Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysproboje ale puki co 10dpo to 25 moze nie wyjsc. teraz jak sie przygladam to kreska chyba jest taka sama jak na tamtych tylko pasek do konca sie nie wybielil tylko został taki odcien rozowy(zamaz) i moze to od tego tak wychodzi, poza tym ten moj aparat to .. szkoda gadac...Niunia86 wrote:Ania a może spróbuj inny test?? Ponoć pink test jest dobry. Ja robiłam Quixx duo. Tam są dwa testy w opakowaniu i mi oba wyszły ładnie pozytywne:D
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana u mnie beta 50 zł;/ a ja bez kasy bo na urlopie(mam tygodniówki płacone)moze mąż jakas zaliczke załatwi ale puki co leje sie ze mnie (sluz) normalnie sie topie a zawsze juz susza sie robiła, trzeba byc dobrej mysligosia86 wrote:Aniu może beta coś pokaże?
daj czas maleństwu:*
bądź cierpliwa
tulę Cię
Aja ja taka będę aż nie dostanę okresu
bo w koncu musi sie udac:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 14:14
-
nick nieaktualnyGosiu ja mieszkam dokładnie w Wysokiej(przy torze partynice) u mnie dokładnie 40 zł beta + 10 pobranie, do sw katarzyny(Ty tam mieszkasz?) kawałeczek mam no ale przeliczajac dodatkowe koszty paliwa to pewnie pi razy oko na to samo by wyszło.gosia86 wrote:Aniu daleko masz do sw. Katarzyny? U nas beta chyba 22 zl plus 3 zl za pobranie
ale wazne ze masz zapas leków -
Nona wrote:aja-też jestem z Krakowa-gdzie się leczysz? ja wciąż szukam dobrego gina z Krakowa.
Nona,nie jestem z Krakowa. ja z prowincji
do Karkowa mam jakieś 130km. jeżdżę do pro creative.
-
Aniu w samej katarznie nie w wiosce obok
ale wiem gdzie wysoka bo na Bielany jeździmy, kiedyś bylismy rowerami w Ślęzie to jechaliśmy przez wysoką wtedy
no to w sumie racja na paliwo wydasz tyle co byś miała zaoszczędzić
znasz kogoś z Katarzyny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 15:16
-
Aniu, trzeba wierzyć, ale też nie nakręcać się niepotrzebnie. Musi być dobrze :*
U mnie beta jakieś 20-30zł. Choć w sumie ja wykupiłam sobie prywatny pakiet i korzystam ze wszystkich badań ile wlezie...
Aju, każdy ma takie jęczące dni. Trzeba je jakoś przetrzymać :*
Ja w tym cyklu odpuściłam. Nie nakręcam się i nie sprawdzam wszystkich objawów jak głupia..., bo w ostatnim cyklu chyba się troszkę zagalopowałam...Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
nick nieaktualnytez bardzo chetnie dowiem sie co to za pakiet:)Lenka@ wrote:Aniu, trzeba wierzyć, ale też nie nakręcać się niepotrzebnie. Musi być dobrze :*
U mnie beta jakieś 20-30zł. Choć w sumie ja wykupiłam sobie prywatny pakiet i korzystam ze wszystkich badań ile wlezie...
Aju, każdy ma takie jęczące dni. Trzeba je jakoś przetrzymać :*
Ja w tym cyklu odpuściłam. Nie nakręcam się i nie sprawdzam wszystkich objawów jak głupia..., bo w ostatnim cyklu chyba się troszkę zagalopowałam... -
Ewik, ja akurat wykupiłam pakiet zdrowotny przez COMPENSE. Oni mają podpisaną umowę z kolei z LuxMedem (lista ich placówek na stronie internetowej).
Płaci się w zależności od wieku (akurat nasz wiek - najbardziej "produkcyjny" jest dość kosztowny
).
Płacę ok. 80zł miesięcznie i mam dostęp do niemalże wszystkich specjalistów (w tym badania w większości bezpłatne: np. prolaktyna, tsh, USG tarczycy, progesteron, krew, mocz, beta, kreatynina....itp, nawet rezonans mam w pakiecie:) ). Wyniki mam zazwyczaj w tym samym dniu.
Opłaca się wykupić na jakiś czas...zwłaszcza jak się starasz o dzidzię, bo można się wzdłuż i wszerz przebadać. Ostatnio byłam u endo również z tego pakietu...
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Jako osoba prywatna oczywiście płaci się troszkę więcej niż np jak w firmie, w której się pracuje jest możliwość grupowego ubezpieczenia.
U mnie w firmie np. podobny pakiet kosztuje ok 55zł..i chyba się przepiszę
Warto dziewczyny poszukać i poszperać, bo na prawdę ja osobiście bardzo dużo miesięcznie robię badań i korzystam z różnych specjalistów.
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...