Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiunia86 wrote:Ania a może spróbuj inny test?? Ponoć pink test jest dobry. Ja robiłam Quixx duo. Tam są dwa testy w opakowaniu i mi oba wyszły ładnie pozytywne:D
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia86 wrote:Aniu może beta coś pokaże?
daj czas maleństwu:*
bądź cierpliwa
tulę Cię
Aja ja taka będę aż nie dostanę okresuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 14:14
-
nick nieaktualnygosia86 wrote:Aniu daleko masz do sw. Katarzyny? U nas beta chyba 22 zl plus 3 zl za pobranie
ale wazne ze masz zapas leków -
Nona wrote:aja-też jestem z Krakowa-gdzie się leczysz? ja wciąż szukam dobrego gina z Krakowa.
Nona,nie jestem z Krakowa. ja z prowincji do Karkowa mam jakieś 130km. jeżdżę do pro creative. -
Aniu w samej katarznie nie w wiosce obok
ale wiem gdzie wysoka bo na Bielany jeździmy, kiedyś bylismy rowerami w Ślęzie to jechaliśmy przez wysoką wtedy
no to w sumie racja na paliwo wydasz tyle co byś miała zaoszczędzić
znasz kogoś z Katarzyny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 15:16
-
Aniu, trzeba wierzyć, ale też nie nakręcać się niepotrzebnie. Musi być dobrze :*
U mnie beta jakieś 20-30zł. Choć w sumie ja wykupiłam sobie prywatny pakiet i korzystam ze wszystkich badań ile wlezie...
Aju, każdy ma takie jęczące dni. Trzeba je jakoś przetrzymać :*
Ja w tym cyklu odpuściłam. Nie nakręcam się i nie sprawdzam wszystkich objawów jak głupia..., bo w ostatnim cyklu chyba się troszkę zagalopowałam...Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
nick nieaktualnyLenka@ wrote:Aniu, trzeba wierzyć, ale też nie nakręcać się niepotrzebnie. Musi być dobrze :*
U mnie beta jakieś 20-30zł. Choć w sumie ja wykupiłam sobie prywatny pakiet i korzystam ze wszystkich badań ile wlezie...
Aju, każdy ma takie jęczące dni. Trzeba je jakoś przetrzymać :*
Ja w tym cyklu odpuściłam. Nie nakręcam się i nie sprawdzam wszystkich objawów jak głupia..., bo w ostatnim cyklu chyba się troszkę zagalopowałam... -
Ewik, ja akurat wykupiłam pakiet zdrowotny przez COMPENSE. Oni mają podpisaną umowę z kolei z LuxMedem (lista ich placówek na stronie internetowej).
Płaci się w zależności od wieku (akurat nasz wiek - najbardziej "produkcyjny" jest dość kosztowny ).
Płacę ok. 80zł miesięcznie i mam dostęp do niemalże wszystkich specjalistów (w tym badania w większości bezpłatne: np. prolaktyna, tsh, USG tarczycy, progesteron, krew, mocz, beta, kreatynina....itp, nawet rezonans mam w pakiecie:) ). Wyniki mam zazwyczaj w tym samym dniu.
Opłaca się wykupić na jakiś czas...zwłaszcza jak się starasz o dzidzię, bo można się wzdłuż i wszerz przebadać. Ostatnio byłam u endo również z tego pakietu...
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Jako osoba prywatna oczywiście płaci się troszkę więcej niż np jak w firmie, w której się pracuje jest możliwość grupowego ubezpieczenia.
U mnie w firmie np. podobny pakiet kosztuje ok 55zł..i chyba się przepiszę
Warto dziewczyny poszukać i poszperać, bo na prawdę ja osobiście bardzo dużo miesięcznie robię badań i korzystam z różnych specjalistów.
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...