Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też je widzę gratulacje;-)
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Kochane! Udało sie! Nie dzidzia, ale urlop! Mały krok w stronę sukcesu. Za 2 godz. wyjeżdżamy buzie dla Was i mam nadzieje po powrocie zobaczyc listę kolejnych zafasolkowanych! miłego tygodnia!
szpilka, Kati86, gosia86, Ewik, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
rah wrote:Kochane! Udało sie! Nie dzidzia, ale urlop! Mały krok w stronę sukcesu. Za 2 godz. wyjeżdżamy buzie dla Was i mam nadzieje po powrocie zobaczyc listę kolejnych zafasolkowanych! miłego tygodnia!
a już myślałam
Miłego urlopu wróćcie w trójkę :*IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
nick nieaktualny
-
ewelina27 wrote:Witam was kochane ja właśnie jestem po becie i czekam na wyniki a wyniki bedą dopiero jutro po 14 mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i ze wytrzymam do jutra Aniu dwie kreski jak byk ciesze sie i gratuluje
-
Aniu, gratulacje
Ciesze się dziewczyny waszym szczęściem, ale ciągle sobie zadaje pytanie dlaczego dalej nie ja? już 3 lata starań za nami, lekarze twierdzą, że bez problemu powinnam zajść w ciąże, choć mam pcos, niedoczynność, hiperprolaktynemie i podwyższone androgeny. Przepraszam, mam doła, małpa tuż za rogiem -
aja wrote:Aniu, gratulacje
Ciesze się dziewczyny waszym szczęściem, ale ciągle sobie zadaje pytanie dlaczego dalej nie ja? już 3 lata starań za nami, lekarze twierdzą, że bez problemu powinnam zajść w ciąże, choć mam pcos, niedoczynność, hiperprolaktynemie i podwyższone androgeny. Przepraszam, mam doła, małpa tuż za rogiem
u mnie ani @ ani ciąży
i starań też nie ma -
aja wrote:Aniu, gratulacje
Ciesze się dziewczyny waszym szczęściem, ale ciągle sobie zadaje pytanie dlaczego dalej nie ja? już 3 lata starań za nami, lekarze twierdzą, że bez problemu powinnam zajść w ciąże, choć mam pcos, niedoczynność, hiperprolaktynemie i podwyższone androgeny. Przepraszam, mam doła, małpa tuż za rogiem
przy tym co masz stwierdzone to aż w szoku jestem że twierdzą iż bez problemu powinnaś zajść u mnie tylko przy pcos załamywali ręce bo stymulacje (nie kontrolowane) nie dawały pozytywnego skutku a co dopiero przy tylu schorzeniach może zmiana lekarzy była by potrzebna?IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
aja wrote:Ciesze się dziewczyny waszym szczęściem, ale ciągle sobie zadaje pytanie dlaczego dalej nie ja? już 3 lata starań za nami, lekarze twierdzą, że bez problemu powinnam zajść w ciąże, choć mam pcos, niedoczynność, hiperprolaktynemie i podwyższone androgeny. Przepraszam, mam doła, małpa tuż za rogiem
Maluszek na większości forów internetowych moderatorzy nie patrzą przychylnym okiem na taki spam o polubienia... przecież masz link w podpisie.grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Kati86 wrote:przy tym co masz stwierdzone to aż w szoku jestem że twierdzą iż bez problemu powinnaś zajść u mnie tylko przy pcos załamywali ręce bo stymulacje (nie kontrolowane) nie dawały pozytywnego skutku a co dopiero przy tylu schorzeniach może zmiana lekarzy była by potrzebna?grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Kati86 wrote:przy tym co masz stwierdzone to aż w szoku jestem że twierdzą iż bez problemu powinnaś zajść u mnie tylko przy pcos załamywali ręce bo stymulacje (nie kontrolowane) nie dawały pozytywnego skutku a co dopiero przy tylu schorzeniach może zmiana lekarzy była by potrzebna?
może dlatego, że w miare regularnie miesiączkuję to nie chcą mnie stymulować.właśnie jedziemy za tydzień do krakowa. tylko,że to takie do dupy leczenie na odległość bo tu u siebie nie mam lekarza z którym bym mogła na spokojnie kontynuować leczenie czy realizować wytyczne od tego z krakowa z endo unormowaliśmy tsh i prolaktynę, więc może wreszcie dostane leki na stymulacje. -
aja wrote:może dlatego, że w miare regularnie miesiączkuję to nie chcą mnie stymulować.właśnie jedziemy za tydzień do krakowa. tylko,że to takie do dupy leczenie na odległość bo tu u siebie nie mam lekarza z którym bym mogła na spokojnie kontynuować leczenie czy realizować wytyczne od tego z krakowa z endo unormowaliśmy tsh i prolaktynę, więc może wreszcie dostane leki na stymulacje.grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
zapomniałam wspomnieć, że jestem już po laparoskopii 9 miesięcy, jajowody były drożne, jajniki ponakłuwali. mogłaby by już małpa przybyć, bo nie chche jej na urlop.
ależ dziś jestem jojcząca-narzekająca...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 12:08
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny