Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
bój się może wiruski podziałały i też się zaraziłaś
a poważnie też taki mialam w maju a teraz widać na suwaczku jak się to skończyło
ale rozumiem, że się martwisz biorąc pod uwagę Twoją historięWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 21:02
-
Aniu nie chcę Cię nakręcać i zrobisz jak uważasz, ja bym zrobiła jutro rano test tej samej firmy jak kreska nie zniknie to poszlabym na bete i to gdzies gdzie chocby telefonicznie mozna mieć wynik w ten sam dzien, potem umowiła się w trybie ekspresowym do swojego lekarza jesli mu ufasz lub do kogoś dobrego z polecenia i niech coś Ci da, żeby tym razem było dobrze
-
gosia86 wrote:Aniu ja też widzę
jak Szpilka pisze powtórz jutro z rannego moczu i zobaczysz co się dzieje
chyba ze masz szanse kupić jakiś test innej firmy?
-
nick nieaktualnyszpilka wrote:Aniu nie chcę Cię nakręcać i zrobisz jak uważasz, ja bym zrobiła jutro rano test tej samej firmy jak kreska nie zniknie to poszlabym na bete i to gdzies gdzie chocby telefonicznie mozna mieć wynik w ten sam dzien, potem umowiła się w trybie ekspresowym do swojego lekarza jesli mu ufasz lub do kogoś dobrego z polecenia i niech coś Ci da, żeby tym razem było dobrze
wzielam wlasnie 1 dupka i 3 lutki podjezykowe, ja przygotowana na ta okolicznosc;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 21:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No moje były podobne a teraz beta wzrost 173% i progesteron 41,65
Aniu trzymam kciuki i za pozytyw i za pozytywny rozwój sytuacji :*IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019