30 lat, PCOS,starania od 2013
ICSI / crio 05.08.2016 7tc[*] crio 31.11.16 ! crio 6.12.16 koniec staran.. 9 jajeczek na zimowisku
-
Kochane wzięlibyście luteinę na wywołanie @?
koleżanka napisała że po luteinue czeka się 10 dni
a lekarz kazał brać 7-10 dni lub do wystąpienia @
witaj Frezjo
znasz przyczynę tak dlugich cykli?
życzę Ci aby wszystko szybko wrócilo do normy :*
Ewik czekamy na betę:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 05:22
-
Lenka czuję się dobrze ale dołączam do Ewci w plamieniami wczoraj wieczorem się pojawiło, póki co jest czysto po nocy. sama nie wiem co o tym myśleć strasznie się bojęIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Kati nie bój się bo mozesz plamić ze stresu!
Wiem, ze ciąża zakończona poronieniem nie jest moze dobrym przykładem ale tez od początku plamilam, byłam u rożnych lekarzy (akurat studiowałam poza swoim miastem), w 2 szpitalach i wszyscy mówili, ze to normalne. Tak samo jak bol brzucha. Wyobraź sobie, ze jestes w swoim brzuchu. Cos małego sie przykleja, a rosnąc "rozrywa" kolejne tkanki zeby sie lepiej połączyć i przyczepić większa powierzchnia. W międzyczasie rozpulchnia sie i rośnie macica. Kręci się i wierci zeby byc jak najlepszym domkiem. Zaczyna się zmieniać, hormony w niej szaleją, zacznie rosnąć. Przy tylu wydarzeniach i zmianach, których nigdy nie doświadczyła, normalne jest ze moze bolec, lekko "pękać". A jak z przemęczenia "pęka żyłka" w oku, to nie stresujesz się ze to koniec swiata kochana, nie denerwuj się, wiesz przecież jaka ciężka praca czeka Twój brzuchol. On juz pewnie teraz wariuje, a to dopiero początek. Daj mu sie przyzwyczaić, odpocząć, wyluzować. Nie stresuj go skokami hormonów
Wiekszosc lekarzy mowi, ze ok jest plamienie to lepiej skontrolować, ale żaden nie mowi ze to koniec! Poki plamienie nie jest czerwone i nie jest go duzo, no i nie ciagle a tylko po wysiłku itp. to chyba nie powinnaś sie zamartwiać.gosia86, Ewik, Kati86, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
witajcie
KAti odpoczywaj i sprobuj sie umowic szybciej do tego lekarza lub jakiegos innego, zeby Ci dal jakies leki ale jeszcze sie nie martw choc wiem jak to latwo powiedziec, ale stres jest chyba najgorszy
Gosiu ja zawsze bralam luteine na wywolanie i bywalo ze @ przyszla 3 dnia brania a czasem i 2 tyg po odstawienie biorac zawsze te sama dawke, wydaje mi sie ze dobrze byloby wziac, bo mozesz czekac na @ dlugo a to bez sensugosia86 lubi tę wiadomość
-
Szpilka dziękuję:* wlasnie na taka radę czekalam :*
i tak rano wzielam jedna tabletkę
nie wydaje mi sie aby to juz dzialalo ale brzuch boli jakby mniej
z innych objawów śluz w kolorze kataru taki ni żółty ni zielony ale tylko na papierzeIda lubi tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Szpilka dziękuję:* wlasnie na taka radę czekalam :*
i tak rano wzielam jedna tabletkę
nie wydaje mi sie aby to juz dzialalo ale brzuch boli jakby mniej
z innych objawów śluz w kolorze kataru taki ni żółty ni zielony ale tylko na papierzegosia86 lubi tę wiadomość