Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
małolata wrote:Gosia ja prawie od początku cyklu biorę m.in. castangus a teraz od jutra też będę włączać dupka na wywołanie @ bo mam takie wskazania od ginka. A nic nie mówiła, że przy tym duphastonie odstawiać cokolwiek (castangus, zioła,inofolic) więc zakładam, że taka mieszanka jest bezpieczna, bo inaczej chyba by gin powiedziała by nie mieszać...
A mi wlasnie mówili,ze zioła itp. sa ok ale niepokalanka nie powinno sie w to mieszać. Ma on właściwości regulujące poziom estrogenu i progesteronu, wiec podobno nie powinno sie przyjmować dwóch leków które regulują to samo, bo efekt moze byc odwrotny.gosia86 lubi tę wiadomość
-
A rowerem jechałam wlasnie dlatego,ze tak chłodniej :p jakbym miała sie tluc w te wszystkie miejsca autobusami to bym 5 godzin jeździła, przesiadala sie i kisila
-
tylko ten upał paskudny, żebyś się gorzej nie poczuła i nie tylko plamienia mam tu na myśli, rozumiem Cie doskonale, że nie chcesz być w domu zamknięta ale taki upał nawet bez wczesnej ciąży to nie jest za fajny, ja teraz staram się wyjazdy z domu ograniczac do niezbednego minimum np zaraz niestety mnie czeka, ale tylko poczta i sklep obok niej a to tylko 5 min autem a niebo akurat zachmurzone :)ale skoro tylko kawałek do sklepu to dasz radę chyba, ale może pomyśl czy tego na wczesny wieczor nie przełożyć
-
Szpilka z mężem do sklepu po wodę i jakieś pierdoły. Sam sobie nie poradzi samochodem więc nie powinno być źle tym bardziej że mąż bardziej mnie chyba kontroluje niż ja sama nawet schylić się nie mogę ani położyć na brzuchu bo już krzyczy że kijanki duszę
gosia86 lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
A wyniki to teraz już tylko do Wrocławia musiałabym jechać tam gdzie robią bo tutaj już zamknięte a tam to też mogę zadzwonić i próbuję ale jakoś nie odbierają na razieIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Ja bym nie mieszala niby castagnus ziolowy ale tez potrafi rozchwiac gospodrke hormonlna lepiej zapytac lekarza.
Kasia uwazaj na siebie wcale Ci sie nie dziwie bo ja juz swir dostaje bo bylam aktywna wszystko w domu robilam dlugie spacery co wieczor basen a teraz tylko leze i tyle co telewizor ksiazki i drzemka.gosia86 lubi tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Ewik ślicznie rośnie beta :*
Rah bardzo sensownie napisane :*
Elkerka ja też jeszcze nie zaciążona i czuję że latwo nie będzie:(gosia86 lubi tę wiadomość
-
Eklerka wrote:Iduś! Ewik! Kati86! Wielkie gratulacje, fanfary i czego tylko sobie zażyczycie!!!
Phi, niedługo zostanę tu jedyną niezaciążoną
Eklerko, spokojnie. Jest nas jeszcze sporo niezafasolkowanych
Także wspieramy i działamy :*aja lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Ewik, piękna beta... :* Oby tak dalej.
Kati Kochana, zero stresu. Wierzę, że wszystko będzie dobrze a plamienia będą jedynie straszakami :*:* Kiedy wynik? Tulę mocno.
Magdalenka, to ja Tobie tej wpadki życzę
Rah, na rowerze w taką pogodę Ty to jednak styczniowiec jesteś, nie ma co
Ale mi dziś humor dopisuje... )))) Rozsyłam dobry humor :*:*:*
Kati86, aja lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka@ wrote:
Ale mi dziś humor dopisuje... )))) Rozsyłam dobry humor :*:*:*
i Bardzo dobrze Oby tak zawszeLenka@ lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Gosiaku, widzę, że Ty jednak dziś jesteś w średnim humorku.
Myślę, że mąż dobrze zrobił nie dolewając oliwy do ognia.
Humorek i tak przesyłam!
Dziewczyny, wiem, że zapewne już temat progesteronu był już wiele razy wałkowany. Ale i tak zastanawiam się, w którym dniu go najlepiej zrobić.
Ostatni cykl miałam 29 dniowy. OF wyznaczyło owulke na 16dc...