Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia86 wrote:Kazdy ale z grupy luxmed
u nas nie każdy chce dawac bo jak da skierowanie to musi później skomentować wynik
Ja akurat mam dwie przychodnie, w których są niemalże sami z grupy luxmed.
Nigdy nie zdarzyło mi się, żeby ktoś nie chciał mi dać skierowanie na jakieś badanie. Korków do specjalistów raczej nigdy nie ma.
Także zapraszam do mnie Gosiu
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Ewik wrote:Lenka super to opisalas juz wszystko wiem co i jak. Zapytam o taki pakiet moze u meza w pracy maja a ja tam jestem u niego ubezpieczona.
Proszę. Polecam się na przyszłość
Ja jestem zadowolona...ale wiadomo, ile ludzi tyle opinii
A jak Wasze humorki dziś ?
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Ewik, ja innej opcji nie widzę, poniedziałek to formalność Tak w ogóle to Twój wykresik jest książkowy normalnie Autentycznie teraz masz cały czas identyczną temperaturę?
Ja od dwóch dni czuję się na prawdę dobrze Może dlatego, że odpuściłam i w końcu się piwka napiłam bo dłuuugiej abstynencji (bo wiecznie wkręcałam sobie, że może już fasolka się tam gdzieś czai)
-
gosia86 wrote:32-35 d teraz coś się zepsuło po ciąży lub po łyżeczkowaniu:(
pierwszy cykl po trwał 44 dni no a teraz drugi nie wiadomo ile potrwa
Tulę :* Słyszałam, że po zabiegu organizm potrzebuje troszkę czasu, żeby się wyregulować. Także spokojnie.
Moja bliska znajoma w 4 miesiącu po łyżeczkowaniu zaszła w ciążę i teraz ma pięknego synka.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Hej dziewczyny
milego dnia
mój pewnie taki nie będzie bo mam dola przez brak miesiączki ;(
nie wiem co mam ze sobą począć
jeszcze nigdy tak bardzo nie czekalam na @ jak teraz
Gosiu ja jak wiedziałam że to nie ciąża i długo już czekałam to robiłam sobie gorąco kąpiel lub z mężem i zawsze się sprawdzało
Mam nadzieję że nie będziesz musiała długo czekać na @gosia86 lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Ania1986 wrote:
gosia86 lubi tę wiadomość
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Kati86 wrote:Gosiu ja jak wiedziałam że to nie ciąża i długo już czekałam to robiłam sobie gorąco kąpiel lub z mężem i zawsze się sprawdzało
Mam nadzieję że nie będziesz musiała długo czekać na @
a kąpiel nie dam rady bo,mam prysznic
muszę czekać może jak odstawie luteinę za parę dni to przyjdzie ta wredna @
tylko żal mi mojego pięknego planu zrobienia testu na rocznicę ślubu:(
lekarz zapisal mi 7-10 dni wiec nie wiem,ile ta luteinę brać? Co doradzicie?